המזנון - מתחם התחנה

mountsinai88

New member
המזנון - מתחם התחנה

א- אני לא מצאתי מקום באתר של המסעדה עצמה לכתיבת ביקורות ו..חבל. כי חשוב שהם יראו חלק מהביקורת שאני כותבת.
טוב , אני אתחיל . אני נוהגת לכתוב ביקורות רק בביקור שני בד"כ. אני חושבת שזה אמין יותר ( אני מאמינה בימים לא טובים של מסעדות).
אז היום , בביקור שני במסעדת "המזנון " במתחם התחנה בירושלים.
השירות - מהיותר חובבניים שנתקלתי. אם כי רוב המלצריות ( שירתו אותנו 4 !!! ) חביבות , אבל מקצועיות מהן והלאה.
מים - הוגשו עם החשבון אחרי 4 בקשות. מרגיז אבל בסדר.
האוכל- טוסט הולנדי , רעיון שלוש השכבות של הפרוסות נחמד. הסנדביץ הסתמי משהו - לא. שרוף בקצוות והלחם הלא טרי ממנו הוא הוכן - ניכר ( זה בסדר להכין טוסט מלחם לא הכי טרי .. אבל שלא יורגש!) .
סלט חיטה - היה אמור להגיע עם גבינה . לא הגיע.רמת עשיה של החיטה דווקא הייתה מוצלחת. עכשיו אני חייבת מילה על צורת ההגשה , וכאן היה חשוב לי שבעלי המקום יראו את הביקורת ( הבונה בעיניי). הסלט הוגש על פלטה שטוחה. זה גימיקי ונחמד , אבל לא רק שזה לא פרקטי , זה גובל בדיבילי ומעצבן. שאריות הרוטב ( החמוץ מאוד!!) נטפו מהמגש השטוח - היישר לחולצתי שלא נגעה אפילו בשולחן. השלולית שנוצרה על השולחן לא עורר חשק ותיאבון מיותרים.
אני מבינה שהקונספט של המקום הוא גימיקי וכו'.. אבל , בשם אלוהים , ממתי זה כיף לאכול סנדביץ מתוך קופסאת נעליים?
אם כבר קונספט שיהיה גם נגיש זה לא מזיק לגימיק השיווקי של המקום...

למעלה