המועדון

pussycat*

New member
המועדון

למה טוב מועדון האופנועים ? מה יוצא לי מזה שאני חברה בו ? למה לי להצטרף ? כמה זה עולה ? אם בכלל ??? ואיפה נרשמים ?

GPZiv

New member
שוב אנו נפגשים בשעות כאלה? ../images/Emo42.gif

טוב, בקשר ללמה זה טוב ומה יוצא מזה, אפשר כמובן להתווכח שעות על גבי שעות כמו שכבר קרה כאן. המחיר הוא 100 ש"ח בחודש ואפשר להרשם באתר של המועדון (שכרגע אין לי את הלינק החדש שלו) וכמובן אצל מזכיר המועדון דובל´ה בטל´ 5273939-03 או במפגש ביום חמישי. מטרתו העיקרית של המועדון כרגע היא מלחמה ברפורמת הביטוח לרכב והעלאת תדמית האופנוענים בארץ. אבל הדבר המומלץ הוא כמובן לבקש מ"הדובר" להסביר לך...
בוקר טוב.

pussycat*

New member
YOU....YOU YOU.......

אתה אף פעם לא ישן ? לא עובד ? איך זה שתמיד אתה כאן ?

pussycat*

New member
הרפורמה

איפה אפשר לקרא עליה יותר ? אתה חושב שיש בכלל סיכוי להלחם בה ?

GPZiv

New member
אז זהו ש...

אני ישן מעט ומחובר רוב הזמן דרך הווריד. על הרפורמה אפשר לקרוא באתר הרפורמה שהוקם במיוחד לכבוד המאבק. אם יש סיכוי? אנחנו בישראל, כך שגם פה יש על מה להתווכח...

GPZiv

New member
עוד משהו שאולי יעזור לך

לקבל פידבק לגבי המועדון.

pussycat*

New member
FYI

לידיעתך, אני קוראת בשקיקה את כל הלינקים שאתה מפנה אותי, אני חושבת ש100 שקל בשנה זה סכום שכל אחד יכול לעמוד בו, הבעיה היא שגם לאן שאתה מפנה אותי יש חילוקי דעות. באופן כללי: המועדון הצליח לשנות משהו אי פעם ? אמנם נכון הם ארגנו הפגנה, תקשורת והרבה רעש...אבל היו לזה תוצאות ???? רעש כל אחד יכול לעשות השאלה היא אם הם מסוגלים לחולל שינוי ??? איזי כתב שם דברים מאוד יפים ונכונים, אבל הראה לי שהוא צריך יותר תמיכה מאחרים, הוא לא יכול להלחם בשביל כולם לבד (או עם חבורה קטנה).

GPZiv

New member
בדיוק

לפי מה שהבנתי עד עכשיו, המועדון עומד לעבור שינוי ושינוי דרסטי. לשם כך דרושים עוד ועוד חברים חדשים שיצטרפו למועדון ויעיצמו את כוחו. כך יוכל המועדון להשפיע יותר ולשנות יותר.

הביצה, התרנגולת ורומא(!)

