המופע EN CLAVE

Lunares

New member
המופע EN CLAVE

רקדנים נהדרים עם טכניקה מעולה וקצב מדהים. אין ספק מהשורה הראשונה. אבל למה לא התרגשתי? איפה הנשמה? ואיפה לעזזל היה ה- CANTE !?!? התחבא מאחורי אין ספור טיקטוקים וחלאוס בלי סולו אחד מרטיט לרפואה. גם קצת תנועות אגן ועינטוזים לא היו מזיקים . פה ושם הביאו כמה מניירות ערסיות מדליקות אבל לא מספיק....נראה לי אסכולה מדרילניית יותר. סה"כ נחמד לא יותר.

Kumiho

New member
מופע מעולה!

המופע היה מדהים. תענוג גדול לעיינים וכמובן לאוזניים. קצב נהדר, רקדנים עם אכויות גדולות,קטעים מיוחדים עם השפעות מודרניות. היה מקסים. הפתיחה הייתה מעניינת ומאוד נמרצת,פאלמס מדוייק ומדליק. זהו מופע יוצא דופן ואני שמחה שזכיתי לראות אותו. ונ.ב הסולן מרקו פלורס מאוד הזכיר לי בסגנון שלו את הרקדן הדגול אנטוניו אל פיפה. מקווה שכולם נהנו :)

Kumiho

New member
אויי נזכרתי....

היה גם מאוד נחמד לראות על הבמה את אנה רומרו וטאצ'ה שפעם הייתי בסדנאות שלהן. למרות שהן לא לקחו חלק כרקדניות אבל בסוף הן נתנו טעימה קטנה וזה היה מקסים.

Sinberguensa

New member
האמת...

שמה שהיה חסר לי זה איזו BULERIA לפנים.... גם קחון היה יכול להיות נחמד, אם כי היתה הופעה חושנית.

impetu

New member
לא מדהים

ָָאני מסכים שהמופע היה נחמד אבל לא מדהים. כבר זכיתי ליותר טובים. יותר מדי טכניקה ופחות מדי נשמה. דרך אגב, שמתם לב שהייתה גיטריסטית? לא רואים הרבה גיטריסטיות בפלמנקו משום מה.

למעלה