המוסיקה של BEP

kodman

New member
המוסיקה של BEP

חבר'ה פה אוהבים את המוסיקה שלהם? אוהבים מוסיקה? כי דפדפתי ב 10 דפים האחרונים ולא ממש ראיתי זכר למוסיקה שלהם. בעיקר איפה יש כרטיסים, איפה אתם יושבים בהופעה, אני חדש, היא חדשה וכל מה שלא קשור למוסיקה
מה האלבום המועדף עליכם של BEP? מה השירים האהובים עליכם מתוכו? שירי Pop-Rap אהובים אחרים? ובכלל: מוסיקה. מעניין אותי לקרוא את מילותיכם בנוגע למוסיקה. kodman

kodman

New member
בנוגע אליי

אני מעדיף את אלבום הסולו של וויל: Lost Change שיצא ב BBE \ Beat Generation. ומזכיר לי את הימים שהסינגל מהאלבום (I Am) היה מנענע ישבנים במועדון הדינמו דבש האגדי
-- עוד משהו: מישהו בדק את התגובה שלי בשרשור החלוקה הגדול? אשמח לקבל תגובות מורחבות יותר - האם זיהיתם שירים ואיזכורים בהודעה? (השתמשתי בעיקר בסינגלים מוכרים שלהם מרוב האלבומים) מה אתם אומרים? אתם יכולים להגיב פה כדי שלא תגידו שאני מנסה לקדם את התגובה שלי

moi5

New member
../images/Emo189.gif אתה צודק-עונה

האלבום האהוב לי הוא האלבום האחרון שלהם-Monkey Business השירים האהובים עלי מתוכו כמעט כולם...הכי אהבתי אני חושבת את My Humps ו Don't Phunk With My Heart

Gilgooola

New member
הממ....

באמת קצת איבדנו כיוון...חח בכל אופן, האלבום האהוב עליי הוא Monkey Business. הוא פשוט כייפי. כיף לרקוד עליו ואני ממש אוהבת אותו למרות שהוא הרבה יותר פופ "סתמי" לעומת השירים מהאלבומים הקודמים. באלבום הזה אני ממש אוהבת את הסינגל עם סטינג- Union, סינגל הבונוס (מס' 16 בדיסק)- Do What You Want , השיר עם ג'יימס בראון-They Don't Want Music ואת Dum Diddely. באלבומים קודמים אני אוהבת את היי מאמא ווור איז דה לאב מאלפאנק ומאוד אוהבת את Clap Your Hands ו- Joints & Jams מבהיינד דה פרונט. וואי, חפרתי...

למעלה