1. למועדון, שהפעילים בו עושים עבודת קודש (ולא רק במלחמה בביטוח, חשוב ככל שזה חשוב), יש מעט מדי חברים מכדי להוות גוף מיצג במובן הפורמלי של המילה. מכיוון שלרוב רוכבי כלי הרכב הדו גלגליים בישראל אינטרסים דומים, המועדון כולל נוכחות מסיבית של רוכבים כאלו... ןמכאן פעולתו היצוגית. 2. ללא חברים, המועדון לא יכול להוות גוף משפיע. נקודה. תארי לעצמך איך נשמעת תשובה כמו "בערך 1000" לשאלה "מה מספר החברים במועדון?" (יש למעלה מ-70000 כלי רכב דו גלדליים בישראל, וכ-12000 מהם הם אופנועים בנפחים מעל 50 סמ"ק - אבל גם קטנועים הם כלי רכב דו-גלגליים!) 3. למרות האמור לעי"ל, המועדון ופעיליו היה גורם משפיע בקביעת תעריפי הביטוח. על הסכם החציה שמעת? עד כמה שאני מבין, הכוונה היתה להעלות את שיעור הביטוח אף למעלה מההעלאה הנוכחית. כל כמה שהתעריף הנוכחי מפלצתי, מעוות ובלתי צודק, משורה ארוכה של סיבות, לא ניתן לבטל את העבודה שביצע המועדון (ופעילים בתוכו). 4. למרבה המזל, נראה שלמרות שהתוצאות קשות, ההתיחסות של הגורמים הרלוונטיים אינה שלילית לשוק הרכב הדו גלגלי באופן גורף, וניתן עדיין למצוא אוזן קשובה (פחות או יותר). 5. ביחס למועדון - השאלה צריכה להיות "מה אני עשיתי לטובת האינטרסים שלי, ומה אני מוכן להשקיע לשם כך". אם התשובה היא "אני אשב על הגדר, וישחקו הנערים לפני", המלצתי היא שיהיה לך המשך יום נעים, וסע(י) בזהירות. אם התשובה היא "הרני להתיצב כחייל במערכה" - תבורכי, יש הרבה שעוד צריך לעשות... ואם זמנך אינו מאפשר לך פעילות (מה אפשר לעשות, חלקנו סטודנטים\מפרנסים\וכו´) - ובכל מקרה - המועדון זקוק לחברים, ולתקציב, כדי להגן על האינטרסים שלך, שלי, של כולנו. השאלה "מה המועדון עשה עבורי" מתעלמת מ-"מה עשיתי למען עצמי" או-"מה אני מוכן לעשות למען האינטרסים שלי". אני הצטרפתי למועדון למען קידום האינטרסים שלי - לא על מנת להנשים הנשמה מלאכותית גוף כלשהוא. והאינטרסים שלי לא יוכלו להענות בעזרת הפעולה האישית שלי בלבד. המועדון הוא לדידי הגוף דרכו ניתן יהיה לענות לאינטרסים האלו. איך אומר השיר? "אני ואת(ה) נשנה את העולם!"

pussycat*

New member
../images/Emo12.gif

למה אתה מתגונן כ"כ? אני לא אמרתי שהמועדון לא עשה כלום..אני שאלתי מה המועדון עשה כי אני חדשה בתחום ולא מכירה את ההיסטוריה ! אני באופו אישי מאמינה שאני אצטרף למועדון, סה"כ זה מקדם את האינטרסים של כולנו. אסור לשאול ולברר לפני שמצטרפים בלי שיתנפלו עלי ?

alfred

New member
הוא לא התכוון לתקוף... פשוט

ענייני המועדון הם נושא חם כאן, וכולם עולים על בריקדות על מנת להגן בחרוף נפש על עמדתם. לפחות קיבלת סקירה מלאה על פועלו של המועדון...
ברוכים הבאים בכל מקרה...

pussycat*

New member
הפורום הזה ממש לוהט ../images/Emo59.gif

משום מה של שאלה שלי היא "נושא חם פה בפורום"

סליחה!

בקריאה נוספת, זו באמת היתה התגוננות אוטומטית (מישהו מכיר "סטיק ורגל?") אולי מפני שאני שומע כל היום "מה מועדון עשה בשבילי כדי שאני אפרד מ-100 ש"ח?" אבל לא התנפלות. חלילה. ברוכה תהיי באשר תלכי... רק בזהירות. ומי יתן ושורות המועדון יגדלו בחבר נוסף - כי כוחנו במספרנו.

הביצה, התרנגולת ורומא(!)

