המזגן..

המזגן..

הנושא מוכר ומדובר: חם וחם וחם. המזגן אצלינו בבית פועל נון סטופ , בעלי אינו רגיל לחום של המרכז והוא סובל ממנו מאד, מה שאומר לילות שלמים עם מזגן (עדיין לא קיבלנו חשבון חשמל..) והבוקר קמתי כולי מנוזלת. אני מרחמת עליו , השבוע קמתי באמצע הלילה, כיביתי את המזגן אבל שעה אחר כך ראיתי שהוא מזיע כל כך שהדלקתי אותו מחדש. מה עושים??

kisses

New member
מה שאני מציעה זה לקחת בשבילך

שמיכה עבה יותר, ככה שלך יהיה נעים ולא קר ולו יהיה נעים וקריר.

תודה בנות , אבל לא קר לי

אני מתכרבלת לי ודווקא נעים, אני גם ישנה עם פיג´מה ארוכה רק מהסיבה הזו. ובכל זאת.. חוץ מזה , כאמור, אני פוחדת מהרגע שבו נקבל חשבון חשמל, לילות וימים שלמים! וזה מזגן די גדול שמקרר כמה חדרים.

kisses

New member
לגבי חשבון לפי מה שזכור לי כדאי

שתצפי למשהוא בומבסתי

רחלילי

New member
אפשר להשתמש במאוורר רגיל

שעושה עבודה נפלאה. אנו ישנים כל לילה עם מאוורר תקרה וזה פשוט מעולה. אגב כשגרתי בתל אביב עם שותפים וללא מזגן בחדר, קניתי מאוורר והיה לי שותף שבגלל שהוא התקמצן לקנות לעצמו מאוורר לחדר הוא היה פותח את המזגן המסכן בסלון וישן בלילה עם דלת פתוחה. הרואה חשבון המסכן לא הצליח לחשבן שגם אם מחלקים את חשבון החשמל הגדול לשלושה שותפים זה עדיין יוצא יותר יקר מלקנות מאוורר לחדר.

אתי@

New member
התכוונתי לומר שגוזל חשמל

כמו מזגן של חדר. אמנם הוא עולה פחות ממזגן, אבל להתקין אותו זה סיפור מהסרטים (תאמינו לי
). מומלץ לקרוא לחשמלאי (עוד כסף!)
בקיצור, לא בטוח מה יותר שוה - מזגן חלון בחדר, או מאוור תקרה...

רחלילי

New member
אתי את בטוחה?

עד כמה שידוע לי מאוור לוקח חשמל כמו שנורה רגילה ופחות מזגן אולי למישהי יש את הטבלה שפעם חילקו מחברת חשמל שמראה כמה צורך כל מכשיר?

אתי@

New member
ככה שמעתי

בכל אופן ביום שישי תסתיים (אני מקווה) תליית מאוורר תקרה בחדר השינה שלנו, וכשנקבל את חשבון החשמל אני אוכל לומר לך כמה המצב גרוע

jess ועוד

New member
אכן כן

למאוורר יש את היכולת והכוח להשתמש בחשמל כמו מזגן ... וגם יותר

kisses

New member
כזכור לי 1000-2000 ש"ח

אבל גם אני ממליצה על מאוור תיקרה מאוד נעים לישון איתו בלילה

Aאלינור

New member
בקיץ שעבר המזגן דלק כמעט רצוף

24 שעות ביממה והחשבון הגיע עד כמה שזכור לי במצב הכי גרוע ל900 ש"ח. גם השנה אותו נוהל. לא מכבים לא ביום ולא בלילה. אני ירושלמית לשעבר שסובלת את אזור השרון רק בזכות ההמצאה המבורכת הזו=מזגן

יעלי2

New member
מבחינת השינה עדיף לדעתי

מזגן חסכוני שפועל על טמפרטורה אחידה של כ 25-26 מעלות (לפי המלצת חח"י)+שמיכת פוך. לגבי מאוורר תקרה אני לא מתמצאת לא בקירור ולא בעלויות השוטפות. אני כן יודעת שאתמול בלילה היה לנו מרחץ זיעה. התעוררנו בשעה 02:30 בלילה שוחים במיטה מרוב חום. להגנתנו היה רק מאוורר רגיל (אפילו לא מסתובב). בעלי קם בבוקר עם כאב גרון ואני עם כל הגוף כואב. כנראה שכשחזרנו למיטה אחרי יקיצה עצבנית, והורקנו 5 כוסות מיים כל אחד כבר לא ישנו שינה עמוקה והיתי צריכה ששפכטל יגרד אותי בבוקר מהמיטה מרוב עיפות-ישר למקלחת. אז נראה לי שעדיף מזגן חסכוני ופוך (בימים חמים כמו אתמול-לא כל לילה) מאשר האלטרנטיבה. נ.ב. לפני שהמזגן המרכזי הנוכחי שלנו התפגר, שילמנו בממוצע 650 ש"ח ויותר לחודשיים לחח"י.

הכוכבת

New member
לי יש מזגן חלון

הוא מקרר... וכשהוא מגיע לטמפרטורה הנכונה... הוא מפסיק... וחוזר חלילה. אנו לא מתקררים, נהנים לישון בלילה... ואחרי חודשיים שהוא מופעל יום יום במשך 12 שעות, קיבלנו חשבון חשמל של 400 ש"ח. לא נורא בכלל... נ.ב.... בעלי עוסק במזגנים, אז אם מישהו צריך...

למעלה