המזון הרוחני השבועי.

טוב, נו ../images/Emo3.gif ../images/Emo57.gif

שמעתי: בעיקר את השיר Shangri-la של אנג'לה (הפתיחה של סדרה בשם פאפנר שלא ראיתי פרק אחד ממנה בחיי). שיר מעולה מעולה מעולה. מתאים למי שאהב את Hagane no kokoro או את השירים מRAVE. אני שומעת את השיר הזה בערך פעמיים ביום. זה משהו נורא. קניתי: ה"פ השישי (לאימא) וקיבלתי גם את Merlin Conspiracy של דיאנה ווין ג'ונס והספר החדש הזה על פיות. זה נחשב "קניתי" מפני שאני בחרתי אותם ואז אימא פתאום התעקשה לשלם כמתנת חנוכה
מלבד זאת גם... המממממ... כרטיסים לסרט (נרניה), ואני חושבת שזהו. אכלתי: הרבה. יירשמו לזכות עוף בקארי, מרק עוף (אנחנו קרניבוריים השבוע) עוגי שוקו (ארוחת הבוקר הקבועה( וחביתה עם סלט (ארוחת הערב הקבועה). אה, וחמין. ראיתי: נרניה, "נסיכה על הקרח" (איזה סרט טיפשי של דיסני. דווקא חמוד), פרק של פיירפליי, "אני והחבר'ה" בפעם המליון (יש לי את הDVD) ודי זהו
קראתי: ה"פ השישי, עיתונים עיתונים, קצת מהספר הזה על הפיות ושני ספרי How to draw manga (רפרוף לשם "נראה אם הפרופורציות סבירות" בשביל ציור שלי). שבוע יבשושי למדי. ואם לא הייתי סנילית, אני מניחה שהייתי זוכרת קצת יותר.

לא אהבתי אותו... ../images/Emo57.gif

האפקטים יפים אבל כל הדמויות עלו לי על העצבים. אם אהבת את הספר אז אני חושבת שתאהבי. אם לא (כמוני), אז אולי לא.

Elsewhere

New member
אוי, כיף. ../images/Emo9.gif

שמעתי המון. הורדתי את המיוזיקל של באפי מחדש, כך שחרשתי עליו לא מעט ביומיים האחרונים. גם שמעתי הרבה פיים אקדמי, מהביצועים לייב. קניתי... כלום שכזה. מאז יום שבת, כשקניתי כרטיס אוטובוס ו-KFC, לא רכשתי שום דבר. אבוי, הבושה. ;[ אכלתי לא מעט, חרשתי על ארון הממתקים וזה. גם גיליתי מחדש את הקורנפלקס.
פגשתי בשני שעבר את שרון והכנּו ביחד איזו פסטה עם גבינה מתוך קופסה. היה חביב פלוס. אבא גם טיגן טבעות בצל. כמו כן, גלידת שוקולד של בן אנד ג'ריז. משובח.
ראיתי די הרבה. גילמור לא מעט, הסצינות המחוקות מ'סרניטי', באפי, אנג'ל בסטאר, טרו קולינג בסטאר, סדרות רנדומליות ב-Yes Weekend... מצד שני, זה הרבה פחות מבד"כ. היה מבחן בהסטוריה ביום שישי וזה. ולבסוף - קראתי. מרביעי ועד שישי קראתי חומר בהסטוריה, כי היה מבחן בשישי וזה. בשישבת קראתי ספר חביב ['המשפט האחרון של פרמה'. הוא מהלל מתמטיקה, אני אוהב.
], שאני רק בתחילתו. לפני רביעי קראתי את 'הדרמה של הילד המחונן' [
] בביצפר ומחוץ לבית, וה"פ השלישי לפני השינה. וזהו. קראתי גם לא מעט מאמרים באינטרנט, להרחיב את הידע וזה.
זה הכל? >:

OK../images/Emo13.gif.

