המופלטה בבית החולים

המופלטה בבית החולים

פירוט יש בבלוג, אבל המצב כרגע הוא שיש חשד ששאך משהו לריאה הימנית. בכל מקרה שומעים שם משהו. כעת מחכה לצילום ולברונכוסקופיה. שאבתי למנטוס חלב וכעת מחכה לעדכון מ
על מנת לדעת מתי לצאת לכיוון בית החולים. כל כך רוצה להיות איתו שם. כל כך לא פשוט להשאיר את המנטוס
(חמותי אצל גיסי ומתכוננת לנסיעה לעיר הקסאמים כדי לראות את הנזק שנגרם לביתה מנפילה בסמוך לו, אימי שברה את הכתף, וסופגי שלי נשארה בבית וכך יחד, הן ישמרו על מנטוס). תפילות תתקבלנה בברכה.

ברבי28

New member
אויש ... אני לא מצליח להתחבר לבלוג משום מה

לא קראתי, אבל מאחלת לבחור רפואה שלמה והחלמה מהירה מהירה מהירה, מקווה איתך לשחרור מהיר וזריז, וכמובן שישללו את כל מה שמטריד ומהר, מקווה גם שלביתה של חמותך לא נגרם שום נזק איתך, ותעדכני

rmmiri

New member
החלמה מהירה למתוקי

אוי, איזה מצב... מאחלת החלמה מהירה למופלטה, לך ולכל בני המשפחה הקרובה והרחבה כוחות ובריאות. מתפללת. נשיקות מירי

happy

New member
וואו כמה קשה

אין לי מילים. שמחה שזאת "רק" דלקת ריאות. הלוואי ומחר המופלטה כבר בבית. תרגישו טוב.

קיטי08

New member
איחולי החלמה

והרבה כח, נשמע שאת זקוקה לזה שיהיה יום בריא יותר לכולכם

../images/Emo67.gif מלחמה בכ החזיתות ../images/Emo4.gif

אפשר לפצוח באוף? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף. מצד אחד, ב"ה, הכל תחת שליטה ושלא יהיה יותר גרוע. מצד שני: אחד מופלטה באשפוז, צמוד לאבא (שהלוואי שלא יגוייס היום). אחד מנטוס שהחל מהלילה לא מרגיש טוב, אנחנו כבר אחרי שתי אינהלציות. אחד גומבוץ עצוב ומוטרד עם פתיל קצר. אחת סופגניה הורמונלית וחרדה. אחת סבתא שרוצה לעזור, אבל שבורת כתף. אחת סבתא שנסעה להעריך ולטפל בנזקי הקסאם. אחת אחות עם 2/3 ילדים חולים משל עצמה. אחת אחות אחרי לידה ועם ילדה על אנטיביוטיקה. אמא אחת שמרגישה נלחמת בכל החזיתות מחד ולא עושה כלום מאידך (עובדתית, 21 שעות מן היממה לא הייתי עם המופלטה בבית החולים. משתגעת מזה) יהיה טוב. הרבה בריאות

ברבי28

New member
מצטרפת לאוףףףף שלך

אוףףףף באמת, מקווה להשתפרות בכל הגזרות, בלאגן בלאגן, אבל אני מחזיקה ממך על התפקוד בכל המצב הזה, אז בלי רגשות אשמה על הזמן עם המופלטה - את לא יכולה להיות בכל המקומות בבת אחת (זה רק נראה ככה) מקווה שכל החזיתות יראו שיפור במהרה, בשבילי את כבר מזמן ממונה לרמטכ"ל !!! איתך, חיבוקים ונשיקות וחיזוקים

happy

New member
אוף כמה קשה

וואו אין חזית שאת לא נלחמת. מאחלת לך בריאות הכי מהר שאפשר

sarity33

New member
מעיין הברכה היקרה

מה זו הפטריוטיות הזו ? את מזדהה עם מצבה של המדינה (כשאפילו היא נלחמת "רק" בשתי חזיתות כרגע)? באמת לא פשוט ומורכב ובטח את עושה המון רק מרגישה כאילו לא עשית דבר. ואין אפשרות לשכפל אותך (טוב למעט בעולם הוירטואלי שם יכולתי לחשוב על איזו פילה שהייתה נחלצת לעזרתך:):)). מקווה לשיפור מהיר בכל החזיתות ובעיקר להחלמה ולאיחוד המחודש עם המופלטה שעשוי להקל בכמה מהחזיתות. רפואה שלמה למנטוס ובכלל לכל המתמודדים אצלכם עם ארועים לא נעימים כמו שתי הסבתות. תרגישו טוב. שולחת את כל האנרגיות החיוביות לשיפור משמעותי בקרוב. תשמרו על עצמכם.

דיא

New member
הרבה בריאות

וכוחות. אני קוראת אותך ורק יכולה לדמיין כמה קשה. את עושה את זה בגבורה. מאחלת שאוטוטו יעבור ותתמודדי עם שמחות בכל החזיתות

evemon

New member
אוף זו לא מילה...

תמיד אמרתי שצרות באות בצרורות. אצלך זה הגיע בצרורי צרורות... כמו ברבי גם אני חושבת שלמרות שיש לך כוחות על - ואת זה את כבר הוכחת לנו, את לא יכולה להיות בכל המקומות בבת אחת. אז קחי נשימה ותמשיכי לעשות את מה שעשית עד עכשיו, שזה המקסימום שלך! מאחלת לכ ו ל ם החלמה מהירה

נאשא

New member
חושבת עליכם

מאד מקווה שהכל יסתדר בכל המישורים, אבל בעיקר עם המופלטה המופלא. נשמע מתיש בעבוע.

תמי ס

New member
../images/Emo24.gifכבודו של ה-אוףף במקומו מונח../images/Emo201.gif

רוצה לשלוח את ההורמונלית לשישבת אלי? אולי ההורמונים שלה ירגיעו את ההורמונים של ההורמונלית שלי? או שהן תצרחנה שתיהן עליי ולך יהיה שקט? נדבר. קחי
ו-
בינתיים.

רק עכשיו מזדמן לי להגיב,

אין באיזו אמנה בינלאומית הגבלה על מספר החזיתות? הבנתי שהמופלטה כבר בבית, מקווה שגם בשאר החזיתות יהיה שיפור ורגיעה מיידית. וכמובן שה
(זה צב מוסווה כיאה למצב מלחמה) 8 לא יגיע. תרגישו טוב! חושבת עלייך.

happy

New member
שמחה כלכך לקרוא

איזה יופי שהמופלטה חוזר הביתה "רק" עם דלקת ריאות.

נאשא

New member
ברוך השם

אמרה נאשא ששניה קודם הגיבה קצת יותר למעלה בלי לרפרש קודם. יופי של התקדמות לפחות בחזית אחת.

למעלה