מדהים ../images/Emo39.gif
בהודעה זו ברצוני להתייחס למספר דברים/ אירועים/ אנשים שהדהימו וממשיכים להדהים אותי. מכאן הכותרת - מדהים. מומלץ לקרוא עד הסוף. המועצה החינוכית - אני רוצה להצטרף לכל הודעות התודה שנכתבו פה למטה. אני יצאתי מהמועצה בגאווה, וזה הכל בזכותכם - חניכים, רכזים, שינשינים. היה לי (ואני בטוחה שאני לא לבד) כל כך חשוב לשמוע שנהינתם והפקתם מהמועצה, ואני ממש מודה לכולם שאיפשרתם את זה - לאחרים, ולעצמכם. סמסרה (samsara) - סרט מ-ה-מ-ם שראיתי ביום שחזרנו מהמועצה. הסיפור, הצילום, המוסיקה, המשחק, הנוף, הפילוסופיה... אין מילים שיכולות לתאר את החוויה שבצפייה בסרט הזה. אני עדיין באופוריה. באתר http://ads.maariv.co.il/site/movie38.html תמצאו תקציר של העלילה. אני חושבת שהוא בסינימטק בימים אלו... חובה לראות! פשוט (*נשימה עמוקה*) מדהים. מצייה/ מצה-בריי/ קרמסלעך - כן, כן... המאכל הטעים הראשון שאכלתי לאחר ארבעה ימים של פירה, תפו"א אפוי, תפו"א מטוגן, תפו"א מעוך ומטוגן, תפו"א מעוך ואפוי... (אני מרגישה כמו באבה מ"פורסט גאמפ" - shrimp soup, shrimp salad, shrimp coctail...). בכל מקרה, מצייה זה פשוט דבר נהדר. אני עדיין אוכלת את זה (האמת היא שעוד לא אכלתי חמץ!). דשא, כוכבים, אוזניות וחווי"ה - במועצה הצלחתי איכשהו למצוא 10 דקות בדיוק לשכב לבד על הדשא, לשמוע dispatch באוזניות המאמא-ג'מוס שלי, להסתכל על הכוכבים הכלואים במסגרת של צמרות עצים, ולהתגעגע לרגעים הזהים לזה בחווי"ה. כוכבים, דשא (סליחה, רינה), אוזניות-מאמא-ג'אמוס, dispatch, ועשר דקות של שקט, הם כולם דברים נפלאים. תותים, ממטרות, גשם, יחפנות, פסטיבל סולם יעקב, ועוד הרבה - פשוט מהוללים. חברי וחברותי המדהימים ומדהימות. אתם שובים את ליבי בנוכחותכם. יש המון דברים מדהימים בעולם הזה. ובנימה זו, אני רוצה להקדיש לכולכם שיר, באהבה. גאון/ נורית גלרון גאון מי שהמציא את הים דגים וגלים וחול לכולם גאון מי שהמציא את השקיעה איך כל יום השמש נהיית עייפה איך הירח מתרומם. גאון מי שהמציא את הזקנה לפעמים אנשים גם צריכים מנוחה גאון מי שהמציא את החיות לפעמים הן יותר מאתנו אנושיות כמה פשוטה השאלה גאון מי שמבין אותה. גאון מי שהמציא את השתיקה לפעמים ממילים היא יותר חזקה גאון מי שהמציא חברים שאפשר לדבר בלילות הקרים כמה יפה האהבה גאון מי שהדליק אותה. גאון מי שהביא לי אותך ואיך בלעדייך הייתי בוכה