המורה, יש לי שאלה:

diklonet

New member
המורה, יש לי שאלה:

בענין הסאדו............ תבודדו רגע את כל הסיפוקים שלכם מהסיפוק שאתם מקבלים מגרימת כאב. למה בעצם אתם נהנים מזה? ז"א האם קיימת משיכה להכאבה נטו או שזה רק ביטוי לשליטה? ואם זה קיים אז למה אתם נהנים מזה?

alexandron

New member
צחיקה. באמת.

אבל אני... אני אלך להתדרגש לי בשקט שלא יחשבו עליי פה בטעות דברים סוטים. חכי חכי שהסדיסטים פה יתעוררו. (אגב, איך זה שכבר כמעט שש בבוקר וסתיו עוד לא כאן? המממ... צריך לדאוג?)

Master Stav

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאא יפה

הבוקר התעוררתי מאוחר אחרי שתום עשה לי ....מישברך .....( ביטוי יידי עתיק ) אז ....תודה על הדאגה

G I R L P

New member
ומה עם הצד השני של השוט?

למה אני נהנת מכאב?... מקבלה של כאב? ככה. כמו שאני נהנת מרכבת הרים או ממכוניות מתנגשות. אדרנלין אנרופינים סאב ספייססססססססססססס כי זה מענג כי זה כייף כי ככה אני מרגישה טוב עם עצמי כי זה מדליק והכל יחד. תנסי בשילוב של מנגו. אליפות. גרררר

אל תגנבו לי את הרעיון

רק שאצלי זה לא בדיוק עם מנגו! אבל אתם קרובים.. יאממממייייייייייייייייייי מנגו.. או וואטאבר.. על בטן לבנה ושטוחה כזאתי גררררררררר פשוט יאמי כפול.. בריבוע..!!

המממ אני אנסה להסביר את עמדתי בנדון

נהנים מזה א. כי זה מספק. והרי אנחנו עושים מה שמספק אותנו (כל עוד זה לא פוגע במישהו אחר). ב. יש משיכה לתגובה אני חושבת. בדיוק עניתי על זה בפורום בכלוב אבל השאלה שלך פה היא מעט שונה. לדעתי מישהו שמכאיב סתם כדי להכאיב בלי שמשנה לו הצד השני הוא סאדיסט חולה בנפשו ודפוק. זו התעללות! כל הרעיון בכאב הוא שיש מי שמעניק אותו ויש מי שמכיל אותו. זו דינמיקה בין שניים (אני מונוגמית!). לדעתי זה גם ביטוי לשליטה.. אבל לא רק. האמת שאך שאני רואה דברים הכל אצלי זה שליטה או לא, וזה רק עניין של איך זה בא לידי ביטוי. לדעתי כאב זו אחת הדרכים לבטא שליטה.. אבל זה משהו שמרים את שני האנשים למעלה גבוה.. בגלל זה נהנים מזה. לסיכום, זה הכל עניין של סיפוק בסופו של דבר. אחרת לא היו נהנים מזה. ואם מישהו לא נהנה מזה אז לא :/ זה כמו שמישהו לא יאהב שוקולד.. אל תאכל..

diklonet

New member
ממ

מצטטת אותך: לסיכום, זה הכל עניין של סיפוק בסופו של דבר. אחרת לא היו נהנים מזה. ואם מישהו לא נהנה מזה אז לא :/ זה כמו שמישהו לא יאהב שוקולד.. אל תאכל.. ****. זה נכון.. אבל יש השפעה גם למניע למעשים.. אני חושבת שמה שרציתי בעצם לשמוע זה שזה לא מגיע מרוע. אבל זה די טיפשי, כי בטח אצל חלק זה כן מגיע משם.. גם אם באופן כללי הייתי נהנית מהצלפה, אם המטרה הנקייה שלה היתה לפגוע בי - לא הייתי נהנית (אולי הייתי נהנית מהעוצמה שלי מול הרוע, אבל זה כבר ענין אחר).

בוודאי! זה לא סותר..

לצערי אצל חלק זה מגיע מרוע. ואז, כאמור, הם לדעתי לוקים בנפשם ומתעללים. גם סיפוק אגב הוא לאוו דווקא סיפוק שלי (לרוב בכלל לא) זה לספק את זאת שנהנת מהכאב.. זו דינמיקה. אני חושבת ששני הצדדים לא יהנו (לפחות לא מקסימאלית) אם לא יהיה סיפוק הדדי. על זה כל הבדסמ בכלל.. אחרת.. זה סתם זוועתי :/

diklonet

New member
אכן..

אחרת זה באמת סתם זוועתי.. בדיוק זה מה שמטריד אותי..

Master Stav

New member
גם וגם ....אה וגם

מבודד את את הסיפוק מהענקת הכאב .......... זה ביטוי אהבה אצלי ... על הגבול הדק בין אהבה לשינאה שנים התעסקתי באומנויות לחימה היו שם קרבות נהנתי להכאיב נהנתי לכבוש ...נהנתי לשלוט בזירת הקרב היום אני נהנה מהענקת הכאב מתוך ריגוש והיכולת לקרוא את גוף השותפה שלי מתוך היכולת להביא אותה למקומות שלא הייתה בהם עדיין מתוך היכולת לראות אותה מגיעה לגבול שלה ...כול פעם כמה מטרים יותר ויותר מעבר .... הכאב מזכך ....אותי קודם כל ואז אותה ....

G I R L P

New member
מי אמר לך.....

שקודם אותך ואז אותה? "הכאב מזכך ....אותי קודם כל ואז אותה ....".... לא אתווכח איתך... רק אומר שאצלי.... זה קודם... ואז אני מעבירה אליו את האנרגיות מהכאב, דרך הגוף שלי החוצה... זה מתבטא בצריחה, בסימן על הגוף, או במגע...

Master Stav

New member
אוקי בואי ונדייק

הכאב המוענק ..זה שיוצא ממני הוא סוג של הוצאת אנרגיה .... וזה בהחלט גורם לי להרגשה של זיכוך התגובה לכאב האנרגיה שמגיעה אלי מגיעה כאמור כתגובה לפעולה אנרגיה מול אנרגיה אז מה בא קודם הקוריצה או הביצה של הקוריצה ? ובכל זאת .....

G I R L P

New member
לא אוהבת לדייק../images/Emo189.gif

מעדיפה פשוט להנות. וזה הכי חשוב ....

למעלה