המוסד

hgnfhgf

New member
המוסד

שלום לכולם! אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי: מישהו ראה ביום ראשון "המוסד" ויכול לכתוב לי תקציר של הפרק? תודה רבה!

לירן2002

New member
הנה התקציר של יום ראשון:

מנחם בהיסטריה, המוסד יודע שמוסא בארץ, גבריאל יספר שהוא היה זה שהיכה אותו ומסר אותו לידיו של מוסא. מתי מתחיל לחשוד במנחם. חורחה מקשיב לשיחתם של דניאלה וגבריאל, ובטוח שהאיש הכלוא עם דניאלה הוא לא גבריאל סמודו. מוסא דורש ממנחם פגישה נוספת. מנחם שמח על ההזדמנות, ןמחליט לחסל את מוסא. מוסא דורש ממנחם פגישה נוספת. מנחם שמח על ההזדמנות ומחליט לחסל את מוסא בפגישה. חורחה מספר לשרית שסמודיו עדיין לא בידיהם ולוקח אותה לפגישה עם מוסא. מנחם עוקב אחריהם עם משקפת ורובה, אך ברגע האחרון הרובה שלו לא יורה ומסא רוצח את שרית. דניאלה מספרת לגבריאל את כל סיפור אהבתה לגבריאל, על מותו ועל חייה לצדו של מוסא. גבריאל מחליט לחשוף בפניה את זהותו האמיתית, והיא זועמת עליו שהוא משחק ברגשותיה. מתי נמצא עם שרון ברגע אינטימי כשלפתע נכנס תמיר. מתי מבין ששרון שוב שירה לו. שרון הבוכייה מספרת ללואיסה שהיא לא בהיריון ולואיסה מבטיחה להשיג לה את מתי ולסלק את מאיה מדרכה. המוסד מוצא את גופתה של רית ומגלה את כל מעשיו של מנחם.

Antonella

New member
ללירן2002

לירן שלום! תודה רבה לך שהקדשת מזמנך וכתבת עבורי תקציר מפורט של הפרק שהחמצתי. אני מעריכה זאת מאוד!

למעלה