המועמדת

המועמדת

המועמדת

היא נכנסה לחדר ומייד קלטתי אותה. ממוצעת קומה רחבת גוף, לא שמנה אבל בהחלט לא רזה. עיניים חומות גדולות ושיער חום ארוך ארוך ומתולתל מתולתל. ומעבר לכל חיוך מדהים וצחוק מתגלגל, ומחשוף מדהים. לא, לא מחשוף נמוך אבל כזה שחושף זוג שדיים כבדים, שחומים וחלקים. שלא יכולתי להימנע מלהביט בו. היא פשוט היפנטה אותי
ישבתי בראיון ביחד עם מאיה, אחת העובדות היותר מנוסות ויותר יפות שלי . יכולתי לראות שהיא מבחינה בנעשה ומתכווצת בכסאה.
נגרמה לי זיקפה כמעט מיידית שנמשך לאורך כל הראיון. היו שם המון צחוקים והביטחון העצמי שלה משך אותי יותר ויותר. היא כבת 30, נדיר מאוד שבחורות בגיל כזה מושכות אותי או מגרות אותי, אבל איתה זה היה פשוט מדהים. היא כנראה לא פיספסה לשניה את ההשפעה שהיתה לה עלי (בטח לא פעם ראשונה) ומיהרה לשלוח לי רמז קל על נטייתה (גרה ביחד עם בת זוגי) כדי שיהיה לי ברור שהיא לסבית. רמזה וחייכה חיוך שכולו ניצחון ושליטה במצב
ומה את חושבת שזה עשה לי? נכון מאוד, הטריף אותי, גירה אותי נורא. בא לי לאונן כשהיא מולי. היא הזכירה לי את השבועיים שביליתי עם זוג לסביות בספרד, מזמן מזמן.
מייד כשיצאה התחלתי להתלבט אם לקבל אותה. אגב, קוראים לה דנה. שם נפלא.
למחרת בבקר קיבלתי ממנה טלפון. היא הודיעה לי שהחליטה שלא לעבוד אצלנו, והסבירה את זה במשפט: "אתה יודע בדיוק למה אינני יכולה לעבוד אצלך"
האמת שהבנתי אבל מאוד הצטערתי.
"זה לא בסדר, דנה" אמרתי לה, "ככה עושים? את נכנסת כמו רוח סערה, גורמת לי להתאהב בך נואשות ובורחת?"
"אני אפצה אותך," אמרה וצחקה בקול הפעמונים שלה. יכולתי לראות בדמיוני כיצד מן הצד השני של קו הטלפון, היא מטה את ראשה לאחור, מבליטה את שדיה הכבדים קדימה והצחוק המצלצל שלה מרעיד את השדיים.
"מה אתה עושה מחר בערב?" שאלה
כלום, עניתי
"בוא אלינו לארוחת ערב" היא אמרה. "אני מבטיחה לך שלא תצטער"
יכולתי לסרב? ברור שהסכמתי - בשמחה
המשך בבלוג שלי

יש לי שאלה אליך

תגיד אתה כבר מרגיש את צירי הלידה של חלק רביעי

בדרך כלל הסיפור נחלק ל3 חלקים
פתיחה - משחק מקדים גישושים והתחלות
אמצע - הסערה והתשוקה שמתערבבת
וסיום- שהוא הקטע הרטוב שלו או שלה או שלהם

אצלך זה חלק ל4 חלקים :
מבוא משחק מקדים
פיתוי ויצירת רטיבות
ואז הסערה של התשוקה
והסיום הרטוב שלו ושלה אתה יוצר ממש מסודר ,
רואה כמה אני קוראת אותך

ועכשיו קוראת אןתך לסדר , מחכה לסיום של הקונצרטו שלך

אולי חלקכם זוכר

אבל כבר היו סיפורים שפירסמתי ב 17 פרקים.
אז אין כללים - כללים זה משהו כל כך ונילה

yame1212

New member

מסתבר שיש אמת בשמועות

מוקדש למשחקים באהבת האישה

יש של חוליו שמדבר על המשחקים בחיים הנקרא
שחכתי איך לחיות
Me olvide de vivir
De tanto de tanto correr por la vida sin freno.Me olvide que la vida se vive un momento.
Me olvide de vivir los detalles pequeños.
(הנה תרגום ששלח לי חבר ואהוב , איש שנולד וחי בברצלונה רוב חייו)

שכחתי איך לחיות
מרוב לרוץ בחיים ללא רסן
שכחתי שהחיים מורכבים מרגעים
שכחתי איך לחיות הקטעים הקטנים

מרוב לשחק עם הרגשות ומלחיות
רק ממחיות כפים מלאות חלומות.

מרוב לצעוק את שירי לכל הכוונים,
אני כבר לא מי שהיתי,
אני כבר לא יודע מה אני מרגיש

שכחתי איך לחיות.....

מרוב לשיר על אהבה ועל החיים
נשארתי ללא אהבה ביום בהיר אחד.

מרוב לשחק עם מי שהכי אהבתי,
איבדתי מבלי להתכוון את היקר לי ביותר,
הכי טוב שהיה לי.
מרוב להסתיר את האמת עם שקרים,
רימיתי את עצמי בלי לשים לב שאני הוא המפסיד.

מרוב לחכות למה שהכי אהבתי,
כעת לא נותר לי אלא לבכות,
אני שתמיד צחקתי.
שכחתי איך לחיות.....