1. למועדון, שהפעילים בו עושים עבודת קודש (ולא רק במלחמה בביטוח, חשוב ככל שזה חשוב), יש מעט מדי חברים מכדי להוות גוף מיצג במובן הפורמלי של המילה. מכיוון שלרוב רוכבי כלי הרכב הדו גלגליים בישראל אינטרסים דומים, המועדון כולל נוכחות מסיבית של רוכבים כאלו... ןמכאן פעולתו היצוגית. 2. ללא חברים, המועדון לא יכול להוות גוף משפיע. נקודה. תארי לעצמך איך נשמעת תשובה כמו "בערך 1000" לשאלה "מה מספר החברים במועדון?" (יש למעלה מ-70000 כלי רכב דו גלדליים בישראל, וכ-12000 מהם הם אופנועים בנפחים מעל 50 סמ"ק - אבל גם קטנועים הם כלי רכב דו-גלגליים!) 3. למרות האמור לעי"ל, המועדון ופעיליו היה גורם משפיע בקביעת תעריפי הביטוח. על הסכם החציה שמעת? עד כמה שאני מבין, הכוונה היתה להעלות את שיעור הביטוח אף למעלה מההעלאה הנוכחית. כל כמה שהתעריף הנוכחי מפלצתי, מעוות ובלתי צודק, משורה ארוכה של סיבות, לא ניתן לבטל את העבודה שביצע המועדון (ופעילים בתוכו). 4. למרבה המזל, נראה שלמרות שהתוצאות קשות, ההתיחסות של הגורמים הרלוונטיים אינה שלילית לשוק הרכב הדו גלגלי באופן גורף, וניתן עדיין למצוא אוזן קשובה (פחות או יותר). 5. ביחס למועדון - השאלה צריכה להיות "מה אני עשיתי לטובת האינטרסים שלי, ומה אני מוכן להשקיע לשם כך". אם התשובה היא "אני אשב על הגדר, וישחקו הנערים לפני", המלצתי היא שיהיה לך המשך יום נעים, וסע(י) בזהירות. אם התשובה היא "הרני להתיצב כחייל במערכה" - תבורכי, יש הרבה שעוד צריך לעשות... ואם זמנך אינו מאפשר לך פעילות (מה אפשר לעשות, חלקנו סטודנטים\מפרנסים\וכו´) - ובכל מקרה - המועדון זקוק לחברים, ולתקציב, כדי להגן על האינטרסים שלך, שלי, של כולנו. השאלה "מה המועדון עשה עבורי" מתעלמת מ-"מה עשיתי למען עצמי" או-"מה אני מוכן לעשות למען האינטרסים שלי". אני הצטרפתי למועדון למען קידום האינטרסים שלי - לא על מנת להנשים הנשמה מלאכותית גוף כלשהוא. והאינטרסים שלי לא יוכלו להענות בעזרת הפעולה האישית שלי בלבד. המועדון הוא לדידי הגוף דרכו ניתן יהיה לענות לאינטרסים האלו. איך אומר השיר? "אני ואת(ה) נשנה את העולם!"

lancer

New member
לא כדאי אלא צריך

ראשית המחיר הוא לא 100 ש"ח לחודש אלא לשנה. שנית בתור ציבור שלא מפסיקים לדרוך עליו חשוב שיהיה לנו גוף יצוגי והוא המועדון. אם כל הביקורת שיש כאן על המועדון אין מישהו אחר שיעשה את העבודה ולכן חשוב שכל אחד יצטרף ויביא אותו את החברים שלו תזהרו שם בחוץ

ofnik

New member
אני הייתי מגיע לטיולים של המועדון

בלי להיות חבר-וגם מקבל הזמנה לטיולים של אלחנן באימייל-עד שפשוט הרגשתי שזה לא לעניין לנצל את הצ´ופרים בלי להתחייב לכלום- אז אני מציע שקודם תקני אופנוע(מה קורה עם זה) אחכ תגיעי למפגשים ותרשמי למועדון- אחרי 3 חודשים קורס מאומן- ו

למעלה