המורה בטי...

Belfagor

New member
המורה בטי...

ידעתי שהיא נראית לי מוכרת, לא ראיתי אותה יותר מעשר שנים אבל היא בקושי השתנתה. סתם עשיתי קניות בסופר, ופתאום "יואביי!!! מה שלומך, איך גדלת!!" לקח לי רגע "היי המור... אני מתכוון בטי" חייכתי, מה שלומך? התבוננתי בה, עומדת איתי ליד המקררים של המזון הקפוא, לא יכול שלא לשים לב לפיטמות הזקורות, מאיימות לקרוע את בד החולצה הלבנה שלה... מרים את המבט מהר, מסמיק יודע שהיא קלטה אותי, גורמת לי להרגיש כאילו אני שוב בבית ספר, מחייכת אלי, מתקרבת ומעבירה יד מטופחת עם ציפורניים אדומות ארוכות על הזרוע שלי (צמרמורות עוברת בי, מהקור ומהמגע שלה) בחיי שגדלת, נהיית גבר... נצמדת אל הגוף שלי, אני יכול להרגיש את הפטמות הנוקשות שלה על החזה שלי... אני מנסה להתאפק אבל הזין שלי לא נישאר אדיש, העיניים שלה נפערות לרגע ואז, מחייכת היד שלה מעבירה ליטוף מהיר לאורך הזין. "אני רואה שיש לנו הרבה מה להשלים" היא לוחשת לי באוזן. אני זוכר, כשהייתי עוד בחטיבה, והיא הייתה מגיעה לכיתה עם חצאיות המיני שלה והחולצות המחויטות שתמיד נראה כאילו היו במידה אחת קטנות מידי, החזה זז בחופשיות כשהייתה כותבת על הלוח... הייתי צריך להישאר לשבת בכיתה חצי מההפסקה רק בשביל שלא יראו את הזיקפה שהיא עשתה לי... ועכשיו היא מולי... המורה בטי, המורה לתנ"ך שלי... צמודה אלי והזין שלי כל כך זקור, לפות ביד שלה, באמצע הסופרמרקט. לוחשת לי באוזן "אני רוצה שתעלה אלי, אני גרה פה ליד, וניראה אם אני עוד יכולה ללמד אותך משהוא" בקול גרוני וסקסי... אם הצלחתם לקרוא עד פה ואהבתם אז ספרו לי ואני אמשיך.

bugbuster

New member
כן belfagor

בוודאי שמחכה להמשך.

Belfagor

New member
המורה בטי, חלק2

קודם כל, תודה לכל מי שקרא. שנית כל: לחשה לי את הכתובת שלה באוזן והשאירה אותי עומד באמצע הסופרמרקט, עם אוהל במכנסיים. "יש לך עשרים דקות" אמרה ואני מתחיל להתגבר על התגובה הפיסית, האינסטיקטיבית שלי אליה ומתחיל לקלוט שאני, הבישן שנאלם דום בקרבתן של נשים יפות, עומד להגשים את אחת הפנטזיות הכי מוקדמות שלי - אני הולך לזיין את המורה שלי לשעבר... תוך עשרים דקות. תרשו לי רגע לתאר שניה את הנפשות הפועלות. אני, יואב, בן 26, מה שאפשר לקרוא ליבלוב מאוחר, בכל תקופת הלימודים (12 השנים) הייתי שמנמן ונמוך עם בטחון עצמי בהתאם. רק בתקופה של הצבא פתאום צמחתי, עכשיו אני מטר שמונים, שיער שחור, עיניים כחולות (שהיו מוסתרות מאחורי מישקפיים כל תקופת הביה"ס), ואחרי שלוש שנים בקרבי ושעות אין סוף בחדר כושר, אני אמנם די גדול פיסית אבל אין זכר לילדון השמנמן שהיה פעם, רק בפנים, בפנים אני עדיין חסר בטחון, ביישן ואת היכולת לדבר עם נשים, בלי להסמיק, עוד לא למדתי... איך היא זיהתה אותי בכלל? בטי לעומת זאת, היא אישה בשנות הארבעים שלה (היום), אבל בקושי השתנתה בעשור האחרון (מאז שראיתי אותה). כשהיא עומדת על עקבים, כמו היום, היא מגיעה לי עד הצוואר, עיניים ירוקות חתוליות, שיער חום אדמדם כהה-כימעט ג'ינג'י, אסוף לגובה. הגוף... גוף של אישה כמו שאני מתאר שהיה על שולחן השירטוט של אלוהים כשהוא תכנן את היצירה הכי מוצלחת שלו (האישה), אני חושב שהמילה הכי מדויקת היא - מקומר... מותניים צרות שמתעקלות לירכיים מחוטבות מצד אחד ולחזה שופע, צחור ורך (שהרגשתי נלחץ אלי לפני כמה דקות)... איך שהזמן רץ, אני משלם בקופה (מבקש שישלחו לי את זה הביתה), יוצא אל הכתובת שנתנה לי (באמת פה ליד) ועומד מחוץ לדלת שלה כמה דקות לפני שאני מעז לדפוק על הדלת....

