המופע של גו שמו!!

המופע של גו שמו!!

וואוו מישו ראה אתמול(זאתומרת מי לא ראה?!)פרק מותח במיוחד... למרות שמאה אחוז שהוא ניבחר!!! ואגב מישו יודע מה יהיה אחרי המופע של גו שמו?! ועוד משו... אין על בוב הוא הרווק הכי מעולה שהיה עד עכשיו!!!

q1231

New member
במקום "המופע של ג'ו שמו"

ישודר פרק נוסף של "הרווק 4" ואז בימים רביעי וחמישי ישודר "החתונה של טריסטה וריאן" פרק נוסף לפרק שישודר ב21:00.

M o n a L i s a

New member
מאט פשוט מקסים!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

איזה בן אדם מדהים, טוב לב, נדיב!!!!!! איזה יפה הוא קיבל את זה - שיחק אותה!

אחחחחח איזה פרק סופני

המופע של ג'ו שמו היא בהחלט בין הסדרות החזקות ששודרו ביס ריל. איזה יופי של דרך לגלות את הסוד. ומאט בכלל הוא אחלה גבר איזה בנאדם סוכר. נישאר עוד פרק אחד מחר באסה. ויש לי שאלה: מישהו שם לב לפרסומות המוזרות שמראים בחור מרים את הראש שלו ואומרים "השיר שלו עוד מעט יתחיל"או שאומרים "השיר שלה עוד מעט יתחיל" או בכלל שמראים חבורה של 7 או 8 וגם אומרים"השיר שלהם בקרוב יתחיל" והשאלה מה זה?????????? ועוד משהו מישהו יכול להגיד לי בבקשה מאיפה אני יכול להשיג פרקים להורדה של "המופע של ג'ו שמו"? בבקשה תענוווווווו

q1231

New member
תשובה

הפרסומת היא לסדרה החדשה "השיר שלנו" שתתחיל בקרוב בערוץ 3 בלווין מדי ערב ב20:05.

חשנגה

New member
היה פרק סיום מרגש

מאט בחור חביב - מגיע לו. שמחתי שהוא קיבל את ה-100,000 דולר כפיצוי על הנזק הנפשי שנגרם לו. שמחתי שהוא גם לא התאכזב שהוא גילה שהכל היתה קנוניה אחת נגדו. ומולי... אחחח מולי... איזה שווה את מולי.

Yuval Y

New member
אלוהים אדירים ../images/Emo6.gif

אני רואה מדי פעם את המופע של ג'ו שמו, הבחור הזה מוכשר
נראה לי שהוא יכול ללכת לסרטים מצויירים, או להיות ג'ים קארי הבא
יש לו הבעות פנים ותגובות ממש חמודות
מה שכן, רואים שבתוכנית אוהבים אותו, והוא אוהב את כולם
ייתכן שהוא לא כלכך חכם, אבל הוא בהחלט מקסים
http://www.spiketv.com/shows/joe_schmo

גלׁ

New member
תגידו

זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה אבל בכל זאת, לעוד מישהו היתה בחילה מכל ההתחנפויות שהלכו שם? (כולם שחקנים)-אתה מקבל את כלללל הפרסים, חופשה, מסך פלזמה, 100000 דולר, קח צ'ק ענקי, הנה וידאו של כל השחקנים אומרים כמה אתה נפלא. מחר מסיבה באחוזת פלייבוי, יש לך תכנית משלך. זהו!

LOVEtheMcMAHONS

New member
לי לא

למה בחילה ? אולי זו פשוט קנאה ? שיהיה לו מברוק, הוא נראה בנאדם נחמד, ולפי התכנית עברו עליו חיים לא קלים עם על הנאיביות והרקע ממנו הוא בא. אני לא אומר שזה אוטומטית מזכה אותו לקבל את כל הדברים האלה, אבל סבבה לו - הוא נבחר להיות כוכב התכנית, ושיהיה לו בכיף. אתה לא יכול להבין את הסיטואציה הזו עד שאתה תימצא בה בעצמך. לי זה עושה טוב לראות בן אדם לא הכי מוצלח, זוכה להזדמנות של פעם בחיים להתנסות בחוויה מטורפת, ולהיות מתוגמל על זה בצורה כל כך נדיבה. אפשר להתווכח על האופי של מאט, על טמטום או לא, על תמימות של ילד בן 5, אבל יש בו משהו שגורם לי להזדהות איתו.

גלׁ

New member
לא הרגשת

כאילו זרקו הכל עליו כדי שיסכים שיראו את הכל? או שיתבע אותם או איזה זכויות שיש לו... מזל טוב לו שקיבל את הפרסים אבל אנחנו צריכים לדבר מנקודת מבט של צופים ובעיני בשביל הפסגה של העונה זה פשוט לא היה רציני.

katy13

New member
מה יהיה אחרי...../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

המופע של ג'ו שמו? או שהערוץ ירד עד אז...?

למעלה