המורה כמבצע...

avima

New member
זה מוזר אבל

לא כול דבר נמדד בהאם הוא לחימה או לא ולענין - אם אתה שואל אם בהתקפה אמיתית הייתי בוחר לבעוט 3 פעמים ברצף ביריב (באויר) - כנראה שלא האם זה משפר את הלחימה - אני חושב שזה יכול לשפר מרכיבים מסוימים באומנות הלחימה

ככל שאתה, כתלמיד, יותר מתקדם בחומר, כך יותר

קל לך ללמוד מביצוע "לא מושלם" של המורה - או מהסברים ללא ביצוע כלל. יש בעיה ללמוד ממורה גאון; אני לא יודע אם מייקל ג'ורדן יצליח במיוחד במאמן כדורסל, או אם מייקל לואיס יצליח כמאמן אתלטיקה. אין לי מושג איך מוצארט או BB קינג היו כמורים, אבל לא שמעתי על תלמידים מוכשרים שלהם... מצד שני, נסה ללמד אדם לכתוב בלי להראות לו את צורת האותיות...

"נסה ללמד אדם לכתוב בלי להראות לו את צורת האו

תיות..." אתה יודע מה? בחרת דוגמה לא טובה
. זה אפשרי. עשיתי את זה, או משהו מאד דומה לזה: היתה תקופה שלבן שלי היה נורא חשוב ללמוד אנגלית, ודווקא בזמן שאני נוהגת. אז פשוט תארתי לו כיצד כותבים את האות שהוא בקש לדעת, וכך, אות אחר אות, הוא קבל את המילה שרצה. כשהיינו מגיעים הביתה, הוא היה רץ בקדחתנות, לוקח דף, רושם מביא לי ושואל: "אז ככה כותבים את זה?"

גם אם תשים עשרה סמיילים, אני עדיין לא אמצא

את ההודעה שלך משעשעת. יש לך חוש הומור דלוח של ילד שטוף הורמונים בן 12.

Blade2

New member
לדעתי, ויתקן אותי סיסטמתי אם אני טועה

ההומור שלו הוא יותר פארודיה על אנשים שמחזיקים בסוג ההומור הזה. כלומר במקרה האחרון, מושא הבדיחה הוא לא את.

d y s

New member
../images/Emo177.gif../images/Emo191.gif../images/Emo109.gif../images/Emo31.gif

נשים נוהגות גרוע ../images/Emo73.gif ...

היכן שגברים אדיוטים (שהם גם נהגים גרועים בנוסף להיותם אדיוטים) מלמדים אותן לנהוג כך
.

למעלה