המופע של איי גיי!!!!!!!!!!!!!!!

Soul searching, חיפוש נשמה ../images/Emo3.gif

הפרק בו איי ג'יי ווב טסים לאיטליה להציל איזה מורה דרך של AJ.

harmless

New member
כמה דברים על הפרק של היום

המבט הזה שהארם נתן למאק-כשהם דיברו על אבא שלה- מה הוא בדיוק אמור להביע? היא אומרת לו שזה חשוך והוא פשוט בוהה בה-ואיזה מבט?! ואז כשהיא תופסת אותו מסתכל עליה-וכמעט מצליחה לראות בעיניים שלו מה הוא רואה הוא יוצא מהטראנס ושואל אם היא רוצה לבוא לקנות אוטו... זה רק אני או שזה היה מבט של אהבה?? ובפרק goodbyes כשהארם עוזב את ג'אג ומאק שואלת אותו אם הוא לא מאוהב? האם הכוונה שלה לשאול האם הוא מאוהב בג'ורדן או שהוא מאוהב בה?? ומה התשובה שלו אמורה להביע? what's love got to do with anything?

אווווווף הייתי בביצפר!!

גן גן ושוב כן! זה הסצנה האהובה עליי:)))))))) ברור שזה מבט של אהב!!!! לא קלטת?? זתומרת, אני בטוחה שקלטת!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כזה קטע מדהים... רק חבל שהוא הסתיים בשאלה על האוטו.. הוא היה צריך להסתייחם בזה שהארם קם, מפנה את השולחן בהנפת יד אחד, לןקח את מאוק אל זרועותי ו"לוקח" אותה שם! על השולחן!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) תחח.. תסלחו לי... התחלתי לקרוא פיקים.. :))

אני אהבתי את...

הפרק שהארם מואשם ברצח של אחד הרוסים( בגלל המסמכים על אבא שלו) והוא בורח מהכלא... ואז אי גי' מביא אותה במשפט.... " באד אם אתה רואה את הארם תגיד לו ללכת...לא..אתה תגיד לו לרוץ!!!!!!!! לתחנת משטרה/כיבוי אש/שבט צופים.. הקרוב ביותר שהוא ימצא ולהסגיר את עצמו..."( והוא אמר את זה ככה שבאד רואה את כל הסתימות שלו בערך...) וגם כל פעם שיש בלאגן ווואב מעורב יש לו הבעת ייאוש על הפנים והוא אומר....i should have knowen.... אין הוא הבנאדם הכי קורע בעולם....

Don't hate hate me cus Im ugly

Love me because I have a treasure
אתר עם מלא מלא מלא ציטוטים של איי ג'יי לחצו פה.

omer landau

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

זה אתר ממש מצויין זה מסכם את כל השרשור שלי לא צריך יותר מזה חחחחח ושוב איי גיי המללללללללך

omer landau

New member
לי זה לא מפריע

כי לא ראיתי את הפרקים של 7 8 9 אני לא רוצה להוריד בשלב זה נשבר לי מהניסיונות להוריד כל מיני דברים זה באמת קשה להשיג דברים באופן לא חוקי חחחחחח זה דווקא נחמד יותר כי אנחנו נכיר שם את כל הציטוטים את ראית פרקים של עונות חדשות יותר?

למעלה