המזכירה החדשה שלי

סקסופר

New member
המזכירה החדשה שלי

היא שלחה אלי קורות חיים לתפקיד מזכירה ועוזרת אישית, יודעת אופיס מצויין, לא טובה באנגלית, מסודרת וששיטתית. בת 51 כך שאין כבר לחצים של בית...
קבעתי איתה במשרדי בבית, בד"כ אני לא עושה את זה, אבל הפעם זה היה לי נוח מסיבות לוגיסטיות.
לפני הפגישה יצאתי לכמה סידורים, וכשחזרתי, אשתי לא היתה בבית.
בשעה היעודה נשמעה דפיקה בדלת.
פתחתי ומולי עמדה המועמדת, לבושה בלבוש די פרובוקטיבי, מאופרת סקסי ומחייכת בבישנות.
הכנסתי אותה אל המשרד והצעתי לה קפה. היא בקשה רק כוס מים.
ישבנו זו מול זה וביקשתי שתספר על עצמה.
היא החלה מספרת, נבוכה מעט, אבל תיארה את מעלותיה.
שאלתי אם יש תחומים שבהם תבקש לא לעסוק, היא אמרה שאין כאלה. שאלתי אם תדע לנהל את הזמן שלי ואותי ואז היא קמה מכיסאה, נגשה אלי, הרימה מעט את סנטרי, ואמרה: בשביל זה אני כאן.
ריחה המשכר, החמוקיים הארוזים בשמלה ההדוקה, המחשוף הנדיב בין שדיה והדיבור הסמכותי הסעירו אותי.
כעת כבר עמד לי, היא הביטה למטה ואמרה: אני רואה שאתה מוכן. ובלי מילה נוספת שלחה יד אל הזין הזקור שלי...
היא כרעה לפני תוך שהיא מרימה את השמלה מעט מעלה שלא תקרע, והחלה ללקק ולמצוץ את הזקפה שלי שקפצה החוצה ברגע שנפתחו המכנסיים.
היא היתה ענקית, הלשון החקרנית שלה ליטפה כל ס"מ בזין שלי תוך שהיא עוטפת אותו ברוק סמיך ונעים. הייתי נסער, קשה היה לי לעצור והיא עודדה, תוך שהיא מביטה אל תוך עיניי. תגמור לי אל תוך הגרון. תו לי את השפיך שלך, וחזרה מייד למצוץ.
הרגשתי שאיני יכול להחזיק יותר ויריתי אל גרונה את מטעני הזרע שלי.
היא הוסיפה עוד ללקק קצת, קרצה אליי, שתתה כמה לגימות מים, ושאלה: נו?
התקבלת... עניתי.

שכחתי לציין
זו היתה אשתי

giligil55

Member
נראה לי ...

אולי אני טועה אבל נראה לי שזו פנטזיה של הרבה גברים...

למעלה