המושלמות(לפי דעתי)

Sephiroth

Member
הוא בהחלט יפה, אבל בטח שלא מושלם

אחת הסיבות שאני לא מחבב את הבניין הזה היא המיקום שלו. כל הבנייה לאורך הטיילת היא נוראית לדעתי והרסה את כל היופי של השדרות שמגיעות עד הים, ובמקרה של מגדל האופרה - חוסם לחלוטין את רחוב אלנבי.

yariv t

New member
sephiroth אתה רציני?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לדעתי היום זה ממש מצויין כמובן שזכותך לאהוב משהו אחר "על טעם וריח אין להתווכח" אבל אני מאוד אוהב את היופי האורבני של האיזור הזה ובהחלט לא הייתי רוצה שהאיזור יחזור להיראות ככה

Sephiroth

Member
בהחלט עדיף !!!

אולי לא בדיוק כמו בתמונה הנוכחית, אבל מבנים נמוכים וטיילת ארוכה ויפה, ואם אפשר, עם מזרקות ודשא לאורכה. בכלל אני נגד בנייה גבוהה מפוזרת בכל העיר. אם זה היה תלוי בי, לא היה צומח ולו בניין אחד בשדירות רוטשילד.

yariv t

New member
פה אתה צודק../images/Emo24.gif

למרות שאני "חסיד" של ביניינים גבוהים וכמה שיותר גם אני לא הייתי רוצה לראות את שדרות רוטשילד עם מיגדלים כי זה פשוט לא מתאים לשדירה הזאת אבל כן הייתי רוצה לראות את הטיילת "עולה ועולה" בקומות ואת תל אביב מיצטופפת ב"מיגדלים" והמוןןןןןןןןןןןןןןןןן. יריב

דווקא אתה טועה .............

הכי טוב זה לבנות מגדלים במקומות גרועים ומכוערים שגם יכולים לפתח את האזור . לא שדרות רוטשילד אלא דווקא דרום תל אביב : כמו למשל : שכונת התקווה , יד אליהו , נווה שאנן , שכונת שפירא , . לא לכער את המקומות היפים אלא במקום זה לפתח את המקומות הגרועים של העיר .

אפשר לחשוב ....................

הטיילת של תל אביב היא בכלל ניראית מכוערת ועל הפנים
כל מגדלי הטקסטיל מכערים את הנוף של הטיילת וחוסמים את האויר של נווה צדק . בוא לטיילת של בת-ים ותיראה איזה יופי של טיילת עם צוקים ועם מצפור גלים שבאים לדוג שמה

fireman

New member
היות ואת הרחובות אני לא מכיר

אבל לדעתי על כל קו החוף מגדל האופרה והמגדל של ישרוטל הם הבניינים היפים היחידים הבנויים לאורך קו החוף של תל אביב.... כל שאר בתי המלון בנויים בצורה גועלית סטייל בית חולים.

DerBleistift

New member
מישהו יכול להסביר לי

כיצד ייתכן ובאמת יש כמעט תמימות דעים אחידה בין מרבית האנשים שמגדל האופרה וישרוטל הם המגדלים היפים בטיילת? בודדים הם האנשים שאומרים שמגדל האופרה הוא לא יפה (והוא באמת מגדל מקסים), וכך גם לגבי ישרוטל. מוזר... האם הם באמת עד כדי כך יפים או שפשוט האחרים מכוערים? מה אתם אומרים? יש עוד כמה מגדלים בת"א עליהם כמעט כולם מסכימים שהם יפים? (פלטינום? מגדלי צמרת? עזריאלי?)

לך תיראה את שאר הבניינים ../images/Emo3.gif

חוץ מ-מגדל האופרה כל הבניינים ניראים כמו בתי כלא

צודק פיירמן !

כל הטיילת של תל אביב היא גועלית וניראית על הפנים . ממש מגעיל לינסוע בכביש וליראות את כל האנשים מיתרחצים על החוף
בכלל הטיילת של תל אביב ניבנתה עם הגב אל הים במקום עם הפנים אל הים . עכשיו מתחילים לבנות טיילת חדשה ומגדלים חדשים ב-חוף תל ברוך .

kyle

New member
אה... יש הרבה יותר יפים ממנו.

אפילו באזור הטיילת
(דיוויד אינטרקונטיננטל למשל).

למעלה