המזגן המרעיש בחורף

maormp

New member
המזגן המרעיש בחורף

להלן תזכורת להודעה המקורית וממנה אמשיך את תיאור המקרה ההודעה המקורית אחרי שקראתם את ההודעה המקורית אז ההתפתחויות היו כאלה: התקשרתי לבעל הדירה, הוא ידע ישר על מה אני מדבר, הוא אמר שבזמן שזה הפריע לו הוא הזמין מישהו שהניח לו ספוג על המנוע של המזגן אבל במשך הזמן זה נשחק והוא כבר התרגל לרעש וטען שגם השותפים האחרים התרגלו לרעש. הוא גם אמר שהוא ידאג שיסדרו את זה כמו אז, דיברתי עם אבא שלי והוא אמר שעדיף לשים עץ ולא ספוג כי עץ מבודד אקוסטית יותר טוב מספוג ולא נשכח. מאז עברו שבועיים ויותר, טרם סודר, בעל הבית אומר שהאיש שאמור לטפל בזה לא מצליח להשיג סולם ארוך, וכל פעם מבטיח שעד מועד אחר זה יתוקן, המועד החדש הוא עד סוף השבוע, בינתיים למזלי לא ירד גשם אבל היום ירד גשם והבנתי מה המקור לכל הרעש. המזגן נמצא מתחת למרזב! גבירתי ורבותיי, כל אדם סביר שישמע את הרעש הזה לא יוכל שלא להסכים שאי אפשר בחיים לישון ברעש כזה, אין פה שום דווקניות כי מדובר על חוסר יכולת לישון, אני לא יכול לסדר את זה לבד כי זה בקומה שניה ואין לי גישה למנוע, לכן רק איש מקצוע יוכל לפתור את הבעיה. אין פה סיכון סביר שלקחתי , זה פרט שהיו חייבים להגיד לי, לא יכלתי לדעת ולא היה עלי לדעת, השאלה היא רק מה יותר מתאים למקרה שלי, 14 א' או 14 ב'. אני באמת, אבל באמת לא רוצה להגיע למצב שאני מבטל אוטונומית ומראה לבית משפט שהיה פה 14 א' או לחילופין מגיש בקשה לבית משפט לבטל לפי 14 ב' , אבל הסיפור מתעכב ומתעכב. מה אתם אומרים? אני באמת לא מהאנשים שרק מחפשים לתבוע כי הם למדו דיני חוזים, יתרה מכך, לחפש דירה עכשיו זה צעד שיפגע בי.

למעלה