שמעתי את הסאונדטרק של חתונת רפאים (corpse bride), אחלה סאונדטרק
. טוב בעיקר שמעתי את ארבעת השירים עם המילים: According to the Plan, Tears to Shed, Remains of the Day, The Wdding Song. אחלה שירים
אה ואת Listen to You Heart בגרסה האיטית של DHT והגרסה של Roxette... קניתי לחברים קינוחים במסעדה
. מן יציאת יומולדת. הולכים למסעדה, כל אחד משלם על עצמו, והקינוחים עליי
. היה מאוד טעים ('רפאלו' באזור התעשיה הישן של ראשל"צ אם מישהו מעוניין באחלה מסעדה
) אכלתי ברפאלו
... הממ חזה עוף וצ'ילי צ'יפס
או בשמם המוכר יותר, הום פרייז, ממש מעולה היה
. והמון עוגות טעימות: בסקוויט, גבינה פירורים, שוקולד חמה ועוד. ראיתי ארבעת המופלאים (במסיבת יומולדת שנייה שלי
). סרט נחמד, אין הרבה עלילה... קראתי את הפרק הראשון של הארי פוטר השישי בעברית בידיעות.... המורה שלי אמורה להעביר לי את הספר ברגע שהוא יגיע מהארגון.

קורפס ברייד../images/Emo99.gif

אני הלכתי לסרט הזה בארה"ב, ממש יומיים אחרי שהוא יצא, ואז למחרת קניתי את הפסקול והכרחתי את אבא שלי לשמוע אותו בלופים עד שלמדתי את כל המילים של השירים בעל-פה. המטרה שלי עכשיו היא לראות שוב את הסרט
מה השיר האהוב עליך? ואני ממליצה על שיר 3 (הסולו-פסנתר של ויקטור) ושיר 11 (הדואט לפסנתר של ויקטור ואמילי) - אפילו שהם לא ווקאליים, הם מדהימים.

המממ לא הקשבתי הרבה לנעימות

קשה לי להחליט בין According to the Plan, Remains of the Day, The Wedding Song.. שלושתם גדולים

אה, אני דווקא לא אוהבת את ה...

Wedding song - אבל לי קשה להחליט בין השלוה האחרים. אגב, כמחווה שמעתי את זה היום באוטו

חחח../images/Emo13.gif אבל זה אחלה לשיר../images/Emo70.gif יש לך

אולי את הליריקס שלו
כי אין את הליריקס בשום מקום
רק של שאר השירים

בלה בלה בלה

שמעתי - oasis
.
קניתי - המ, אני צריכה לקנות מחר נייר מילימטרי ^____^ fun
אכלתי - לביבות
עוגיות שוקולד צ'יפס של ימיט
והמ כל מיני חתולי רחוב תועים.
ראיתי - דברים של נקבות שימיט ואחותה הכריחו אותי ביום שבת
, "ארץ נהדרת", קטע מתוך "היכל התרבות" לפני כמה שעות, "family guy" איך-שלא-קוראים-לזה עם פלג כשהוא בא ביום חמישי. פייי נכון שזה מרתק?
קראתי - עיתון בי"ס חדש שיוצא מחר ווהו!!1 ואת רשימות הרכיבים של כל מיני מוצרים, והרבה חומר בכימיה ומת' וקצת אנגלית, והמון בוויקיפדיה וקצת ב-allmusic וכמובן בפורומים, מידע חסר תועלת באתר למתגייסים ובלה בלה בלה.

Got XD

New member
נייר מילימטרי. >.>

אח, אח, איך שנאתי את התועבה הזו. לא הבנתי למה צריכים את זה, תמיד בזבז לי זמן במקום לחסוך. מצד שני- מה אני יודעת, גם בבגרויות במתמטיקה ציירתי שרטוטים בעט ברשלנות במקום להשתמש בסרגל ועפרון, כמו שאר אנשי ההקבצה. ^-^; (ואני גם מהאנשים הסוטים האלה שאוכלים הכל בידיים, כשאין להם כח. עכשיו- נתחו אותי פסיכולוגית. P:).

