המוצר לא התקבל

McX360

New member
המוצר לא התקבל

אז ככה הזמנתי מוצר לפני משהו כמו חודש ו10 ימים מסין,המוצר עדיין לא התקבל שלחתי למוכר הודעה לפני שבוע וזה מה שהוא שלח לי חזרה Hello, Thanks very much for your email.And very for this late delivery..Regarding this problem.we have already asked the China Post.They said in this period,government is very strictly with all the export merchandise,also including these kinds of small package.so It's become very slowly .we are very sorry for this. שלחתי לו שוב אתמול והוא שלח לי חזרה Thanks for your email and very sorry for trouble.now because of volcanic explosion.most of airplane ware delay.please kindly understand. and please kindly contact with your local post office.if at end of this week still haven't re4ceived.please kindly tell us.Thanks. עבר כבר כמעט 40 יום מאז הקנייה,ולפי מה שידוע לי אחרי 45 אי אפשר להגיש dispute המשתמש נראה אמין ויש לו 2500 ביקורות עם 99.9 חיובי מה עלי לעשות?,האם זה אמין בכלל מה שהוא רשם,כי בד"כ אני מקבל דואר מסין אחרי שבוע שבוע וחצי ולא אחרי 40 יום תודה לעוזרים

nimrodakar

New member
הצעה שלי

לפי דעתי צריך להאמין למוכר שהוא שולח ופשוט זה מתעקב - קורה ! , במקרה הכי גרוע תחכה עוד כמה ימים ואז תפתח dispute או שתבקש מהמוכר refund וכאשר ואם יגיע המוצר תבקש ממנו שישלח לך בקשה לתשלום דרך פייפל ותשלם לו את מה שאתה חייב.

למעלה