הגברת האפורה
New member
טוב, נו ../images/Emo3.gif ../images/Emo57.gif
שמעתי: בעיקר את השיר Shangri-la של אנג'לה (הפתיחה של סדרה בשם פאפנר שלא ראיתי פרק אחד ממנה בחיי). שיר מעולה מעולה מעולה. מתאים למי שאהב את Hagane no kokoro או את השירים מRAVE. אני שומעת את השיר הזה בערך פעמיים ביום. זה משהו נורא. קניתי: ה"פ השישי (לאימא) וקיבלתי גם את Merlin Conspiracy של דיאנה ווין ג'ונס והספר החדש הזה על פיות. זה נחשב "קניתי" מפני שאני בחרתי אותם ואז אימא פתאום התעקשה לשלם כמתנת חנוכה
מלבד זאת גם... המממממ... כרטיסים לסרט (נרניה), ואני חושבת שזהו. אכלתי: הרבה. יירשמו לזכות עוף בקארי, מרק עוף (אנחנו קרניבוריים השבוע) עוגי שוקו (ארוחת הבוקר הקבועה( וחביתה עם סלט (ארוחת הערב הקבועה). אה, וחמין. ראיתי: נרניה, "נסיכה על הקרח" (איזה סרט טיפשי של דיסני. דווקא חמוד), פרק של פיירפליי, "אני והחבר'ה" בפעם המליון (יש לי את הDVD) ודי זהו
קראתי: ה"פ השישי, עיתונים עיתונים, קצת מהספר הזה על הפיות ושני ספרי How to draw manga (רפרוף לשם "נראה אם הפרופורציות סבירות" בשביל ציור שלי). שבוע יבשושי למדי. ואם לא הייתי סנילית, אני מניחה שהייתי זוכרת קצת יותר.
שמעתי: בעיקר את השיר Shangri-la של אנג'לה (הפתיחה של סדרה בשם פאפנר שלא ראיתי פרק אחד ממנה בחיי). שיר מעולה מעולה מעולה. מתאים למי שאהב את Hagane no kokoro או את השירים מRAVE. אני שומעת את השיר הזה בערך פעמיים ביום. זה משהו נורא. קניתי: ה"פ השישי (לאימא) וקיבלתי גם את Merlin Conspiracy של דיאנה ווין ג'ונס והספר החדש הזה על פיות. זה נחשב "קניתי" מפני שאני בחרתי אותם ואז אימא פתאום התעקשה לשלם כמתנת חנוכה