המזרח מתחזק

המזרח מתחזק

נכון , הוא עדיין לא ברמה של המערב, אבל המגמה חיובית. דטרויט, בוסטון , הנטס,הניקס, אטלנטה- כולן עשו עד עכשו מהלכים שאמורים, לפחות על הנייר לחזק אותן ולהעלות את הרמה של הצד המזרחי, שהיתה העונה ,איך נאמר, לא מדהימה . כבר אמרתי שאני מתכוון לשים לב לאטלנטה העונה (נראית לי קבוצה לא רעה), אבל גם ההורנטס היציבים, אינדיאנה המחודשת (מהטרייד של העונה החולפת), וושינגטון עם ג´ורדן ודיקסון, ואפילו שיקגו - כולן יכולות לעשות השנה את בית המזרח להרבה יותר מעניין ושקול.

BullsDuDe

New member
הנה מה שאני חושב.

נתחיל עם דטרויט-נכון הם התחזקו בזה שהביאו רכז אבל הם הביאו רכז אגואיסט. נמשיך עם בוסטון- טראד הכי טיפשי שהם יכלו לעשות הביאו שחקן שכבר מעבר לשיא שתופס מקום בתקרת השכר וויתרו על רכז טוב ופוטטנציאל טוב מאוד. ועכשיו הנטס - לא עשו הקיץ שום שינוי חוץ מהבאת רכז מחליף ועדיין חסרים מאוד בעמדה שחסרה להם כל-כך הסנטר. הניקס- הביאו שחקן שהוא חצי בקבר. וויתרו על שחקן שעם תיקון קטן בשכל יכול להיות יותר טוב מהשחקן שחצי בקבר. אטלנטה עדיין לא צריכים לשים אליהם לב כי עכשיו נוצרת להם בעיה בעמדות 2-3 בעמדה שלוש משחקים גם ביג-דוג וגם שריף ראיף ובעמדה 2 יש להם גם את ביג דוג וגם את טרי וזאת בעיה כי כרגע נוצרת הבעיה שהייתה לבאקס שלושה מספקי נקודות כך שאי אפשר להסתמך על מהלך זה. אינדיאנה - הטעות היחידה היא בחירתו של פדריק ג´ונס בדראפט. וושינגטון - ג´ורדן לא בטוח ישחק אבל הם נראים טוב מאוד עם הבאתם של ג´פריס ושל דיקסון. שיקאגו - אני לא יכול להגיד מילה אחת רעה אז הנה רק מילים טובות יש להגיד על המתבצע שם שיכול להיות טוב יותר בזה שיביאו את קלארק ואז פי וואי וואי וואי.

capsl0ck

New member
אם שיקאגו

יביאו את קלארק, הם יהיו שווים הרבה יותר מסיבוב פלייאוף ראשון...

למעלה