המופע של איי גיי!!!!!!!!!!!!!!!

omer landau

New member
המופע של איי גיי!!!!!!!!!!!!!!!

בואו נעשה המופע של איי גיי ???!!! כל הדברים המצחיקים והמגניבים שהוא אמר כי יש הרבה כאלה חחחחחח מה שאתם זוכרים בטוח יש??!!!!!(אני ארשום את זה מסודר אחר כך בWORD או משהו )

הרמוני

New member
אוקיי אני אתחיל

זה לא כל כך משהו שהוא אמר, זה משהו שהוא עשה: נראה לי שזה בפרק הזה שהוא חייב לקחת חופש כי נשארו לו מלא ימי חופש והוא לא ניצל אותם, אז הוא מת משעמום בבית ולא יודע מה לעשות אם עצמו אז הוא משחק באורגן צעצוע כזה של ילדים שהקלידים זוהרים באורות אדומים כדי שתלחץ עליהם ואז תצא לך מנגינה ואתה כאילו יודע לנגן. מישהו זוכר? זה פשוט קרע אותי מצחוק........

Nushi G

New member
בטח שזוכרת! וגם בפרק אתמול:

Harm:" I'm gonna miss you sir" A.J: "Why? are you leaving us again?" .... חחחחחחחחחחח וגם- "ביפיטי בפיטי בום- העברתי אליך את כוחות הקסם שלי..." (לטיינר)... חחחחחחחח ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROY ABS

New member
אותו פרק ...

שהוא אמר לשחקנית שכדי להפיל משהו היא צריכה לעבור 6 שבועות טירונות אז היא ענתה לו "ומה זה ילמד אותי" אז הוא עונה לה "זה ילמד אותך לגזוז צפורניים" .

dana810

New member
ומה עם היום?

בצהריים כשהם היו בבית המשפט? איזה פרצוף מצחיק הוא עשה כשבאד התחיל לרדת לו לחיים עם השאלות..!!

cjharm

New member
איזה פרק היה היום בצוהוריים???

ואיך את רואה את הפרקים האלה..... אני זוכרת אותך במעורפל (למספר 810 אין שום משמעות)

הרמוני

New member
זה עם פאלמר שהוא גורם להארם לחשוב

שהוא רואה את אבא שלו ואז חוטף את ג'ורדי. ואיי ג'יי צריך לתרגל משפט בתור פרקליט ומאק באד ומיק הם השופטים.

dana810

New member
כן.. זאת אני עם המעורפל..

אני בבית רק בשעות האלה ורק פעם או פעמיים בשבוע.. עבודה ופסיכומטרי... קשה..

omer landau

New member
בפרק של היום 29/1

שאיי גיי אמר לזה שרצה לבדוק את הדולפיו כאשר הוא התחרט ועזב את הצוללת בשקט איי גיי: עשו לך השתלת לב או מה??? חי חי חי חי

הרמוני

New member
וגם הקטע

שהוא אמר שהארם הצליח לשכנע אותם לתקן את החור שהכדור שהוא ירה בחדר המשפטים עשה....

omer landau

New member
נכון +בקשה מוגזמת

יש אתרים עם המלל של כל הפרקים או ציטוטים כמו מה שאני מחפש?? אם לא זה יהיה נחמד לאסוף את כל המשפטים האלה ולכתוב תחת שם הפרק כי אני לא יודע איזה מספר פרק הם היו

לא כזה מוגזמת עומר יקירי!

דבר ראשון.. אתרים עם ציטוטים יש מפה ועד מחר... אבל להזהיר ... הרוב הם של מאק והארם.. אני עדיים מחפשת אתר טוב עם ציטוטי איג'יי... מה שאני עשיתי- לך לגוגל, אבל גוגל.com ותכתבו jag quotes . זה מוצא אתרים ממש מוצלחים עם ציטוטים.. אבל צריך לדוג מהם ציטוטי איג'יי.. זה הרבה עבודה.. אבל משעשעת... :)) בנוסף, יש אתר שיש בו את התבריטים של כל הפרקים של המון סדרות, ובין השאר ג'אג.. אני מחפשת את הארת... זה tv משהו (כן אני יודעת נורא מצימצמתי לך את האםפשרויות) אני זוכרת כי לקחתי משם את כל הטקסט של הפרק האחרון של דוסון קריק... :)) אני ינסה לחפש לך אותו...

omer landau

New member
חיפשתי בגוגל ונשברתי-תודה-אני אעבור

אני אעבור על זה מחר בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ליללללה טוב נדבר מחר

הרמוני

New member
לא, לא עפ פרנצ'סקה,

עם איזה חבר של האדמירל מתקופה הקומנדו שנחטף ע"י איטלקים וקליי והאדמירל נסעו להציל אותו...

omer landau

New member
אהה גם את זה אבל נראה לי שגם

עם פרנצסקה הוא אמר משהו באיטלקית

למעלה