Belfagor

New member
נו... (המורה בטי 3)

אחרי דפיקה אחת בדלת מסתבר שהיא לא נעולה, אני נכנס פנימה ושומע את הקול שלה איפהשהוא מבפנים "תיכנס, תנעל מאחוריך ובוא אלי"... אני נכנס אל הדירה, באמצע הסלון אני רואה את החולצה שלה (זאת שלבשה כשנפגשנו בסופר), קצת אחריה את החצאית, נעליי עקב מושלכות ברישול הובילו אותי אל המסדרון אל דלת סגורה שעליה היתה תלויה חזיית תחרה שחורה. עמדתי לרגע מול הדלת, נושם עמוק, מגורה ומיוחם... פתחתי את הדלת לאט, וניכנסתי אל חדר השינה של המורה שלי לתנ"ך לשעבר... מיטה זוגית גדולה, מוארת בכמה נרות אדומים ריחניים, ועליה בטי, ערומה מלבד תחתונים שחורים דקים וביריות תואמות, גוף לבן, חלק עם חזה זקור שבכותרתו עטרה ורודה כהה ופיטמה אדומה בגודל דובדבן ... מפושקת על המיטה, מעבירה את הציפורניים הארוכות שלה לאורך צידן הפנימי של הירכיים שלה, מעבירה את קצה הציפורן על הכוס שלה דרך הבד של התחתונים. "בוא אלי, עכשיו, מהר" היא לוחשת ואני מתנער מהמראה המדהים הזה שמולי ומתקרב, כורע ברך מול המחזה המדהים הזה ומחליק לאורך הרגליים החטובות שלה, אל הכוס... מפשק את הרגליים וגוהר לנשק דרך התחתון הספוג ברטיבות... "אני הולך לטעום אותך המורה" אני אומר ומזיז את התחתונים הלחים הצידה עם האצבע "כן, ילד טוב... המממממ" היא לוחשת כשהיא מרגישה את המגע הראשון של הלשון שלי עם השפתיים החיצוניות המגורות שלה, בעודי מגלה שלמורה שלי יש כוס מגולח. אני מגשש עם הלשון שלי פנימה לתוך הכוס של בטי, טועם את הרטיבות שלה, מתענג על הרכות, משחק עם הדגדגן הקשוי והזקור שלה... הנשימות שלה הולכות והופכות למהירות יותר, קדחתניות יותר, עד ש, אחרי כמה דקות, היא מקשתת את הגב שלה, סוגרת את הרגליים שלה על הראש שלי (שחס וחלילה אני לא אחשוב על להפסיק עכשיו), כל הגוף שלה מתפתל ואני שומע אותה צורחת "אני גומרת!!! אני גומממררתת!!!"... אחרי חצי דקה של רעידות היא משחררת את הראש שלי "קום" היא אומרת, דחיפות בקול שלה, "תתפשט אני רוצה לזיין אותך, להרגיש את הזין שלך בתוכי"...

אל תפסיק...תמשיך...

זה מזכיר לי את המורה לתנ"ך מהתיכון (עירית) שער קארה חלק שחור, עינים ירוקות מדהימות, חזה חצוף ועומד, עור שחום מדהים (תימנייה אם אני לא טועה), כל השיעור הייתי בוהה בה ומפנטז על שנינו...אחחח איך זה מחזיר אותי לתקופה אחרת...

Mont Blanc

New member
מ-ע-ו-ל-ה

שלי הייתה מורה ללשון... כל שנה לאורך התיכון היא הייתה נכנסת להריון. ממש קינאתי בבעלה.

המושתנת

New member
תמשיך את זה אם אפשר בסגנון סאדו

כאילו היא מתעללת בך ומענישה אותך אחלה כתיבה

Belfagor

New member
המורה בטי 4

כמו מהופנט אני מתחיל להתפשט, המורה בטי רוכנת אלי...קודם מכנסיים, הזין שלי עומד כל כך חזק שזה כואב, ואז כשאני מוריד את החולצה באותה השניה שהיא מכסה לי את העיניים, אני מרגיש את השפתיים הרכות שלה נסגרות על קצה הזין שלי וזה כאילו התענוג מעביר לי קצר בגוף ואני נשאר עומד, עם הידיים למעלה ועם החולצה על הראש וכל החושים שלי מתרכזים בנקודה אחת בגוף - בקצה של הזין היכן שאני יכול להרגיש את תחושת היניקה של בטי. השפתיים מרפרפות לאורך הזין שלי, יונקות אותו וכל פעם שהן מגיעות לקצה היא משתמשת בלשון שלה בתנועות מעגליות מלקקת לי את העטרה, אני גונח, כמעט מתייפח מהעוצמה של התענוג, "תעצרי" אני מבקש "אני רוצה לגמור בתוכך מזיין אותך, לא ככה"... אני מרגיש את השפתיים שלה עוזבות את הזין וחוזר מספיק לשליטה בשביל לסיים להתפשט... היד שלה אוחזת לי בזין והיא מתבוננת בי, מחייכת, "אתה יודע, תמיד נהניתי להעמיד לך את הזין, עוד בבית ספר... הייתי בכוונה מגרה אותכם הילדים... הייתי מדמיינת את הזקפות הקטנות שלכם מתחת לשולחן... כבר מאז היית שלי" היא מושכת אותי אל המיטה בעדינות ומשכיבה אותי, היד שלה עדיין מחזיקה לי את הזין. היא מתרוממת ונעמדת מעלי, פשוקה... אלוהים איזה נוף!!! אני רואה את הכוס שלה פעור, בדיוק מעל הזין שלי, טיפה זולגת ממנו ופוגעת בקצה הזין שלי שמזדקר עוד קצת. החזה שלה, זקור ולבן מתנשא מעליי והפיטמות המגורות והקשות מצביעות למעלה... "בבקשה תזייני אותי, המורה" אני לוחש פעם ועוד פעם, זה כל מה שאני יכול להגיד עכשיו, כל מה שאני יכול לחשוב עליו. "הינה אני באה, יואבי, אני מקווה שהתכוננת טוב טוב" היא מחייכת, יורד לאט לאט על הזין שלי, אני מרגיש את השפתיים החיצוניות יוצרות מגע עם הזין שלי ואני מחליק לתוכה... שנינו גונחים.

למעלה