המושג landra i pinta

רותי ב.

New member
מי "רומפי לוס דיינטס" דה מלדאר

אמה פ'ואה אינטרסאנטה .. ...

may55

New member
סוזי גראסייאס Romansa

קישור אל רומנסות וגם לרומנסה EL REY KE MUNCHO MADRUGA האם לזה התכוונת ?

Sarika

New member
לסוזי ומאי

בהודעתי לעיל על הרומנסה לאנדריקו (או אל ריי קי מונג'ו מאדרוגה)הבאתי את כולה בקישור.

SuzieRS

New member
ל-Sarika & May

תודה לקישורים. דברים טובים באים במינונים קטנים,כדי להנות מאכותם. Sarika הלאנדריקו שמופיעה בקישור של מעלה אדומים הוא מקוצר -11 שורות- הנוסך שמופיע בקישור של MAY הוא ארוך יותר -18 שורות- (אותו הצעתי לכתוב, אם יש מי שמעונין לקרוא -) ובו יש יותר פרטים על ילדי המלך וילדי המאהב, לאנדריקו. אני שמחה שיש חברים שאוהבים שירה וספרות בכלל.הייתי יותר שמחה לו היה נוצר מצב של עריכת דיון בין החברים.

רותי ב.

New member
אוקיי, הסברת לי את שם הרומנסה ועל

כן תודה. ברור שאת יכולה לשים פה גם את הגירסה הארוכה יותר, מקסימום יקח לי זמן עד שאקרא אותה, אבל בסוף אני בטוחה שאקרא. תודה סוזי על כל מה שאת מביאה.

t8a

New member
אסטוס ויירבוס דה אסטה קנטו

סון קומו לה קנטיקה כקנטה הדס פל - ירדן אן לה פלקה דאייה - YAHUDICE אסטה אז אל קישור http://www.planetnana.co.il/hadasspalyarden/ אז אל פרימרו קנטו. מוי ארמוזס קנטיקס, וייז'ס אי בואנאס. תהנו

SuzieRS

New member
איל NORTON נו מי איסטה דישאנדו

אינטראר . ייא טינגו אויידו אין איל פאסאדו די אסטה CD . סאב'יס סי סה פואדה מירקאר אין ישראל ?

t8a

New member
סי סוזי. יו לו מרקי אקי רגלו פרה מי

פדרה. אל CD ביינה קון און ליברו כדה אנטנדר אן 3 לינגואז אלוס קנטיקס אי אינסטרומנטס כקולניאן אן אסטה CD. יו מנמורו דה אוייר לו.

SuzieRS

New member
מי פוידיס אסקריב'יר אנדה ,

אין איל סינטרו, לו פוידו מירקאר איסטה CD מונצ'ו מירסי פור טו ריפויסטה.

למעלה