PopPy

New member
שבוע חלש :\

שמעתי
בעיקר את הכמה דיסקים של רוק פופולרי שהכנתי לעבודה. בכל זאת סניף של פאנקי פיש, אי אפשר להגזים עם האיכות. וגם כמה דיסקים שאחרות שמו, אבל אני מתכחשת לזה. @_@ קניתי|שופינג| אוכל ושתיה בעבודה, בעיקר - קפה (הרבה ממנו), גלידה ופעם אחת אפילו קרפ צרפתי. ^^ אכלתי|המבורגר| הרבה ג'אנק, הרבה קפה. ראיתי|TV| הסדרות שלי שלא יצאו לחופשה, שזה ניפ/טאק וHow I met your mother. וכמובן, ארץ נהדרת ומשחק מכור, והקלטות של בנות גילמור מהשידור היומי בהולמרק (כי אין דבר כזה יותר מדי גילמור בחיים). בקולנוע ראיתי את קינג קונג
(לא רציתי ללכת לזה, ובצדק. >.<) קראתי
תוויות מחיר של פאנקי פיש ומודעות דרושים? ;_; אין לי זמן או כוח. :< הסיכום הזה כל-כך עלוב. בשבוע טוב אני שומעת המון מוזיקה טובה, רואה משהמו כמו 8-9 פרקים של הסדרות האמריקאיות שלי + הישראליות הקבועות ואיזה סרט, קוראת ספר-שניים..

Got XD

New member
אויש, מודעות דרושים זה רע.

רערערע. לא משנה אם יש לי עבודה או לא, אני עדיין אתעדכן בכל האתרים האלה כאילו הייתי מובטלת שבועת ההייטק התפוצצה בפרצופה ויש לה 2.4 ילדים להאכיל. X:

PopPy

New member
פחחח

זה מזעזע, לאן שאני לא מתקשרת יש בעיה אחרת - או שהשעות לא מתאימות לי (שלוש זה משמרת ערב, מכוערים?? מה רע בארבע?), או שהם מקבלים מ18+ (עוד חמישה חודשים >.<), או שהעבודה אי שם בסוף העולם (מי מפרסם את רחובות בעיתון של חולון-בת ים-ראשל"צ?). בשאר המקומות השארתי פרטים, או שאני צריכה לפקסס קורות חיים, אז גם צריך לשלם כסף על שליחת פקס מהחנות ליד. אין לי כח לזה ;;

Got XD

New member
הוי כן,

מה נראה להם, שלכל מובטל מן המניין (P:), יש פקס בבית? אצלי כל הצעות העבודה הן בתוך חיפה, אבל יש כאלה שמצריכות לקיחת 3 אוטובוסים לכיוון (העיר הארורה הזו גדולה מידי~!), והם מסרבים לשלם נסיעות, או שכאמור- השעות לא נוחות (ואצלי יש דווקא בעייה עם הבוקר. תודה לך, שעון ביולוגי קלקול. >.>). אתי, בואי נקים חברה מצליחה (משהו עם תחבורה ציבורית מוזלת ומזון מהיר. P:), ולא יחסר לנו דבר לעולם~

PopPy

New member
כן..!

אני מצאתי משהו נוח ונחמד, רק חבל שהוא במרכז ר"ג והנסיעה לשם אורכת שעה וחצי >.< אני בעד חברה, אני רוצה להיות הבוס של מישהו.[-{

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהיי מזל"ט על העבודה!

מה שמעתי? ובכן, הרבה ציפורים, הרבה אנשים. את הגב שלי נשברץ.. מוזיקלית אתמול שמעתי הרבה פינק פלויד וטרייסי צ'פמן הומ וגם.. מאיר אריאל. מה קניתי? אממ... שומדבר נראה לי. הייית בטיול רוב השבוע ואתמול לא קניתי כלום. מה אכלתי? הרבה מישמישים ופרות מיובשים , פרוסות עם ממרח שוקולד בבוקר,ומדי פעם איזה פתיתים משו בערב. ראיתי? הרבה נופים יפים. המון צוקים והמון ענני גשם. קראתי? הומ האקלברי פין.^_^.

Got XD

New member
תודה. ^-^

אעעע, טרייסי צ'פמן. 3> תמיד חשבתי שהאישה היא קצת זכר, עד שמלאו לי 14, בערך. ^-^;

למעלה