מרוב לרוץ נגד הזמן,
כדי לגנוב חלומות מהלילות.
מרוב כישלונות,
מרוב ניסיונות
לגלות משהו חדש כל יום

מרוב לשחק עם הרגשות
מלחיות רק ממחיאות כפים
מלאות חלומות.

מרוב לצעוק את שירי לכל הכוונים
אני כבר לא מי שהיתי,
אני כבר לא יודע מה אני מרגיש

שכחתי איך לחיות.....

והמילים בספרדית
Detanto jugar con los sentimientos,
viviendo de aplausos
envueltos en sueños.
Detanto gritar mis canciones
al viento, ya no soy como ayer
, ya no se lo que siento

Me olvide de vivir .......

Detanto cantarle al amor y a la vida
, me quede sin amor una noche de un dia.

De tanto jugar con quien
yo mas queria perdi sin
querer lo que yo mas queria
, lo mejor que tenia.

De tanto ocultar la verdad
con mentiras
, me engañe sin saber
que era yo quien perdia.

De tanto esperar lo
que yo mas queria
, hoy me toca llorar,
yo que siempre reia.

De tanto correr por ganar tiempo
al tiempo queriendo sacar de mis
noches el sueño, de tantos fracasos
, de tantos intentos por querer descubrir
cada dia algo nuevo

Detanto jugar con los sentimientos,
viviendo de aplausos envueltos en sueños.
Detanto gritar mis canciones al viento,
ya no soy como ayer,
ya no se lo que siento

yaron522

New member
אהבת אישה

לרוב נטולת משחקים ופוזה...אלא אהבה טהורה זכה ונקיה

המועמדת חלק 4

"נו טוב, דווקא אני מכיר כמה גברים שהיו שמחים לכרוע כך בין רגלייך ולהעניק לך עינוגים ועילוסים שהו משנים את דעתך על גברים" אמרתי
רונה לא ממש הקשיבה לי, היא הסירה את ידה הימנית מראשה של דנה ובשתי ידיה חפנה כעת את שדיה הזעירות כשהיא מעניקה לעצמה עיסוי אינטנסיבי ומקפידה להבליט את הפיטמות שלה. רק עתה הבנתי כמה ארוכות הן. אולי סנטימטר וחצי אורכן, דקיקות וכהות, זקורות כעת כמו זין קטנטן בין אצבעותיה הארוכות של רונה. כל אותו זמן, לא הסירה את מבטה מעיני. היה ברור שהעובדה שאני מביט לתוך עיניה בזמן שהיא מקבלת את הטיפול של דנה, מטריפה אותה, אבל יכולת השליטה העצמית שלה היתה מדהימה.
היה שקט, ליל ירח מלא. הים הבהיק מולנו ורק קולות הלקיקה האינטנסיבית של דנה הפרו את השקט. רונה שתקה כעת. הביטה לתוך עיני, שתקה ולא זזה.
לפתע, בלי כל התראה, בלי הכנה, היא החלה לרעוד ולגנוח. קולות הגניחה שלה נשמעו בכל הרחוב. בניגוד עצום לשקט המדהים ששרר במרפסת עד לפני דקותיים, קולות הגניחה פילחו את חלל האויר ובתוך חמש דקות הסתיימו בגניחה אדירה ובעיקבותיה רעד שאיים להפיל את הכסא עליו ישבה. רונה גמרה בקרסצ'נדו שלא היה מבייש סרט פורנוגראפי מדרגה ג.
הבטתי בה בתדהמה...............
המשך בבלוג שלי:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2664373

המועמדת - פרק 5

חלק 5
נכון, נכון, נכון, נכון לחשתי, כשאני נאנק תחת התשוקה הבלתי מושגת.
דנה חזרה, כשהיא צועדת לעברינו, מביטה בנעשה, נושאת שקית בד כחולה.
היא נעמדה מול רונה וכרעה על ברכיה. בתנועות איטיות וחושניות, תוך שהיא שולחת לעברי חיוך מקסים, הוציאה מן השקית ריתמת עור שחורה, הניחה אותה על המחצלת והמתינה עד שרונה קמה על רגליה. רונה השילה מעליה את בגד הגוף בזריזות, כשדנה מסייעת לה, קולטת אותו בידה האחת ומשליכה אותו כלאחר יד על ברכי.
במיומנות של מוכרת חזיות, הלבישה את הריתמה על גופה העירום של רונה, תוך שהיא משחילה דילדו גדול מן הסוג הדו צדדי (כך שחלקו הפונה פנימה נקלט בתוך הכוס של רונה) המראה היה מרהיב. רונה, זקופה וגבוהה, עומדת כשפניה אל הים המואר באור הירח ודנה כורעת מולה על הברכיים. צלליתה של רונה על גווה הזקוף והארוך, שיערה הקצר והדילדו הגדול המזדקר לו בין ירכיה שיוותה לה מראה של של אמזונה אגדית. היא התיישבה בחזרה על הכסא הרחב וסימנה באצבעה לדנה. דנה ניגשה, פשטה את מכנסיה בזריזות, כשהיא חושפת ישבן גדול, שזוף ומוצק. היא התיישבה על ברכיה. רונה הושיטה את זרועותיה הארוכות ומשכה את דנה אליה, הניפה את ישבנה והושיבה אותה ישר על הדילדו הגדול. דנה פלטה קריאת הפתעה או שמא היתה זו קריאת כאב?

והמשך הפרק? כמובן בבלוג שלי:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2664868

למעלה