המורה הזאת

המורה הזאת ../images/Emo123.gif

המחנכת שלנו אמרה לנו היום שהיא תתן עונש קולקטיבי ותוריד לנו מהציון המון בגלל שכמה ילדים הפריעו בשיעור ואני לא היתי בינהם! וכבר כמה מורות אמרו שיורידו לי מהציון ובהתנהגות יתנו לי ב´.ההורים שלי חושבים שאני מופרעת או משהו כזה למרות שבמבחני יש לי ממוצע של 90. מה גם שמנהל בית הספר ממש לא מחבב אותי אבל משחק אותה נחמד כשהוא פוגש את ההורים. אני כבר לא יודעת מה לעשות... אם יש למשהו רעיון

Moranus

New member
חחחח

מכירה תבעיות האלה לא סובלת תמנהלים הצבועים שמתנהגים יפה ליד ההורים דווקא השנה המנהל שלנו לא כזה!1! רעיון אמ...תראי מנסיון לא כדאי לריב עם המנהלים סובלים בשקט

Me 4eVer

New member
מכות!! רק ככה הם לומדים!!

וגם לי יש רשימה של מורים שדורשים כאפה.. אם בא לך..

Me 4eVer

New member
ורצוי להתחיל עם---

המורה שלי לערבית..
היא לא מבינה שהיא היחידה שאשכרה מבינה מה היא אומרת..
והיא נתנה שיעורים.. ואפילו מה צריך לעשות לא הבנתי..
אז היא אמרה לי לכתוב את הכל שלוש פעמים.. והתחלתי לצעוק עליה..
ואני כנראה אעשה פעם אחת ואצלם לה עוד שתי עותקים... אם זה כל כך חשוב לה..

pooh שולט

New member
איזה מורה מפגרת....../images/Emo85.gif & ../images/Emo29.gif

אגב מורות מפגרות לערבית... אתמול התווכחתי עם המורה לערבית והיה לי מאוד כיף....! ^^; היא קבעה לנו בוחן ביום שהיה לנו מבחן, למרות שאמרנו לה. אני ועוד כמה ילדים מהכיתה שלי פשוט לא התכונו ולא עשינו את ההכתבה, אז היא שאלה אותי למה אני לא עושה את ההכתבה, ואז התווכחתי איתה על זה שהיא קבעה את ההכתבה ביום שהיה לנו מבחן, ועוד שיעור לפני... בקיצור... היה לי ממש כיף להתווכח איתה ולצאת מנצחת בסוף...
היא אמרה שאם הציון לא יהיה טוב היא לא תכניס אותו לתעודה...!!
: שחר משוגעת!

../images/Emo41.gif אם כבר מדברים... ../images/Emo41.gif

אם כבר מדברים על ערבית... אתמול ח-ר-ש-ת-י על עבודה בהיסטוריה !!!!! עד רבע ל-11 בלילה !!!! קיץ-קץ, הייתי הרוסה, ובמזל הצלחתי לעבור הכתבה בערבית של 10 מילים... ועוד משהו... המורה להבעה ואוריינות שלנו גם נתנה לנו עונש קולקטיבי !!!! בגלל ילד דפוק אחד שהרס את כל השיעור, למחרת היא השאירה אותנו עד 14:00 במקום 13:00 !!!! ופלוס בוחן, אבל בסוף לא היה... מזל... ובקשר למנהלים- אתם אשכרה צודקים !!!! כל המורים עושים ת´צמם נחמדים ליד ההורים, והמנהל שלנו כל פעם שנכנס, כולם ישר עומדים !!! ואפילו באמצע הצגה, הוא עמד על הבמה ואמר לכולם לעמוד !!!! ב-ו-ש-ו-ת.....

יש איסור על עונשים קולקטיביים !!!!

אסור להם לעשות את זה !!! תכנסי לאתר של משרד החינוך (מצוי בקישורים) ותחפשי חזור מנכל או חוק שאוסר על עונשים קולקטיביים !!

As I Am

New member
באמת? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

הייתי צריכה לדעת על זה מוקדם יותר..

המורה המניאקית

איזו חרא של מורה, אני יכולה להזדהות איתך בגלל שגם לי יש מורה כזו והיא עשתה לנו בדיוק את אותו הדבר אני מציעה לך ללכת למנהל ולהסביר לו שזה לא פיר אני במקומך לא היתי יושבת בשקט לכי תראי לה עם מי יש לה עסק
.

למעלה