המורדים שומעים דארק סייד !

crime zone

New member
המורדים שומעים דארק סייד !

נקלעתי לתכנית של גיא פינס והיתה כתבה על המורדים. כן כן חבורת הספרדים בני הטיפשעשרה שעושים המון כסף על כל מיני בנות שקונות את הדברים שלהם. הכתבה עסקה בכל מיני דברים לא מענינים במיוחד ואז היה קטע בו צילמו אותם נחים (באמת) באיזה מכונית. עכשיו השוס... בזמו שכולם יושנים באוטו, מהרדיו של אוטו בוקעים צליליו הנפלאים של דארק סייד !!! ואז הם קמו וחזרו לעבוד. עכשיו אני מעריך אותם הרבה יותר. מסתבר שהם לא סתומים כמו הקהל שלהם. הבהרה : אתם בטח שואלים למה ראיתי כתבה על המורדים ??? טוב מה אני יעשה, גם אני בנאדם והבחורות שם נראות ממש טוב!

Avishh

New member
תן לי לתקן טעות....

חבורת הספרדים בני הטיפשעשרה???? סלח לי, הם ארגנטינאים!!! - פטריוט -

תיקון טעות נפוצה

העובדה שמישהו מקשיב למשהו לא מלמדת שהוא באמת מבין את מה שהוא שומע. רבים עושים את זה הטעות הזאת. כל תינוק יכול להקשיב. אבל להבין באמת - זה כבר פחות קל.

crime zone

New member
../images/Emo62.gifסביר להניח שהם מבינים

נעשה כמה משוואות קטנות ומשעשעות: 1.המורדים = מפורסמים. 2.מפורסמים = עובדים קשה מאד מסביב לשעון. 3.עובדים קשה מאד מסביב לשעון = מעשנים גראס כדי שיהיה להם פחות מלחיץ. 4.מעשנים גראס כדי שיהיה להם פחות מלחיץ = מקשיבים לדארק סייד מסטולים. 5.מקשיבים לדארק סייד מסטולים = מבינים את המילים ונהנים עד מאד. תודה ילדים.

לשמוע פינק פלויד לא מעיד על הבנה

זה מעיד על הרבה פוזה...לא שאני מזלזל בהם, אף לא לרגע..אבל הם המפורסמים שבלהקות הפרוג, והמוזיקה שלהם, בעיני המיינסטרים, נחשבת מאוד מתוחכמת ו"חובה לכל מבין"...כל ילד קטן שרוצה לעשות רושם של מבין אומר "אני שומע פינק פלויד"...זכורים לי הימים שהייתי בא בכיתה ט' לאנשים, אומר להם שאני ושמע קינג קרימזון ושזה מוזיקה מאוד אומנותית, ומקבל בפנים.."למה מי אלה?? אני שומע פינק פלויד! זה הכי אומנותי!"... לשמוע פינק פלויד זה נורא נורא מגניב ומוכר פוזה מאוד נחמדה- אז הם שומעים פינק פלויד, כמו חצי מבני הטיפש-עשרה (אני אחד מהם- מכיר את זה מקרוב!)

"בזמני"

(בחיי אני מרגיש קשיש
) הייתי היחידי בשכבה בתיכון ששמע פינק פלויד, (שלא לדבר על דברים יותר קיצוניים כמו קרימזון וכ"ו), המקסימום שחובבי המוזיקה אצלנו הגיעו אליו היה U2 (בלעע). כנראה זה נגרם מאינטגרציה ממש גרועה, אבל עדיין יש לי תחושה שהיום יש יותר מודעות למוזיקה טובה בקרב (חלק מ)הנוער, לצד מודעות למוזיקה גרועה בקרב מה שנשאר (שזה כנראה הרוב, אבל עדיין...). כנראה כל זה בזכות האינטרנט.

HelterSkelter1

New member
נו, מה אתה רוצה, שנות ה-80

מי שגדל בשנות השמונים, שלא יתפלא...
מזל שאני נולדתי בשנות השמונים. התחלתי להבין מהחיים שלי רק בשנות התשעים, ככה שדילגתי על השנים הנוראיות

pink floydror

New member
זה בכלל לא נכון

כל הקטע של הפוזה אמנם אני גר באיזור ממש מצומצם (60 איש לשכבה) אבל כאן, מי ששומע פינק פלויד לא עושה את זה בשביל הפוזה..ו95% ממי ששומע כאן פינק פלויד שומע גם קינג קרימזון ושאר להקות (לומרות שלדעתי ובניגוד למה שחשבתי פעם, הקשר בין פינק פלויד לפרוג הוא נורא קטן) .. אף אחד לא עושה את זה כדי "להראות" ההפך, בחברה של היום (למזלי לא אצלינו) אבל בדרך כלל מי ששומע להקות כאלה, מחשיבים אותו ל"פריק" .. ככה שאין פוזה.

מצד אחד

אתה צודק. לשמוע פינק פלויד זה מגניב. זה מכניס אותך לחבורת הרוקיסטים הכאסחיסטיים המאגניבה שכמובן כולם רוצים להיות חלק ממנה. מצד שני לשמוע פינק פלויד, וכאן אני מדבר על באמת לשמוע אותם באופן מעמיק מראה על הבנה כלשהי. לטעמי קשה באמת להקשיב לצדו האפל של הירח מבלי להבין מעט במוסיקה, אתה לא צריך להיות פרוגר או אשף תיאוריה של מוסיקה מודרנית אבל אתה צריך את הטוויסט הזה בראש שמעיד על הבנה התחלתית. אני מסכים שישנם שירים מפורסמים מהתקופה הפרוגית (הלוואי והיית כאן וחבריו) אשר לטעמי אינם דורשים טווסיט כזה, אבל הרוב כן. אני מאמין שבמקרה המדובר אין המורדים שומעים לעומק את הדיסק אלא משתמשים בו כסמל סטטוס. אני אישית כבר לא זוכר איך הגעתי לפלויד הוורוד אולם אני מאמין שיה שילוב של שני הצדדים.

pink floydror

New member
כן, יש משהו בנקודה הזאת

אני מסכים שכל מי שאני מכיר ששומע פינק פלויד הוא בדרך כלל יותר בוגר ומתקדם שכלית(ואני לא מתכוון ללימודים והצטיינות) ביחס לסובביו.

למעלה