המורה.....

פנטזלה

New member
המורה.....

אני מורה , בשנות ה - 40 לחיי , לתלמידי תיכון...... מתמיד אהבתי צעירים..... הגוף החטוב והחלק, הנעורים..... מאז שנכנסתי ללמד את כיתה י"ב 5 .....לא הצלחתי להוריד את העיניים מליאור............. בחור יפה...עיניים כחולות , שיער שחור , חטוב וחלק..... הההאאאא....וגם חכם - חביב המורות..... שמתי לב שכל פעם הוא מחפש תירוץ בכדיי להשאר לאחר הלימודים יחד איתי... כמובן שהוחמאתי...אבל לא חשבתי על כלום... באותו יום היה חם מאד.... והייתי צריכה להשאר בצהריים בכיתה בכדיי להכין את אסיפת ההורים. ליאור התנדב להשאר ולעזור לי.... ישבנו יחד מסדרים ניירות , כשאני רואה את מבטיו מתגנבים לעבר המחשוף שלי, לבשתי חולצת כפתורים לבנה , שקופה , וחצאית מיני שחורה וקצרה. בתנועה טבעית שיחררת את שיערי הארוך מכלאו ונתתי לו להתפזר חופשי על כתפיי..... ראיתי את ההשפעה על ליאור........ הרמתי רגליים על השולחן והתמתחתי....עיניו כמעט יצאו מחוריהן.... בוא תתקרב אליי , אמרתי לו. אני חייבת מסג'...כל הגב שלי תפוס... הוא בא מאחוריי והחל מעסה אותי..... אאאאחחח ידיו החזקות על כתפיי....... ידעתי שביה"ס רייק מאדם..ואני יכולה להמשיך .......... לפתע הסתובבתי ומצאתי את עצמי בדיוק מול הבליטה הנוקשה במכנס שלו.... כבר לא יכולתי לעמוד בזה ושלפתי את הזיין החם והזקוף מתוך המכנסיים ישר לתוך פי..... ממממממממ............ איזו הרגשה...... הלשון עוברת על העטרה....מוצצת אותה... נכנסת לתוך החריץ.... מרימה את עיניי ורואה את פרצופו היפה מתענג..... ואז דחפתי אותו אחורה על השולחן.....הרמתי את החצאית והתיישבתי על השיפוד החם [ אני תמיד מסתובבת ללא תחתונים...]הכוס הרטוב החליק מייד על איברו הזקוף........ התחלתי לדהור כמו כלבה מיוחמת........... פתאום שמעתי רעש...סובבתי את הראש בבהלה..... אבא של ליאור עומד בפתח הדלת המום..... לא ידעתי מה לעשות קפאתי במקומי...... ופתאום אדון רוזן ניגש אליי....ככה כשאני יושבת על הזיין של הבן שלו... פותח את מכנסיו ושולף את הזיין האדיר שלו...מול הפה שלי.... נו כמובן שפתחתי את הפה והתחלתי למצוץ......... האבא והבן מזיינים אותי שניהם....אחד בכוס ואחד בפה..... רק המחשבה הזאת הובילה אותי לשרשרת אורגזמות מדהימה....ושניהם אחריי.....ליאור השפריץ לתוכי זרמים חזקים.... ואבא רוזן ??? מילא את גרוני בזרעו.............. אאאאאאאאאאאחחחחחחח איזו התחלה טובה לקייץ.............

bugbuster

New member
אח.. אח...

אמרתי שלום מאז נגנסתי לתפקיד? אז אומר בהזדמנות,למרות שמשתתפת ותיקה. טוב לראות אותך.
סיום הפנטזייה מפתיע למדי. חם.. חםםםם

פנטזלה

New member
ושלום גם לך....ותתחדש על התפקיד

החדש.... יפה לך הכחול..... תודה.....הפנטזיה קצת קצרה מידיי לטעמי , היתיי צריכה קצת לפתח יותר...אבל קוצר הזמן.... בפעם הבאה זה יהיה באורך מלא.....

toilet

New member
היי המורה

קחי אותי... אחרי צבא- מוכן ומזומן ללקק לך מותק פנטזיות

פנטזלה

New member
מה אני נראית לך ??

שרון ?? מה זה קחי אותי ??? יאללה תשתוק ותתפשט......

למעלה