המוצא הישר...

I מ י ר ב I

New member
המוצא הישר...

מתבקש להודיע...

שמעי זו לא התלהבות כה גדולה אבל

זה נחמד לאלה בעיקרון מה זו רק אבן אז מה הבעייה סתם שומרים זה נחמד אבל אני לא מהמושפעות שהיו מנשקות את זה חחחחחחחחח אפילו לא פעם אחת אפשר לחשוב כולה דניאל הזיע על זה - כולה [אעאעאעאא להתלהב] חח סתם לא אבל זה נחמד

לא טעות-גיליתי שזה כן התלהבות גדולה

כי זו אבן חן חשבתי סתם פייט וזה אבל זו אבן חן זה מיוחד אבן חן מדניאל חחחח מגניב אני שומרת

revixox

New member
חחחח איזה חמודד!! ../images/Emo99.gif

"נמנעתי מלקחת את החולצה לסטייליסט" חחחח הוא פוחד חחחח מותק!!
וואי איזו ילדה מושפעת שאספה את כלללללללל האבנים!! אמאא.. סכ"ה אבן על חולצה.. ביג דיל.. אני לא מבינה כאלו..

מיתרוש12

New member
וואי איזה מבאססס כל הדברים

הסודיים שלו שם.. וואי ובקשר לחולצהה--היא כל כך יפה.. חחחח תודה מירב...

למה נראה להם בכלל?!

שמי שמצא אייפוד על ריצפת מועדון בשעה 2 בלילה אשכרה יחזיר אותו?! לא מאמין שימצאו אותו...

יש מצב- כנס

יש כמה שיודעים כמה זה חשוב ולא מניאקים שלוקחים את זה ומפרסמים באינטרנט נקווה שהמוצא ישר מספיק [כמונו] מה אם אתה היית מוצא [וזה לא היה של דניאל] לא היית מחזיר? מה הייתל לוקח? [תזהר בתשובה שלך ואני רצינית] יש כאלו שהיולוקחים ויש כאלו שפשוט היו מחזירים יראו שיש שם חומר חשוב נראה מי המניאק שחשוב לו כסף יותר מיושר

mor93

New member
לא נראה לי שיחזירו לו אבלל אני מקוו

אני מקווה שכן... אם אני הייתי מוצאת את האיי פוד מזמן הייתי מחזירה לו...

יכול להיות שגנבו לו-ולא שהוא איבד

לא חסרים כאלו שרואים סלבס ומחטטים להם בתיק בלי ששמים לב או כזה מכניסים יד לתיק ומוציאים את הדבר הראשון שמצאו לא חסרים כאלו או שגנבו לו או שהוא איבד

יו איזו מושלמת חחחח

היא הבטיחה לכתוב לנו חחחחחחחחחחחחחח דניאל אבל לא נראה לי יספיק לראות את הד"ש כי יש לו שידור עוד שעתיים שיהיה בהצלחה

למעלה