המזכירה החדשה המשך

המזכירה החדשה המשך

שקעתי בעבודה שהיתה מונחת על שולחני. עד הצהרים הצלחתי לנקות את רוב העבודות רווח לי בעיקר בלב הרגשתי מרחף לאחר המועקה שליוותה אותי במשך 12 השעות האחרונות . היתמתחתי פשתתי את רגלי אקשתי גבי לאחור. לאחר ברגע היתי על רגלי יצאתי ליראות מה שלום רינת. החמודה היתה במקומה טרודה בטלפונים. עקפתי את שולחנה ניגשתי מאחור ונשקתי על צוורה היא את ידה שלחה לאחור אל שער ראשי ללטפו. חפנתי את שתי שדיה מיבעד לחולצת המשי הלבנה הרגשתי את פעימות ליבה מועצות. פיטמותיה נילחצו אל בד החזיה הקטנה שניסתה נואשות לאחזיקן במקומן.ידי חדרה אל מיתחת לחולצה חילצתי שד לאויר העולם ירדתי מאחור ונשקתי לשדה . ידענו שנינו זה לא המקום להמשיך נישארנו כך רגע היזדקפתי היא סידרה החולצה ישרנו מבט וחיכנו אחד לשני. היכן השאר שאלתי. גדי יצא בבוקר ליום עיון ענתה גם אישתי חשבתי לעצמי מכווה שהם נהנים הררתי.והיתר? כל אחד בעינינו השיבה מעניין שקט היום אמרתי. הסומק בלחייה הסגיר כמה היתה מרוגשת ומוכנה. שאלתי רוצה לצאת לאכול? כן השיבה ,סגרנו אחרינו את דלת המישרד במעלית עמדנו זה ליד זה היא את ידה שלך לכיוון מיכנסי מלטפת מגששת מעצימה תחושותי עמדתי בשקט כאילו לא נימצא. ברגע הינו ברחוב הסואן.אולי נוכל בביתי שאלתי אותה ,כן וודי אבל לא לאכול השיבה . המכונית חנתה לא רחוק ניכנסנו ישבנו התנעתי והכילונו לזוז. רינת את ידה לא הסירה ממנו תופשת לוחצת הרגשתי את הלחץ הולך וגובר. אולי נלך לביתי שאלה . לא שאינני מחבב את רקסי אמרתי אבל אני מעדיף את ביתי. והיא ציחקקה רוצה אפעם אתה אותו שאלה ,לאאאאא. טוב אז לביתך השיבה. הבית היה שקט ידעתי עד עשר אישתי לא תהיה . עמדנו בפתח רינת נעצרה הלכתי לסטראו לשים מנגינה שב תהנה היא אמרה. נעמדה במקומה מיתנועעת לקצה השיר. פורמת חולצתה כפתור אחר כפתור חזיתה ניגלתה לבנה וצחורה חולצתה השילה מעליה עיכסה ישבנה שימלתה הופשלה נישארה בחוטיני לבן אל תוריד ביקשתי אני אוהב אותך כך. חפנה את שדיה ליטפה את עצמה העבירה אצבע על חריץ שיפתותיה דחפה ולאחר לקחה את פיה ליטעום את הטעם. של נעליך הורד מיכנסיך ציותה בקולה מיהרתי לבצע מבוקשה ישבתי כך על הספא הזיין שלי עמד בחוזקה רינת היתקרבה תוך ריקוד חושני עלתה ואני בין בירכיה בידה תפשה את זיני כיונה וירדה בתנועה ריקודית. הרגשתי החום הרוך לופת את הכלי היא המשיכה לרדת עד שישבה על בירכי. תפשה את ראשי לחצה לשדיה ריחה רענן היכה באפי.ישבה כך לרגע רגועה נינוחה. ולאחריו בתנועות זעירות עלתה וירדה קדימה אחורה .תנועתה היתגברה עלה וירדה גניחה חרישית ניפלטה מגרונה. תנועותיה גברו נהיו ליסערה גניחותי נעצמו נהיות לצעקה.כך למלה למטה עלתה וירדה אורגזמה מוטרפת טילטלה את גופה עלתה וירדה מושכת אותה לקצה גבול יכולת. ואז נירגעה ישבה מיתנשמת עיניה סגורות אני בתוכה מרגיש את מיציה יורדים ראשה על צוורי נושקת לוככת.הינו כגוף אחד לכמה רגעים . רינת היזדקפה על רגליה זיני יצא מכוסה זקוף חזק ורטוב. המשך יבא.

למעלה