המועד ב' של נצר ....

המועד ב' של נצר ....

אני לא יודע איך אתם הרגשתם בבחינה , אבל לדעתי הבחינה הייתה ממש לא הוגנת וקשה במיוחד . נצר טען במהלך הבחינה ש - 80 אחוז מהסטודנטים לא הגיעו לשיעורים שלו , אז למה לדפוק את ה - 20 אחוז שכן הגיעו לשיעורים שלו ? היו כמה שאלות שלא נלמדו במהלך הקורס : " מפל מים " , וכל השאלות של הצווי הרחבה וקובעי השכר . למדתי מהסיכומים של מיטב הסטודנטיות שמקפידות לרשום כל מה שהוא הרצה בכיתה , ולא נתקלתי בנושאים הנ"ל..... חבר'ה , צריך לעשות משו בנידון , השאלה היא מה עדיף : לשלוח לו מייל או לחכות לציונים ... ?

a white swan

New member
אני ועוד כמה שלחנו לנצר מייל

רשמנו שם שהיו שלוש שאלות שלא היו בחומר וביקשנו שיבוא לקראתנו. אבל זו התגובה שקיבלנו: שלום רב כאשר נכחתי במסחן מועד ב' נחלתי אכזבה מאד מאד גדולה רשומים בקורס 92 סטודנטים בפועל מעולם לא נכחו בשיעורים יותר מ35 סטודנטים!!! זה קורס חדש בבר אילן בניתי אותו לכבודכם קורס מעשי ויישומי, קורס לחיים עם הרבה טיפים ועצות מהחיים ומעולם העבודה הכנתי במיוחד עבורכם מצגות ומי שנכח בשיעורים יודע הייטב שהשקעתי הרבה אנרגייה הבאתי הרבה דוגמאות מוחשיות כדי ללמד הייטב במועד ב' נכחו 40 סטודנטים!!! זה שיעור מאד גבוה של נבחנים 80% מהנבחנים כנראה ראו אותי פעם ראשונה במבחן וחלקם ראה אותי אולי פעם פעמיים אני מתבייש בשבילאותם סטודנטים שכך הם לומדים לעצם העניין א.לימדתי שששיטת מפל המים היא שיטת ניהול שיורדת מלמעלה למטה מי שלא העריכו אותו לא מעריך מי שלא חש על בשרו את הערכה לא יכול לחוש ולהרגיש מה שחש המוערך לכן כולם מעריכים את כולם מלמעלה למטה מדרגי הניהול הבכירים עד לאחרון העובדים ואת זה באחריות לימדתי ב.צווי הרחבה יש ארבעה: נסיעות לעבודה הבראה תוספת יוקר פנסיה לימדתי שאלו זכויות בסיסיות וניתנות לכל השכירים במשק באמצעות צווי הרחבה ללא הבדל מקום עבודה ובמהלך השיעורים הסברתי כל רכיב בנפרד מהם דמי נסיעה - כולל דוגמאות מהי תוספת יוקר ומתי משלמים מהם דמי הבראה כולל טבלת דמי הבראה וכו' אגב ראיתי במהלך המבחן שחלק מהסטודנטים ידעו את התשובות לשאלות אלו סטודנטים ששאלו אותי במהלך המבחן הסברתי להם והם נזכרו ראיתם שבמהלך המבחן עזרתי להרבה מאד סטודנטים חבל שכך למדו חלק ניכר מהסטודנטים מאד נפגעתי איך כל כך הרבה סטודנטיםהתייחסו בזילזול על ידי אי נוכחותם לקורס שהשקעתי בו הרבה יזע, מאמץ, ידע ורצון טוב חג עצמאות שמח ד"ר מוטי נצר

עכשיו הכל ברור ../images/Emo123.gif

הסטודנטים שנכחו במרבית השיעורים , רשמו את כל ההרצאות בקפידה , התעניינו בחומר שנלמד , השתתפו באופן פעיל במהלך השיעור נפגעו הרבה יותר .... והתגובה של ד"ר נצר מראה שהוא נפגע מאיתנו ולכן חיבר בחינה קשה מאד ולא הוגנת בעליל . כל המכשולים הפסיכולוגיים לנבחן המצוי היו שם : 1. שאלה שיש בה תשובות א' וב' , ובסוף התשובה השלישית נכונה .... 2. שאלות שהיו בהם תשובות כ"כ דומות ,שלא משנה כמה הסטודנט יודע את החומר ,הוא ייפול בהן ... 3. שאלות שהניסוח שלהם לא ברור 4. שאלות שהתשובות שלהם בנויות מכמה סעיפים שחלקם נכון וחלקם לא נכון.... הרגשתי במהלך הבחינה שמשו פה לא בסדר :( ושוב מסכנים הסטודנטים שהגיעו לשיעורים , הם באמת שילמו את מחיר העלבון של ד"ר נצר . חג עצמאות שמח

shaharg3

New member
אני לא מבין למה אתה מופתע

זה לא חדש בבר אילן שלמרצים כואב שלא נכנסים לשיעורים שלהם.אני יכול לתת המון דוגמאות למרצים נעלבים: בת שבע גל ד"ר יוסף צור עו"ד פנחס מעוז אבי וייס וכו' וכו' אפשר לתת עוד הרבה דוגמאות למרצים כאלה כל אלה עשו מבחנים ממש קשים ומכשילים ובדקו את המבחנים מאוד בקפידה ועקב כך כיסחו בציונים מזל שיש מועדי ב' שיהיה בהצלחה

אני אגיד לך למה אני הופתעתי ....

המרצה הזה , מחייך לנו כל הסימסטר , השיעור שלו היה באמת מעניין ( אני לא ציני בכלל.. ) גם מבחינת החומר וגם מבחינת שהוא נתן כל מיני טיפים לגבי שוק העבודה וכל מה שהולך בראיונות העבודה מאחורי הקלעים.... שום דבר לא רמז על מה שעתיד לקרות במועד ב' ההזוי הזה..... נקווה לטוב :)

למעלה