המוסד לסנדוויצ'ים(?) מיוחדים(?)

Gargeran

New member
המוסד לסנדוויצ'ים(?) מיוחדים(?)

מדברים על "טרנד" של סנדוויצ'ים גורמה (איך התקשורת אוהבת את המילה טרנד... היא מאוד טרנדית) ולאחרונה נפתח איזשהו מקום קטן באבן גבירול, דרומית לכיכר רבין ושמו "המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים")

למרות השם, במקום מציעים רק סוג אחד של סנדוויץ' דיי סטנדרטי עם בשר אונטריב בבישול ארוך מפורק לסיבים, עם רוטב ברביקיו. בסנדויוץ' מורחים גם שכבה עדינה של סרירצ'ה וסלט קולסלו מעל תבשיל הבשר. כשאת הכל תוחמת לחמניה מתוקה ועבה. מחיר הסנדוויץ' 39 שקלים ויש אפשרות להוסיף 10 שקלים בשביל שתייה קלה וצ'יפס (כדאי).

הטעם של הסנדוויץ' היה בסדר (הצ'יפס היה מצויין), אבל הוא היה קצת יבש בגלל לחמניה שסופגת את הרוטב המועט ממילא. שמחתי שהייתה לי שתייה כדי להרטיב קצת את הגרון.

סך הכל תמורה סבירה, אם כי לא כזו שהייתי חוזר אליה שוב במיוחד. אולי רק במקרה שהייתי הולך לויטרינה ומתייאש מהתור הארוך שם וגם אז, זה יהיה רק חצי נחמה.

נקווה ש"טרנד" הסנדוויצ'ים יביא חוויות קצת יותר מעניינות

בדיוק המחשבה שלנו

הצ'יפס שהוא תפו"א קטנים מעוכים פשוט שיחוק. כל המסביב סביר ולא נראה שנגיע לאזור במיוחד (תכלס? ליד הבית יש מוסדות מוצלחים יותר לאוכל מהיר וזול יותר).

תמיר 8

New member
15 מטר משם יש את "גולדות"

לחמניית טוסט נקניק עם מבחר רטבים ונקניקים ורק ב10 שקלים. שתייה בחמישה שקלים נוספים. טעים מאד משביע ובמחיר מצחיק

nadavhacohen

New member
יצא לי לאכול כמה פעמים

צריך לומר שהכריכים עברו שינוי-כנראה בגלל שהמקום חדש והקונספט עוד מתגבש.

בעיניי השינוי הוא חיובי: בתחילה סנדוויץ' האונטריב סבל, לדעתי, מבעיה הפוכה ממה שתואר: הוא היה כבד ואגרסיבי. עם זאת היה לי טעים (והדיל עם הצ'יפס המצוין משתלם כאמור), ומכיוון שאני בסביבה לא מעט-יצא לי להגיע שוב ולאחרונה הרוטב היה עדין יותר ולטעמי הרבה יותר מוצלח. הוסבר לי שהם עברו מרוטב תעשייתי לרוטב תוצרת בית, שזה מעיד בעיניי גם על נכונות להשקיע וגם על קשב לקהל, וזה יפה.

בינתיים התווסף סנדוויץ' שני: אותו בשר נטול רוטב הברביקיו, מבושל בציר, פרוס לפרוסות דקות. הם מכניסים את זה ללחמניה רכה והקץ' הוא שהכריך מוטבל בתוך הציר ואתה מקבל אותו רטוב...אני אהבתי, הזכיר לי טבילה של לחם במרק או ברוטב. זה מוגש עם רוטב מעין צ'ימצ'ורי וחזרת לבנה. לי היה טעים מאד.

בסך הכל אני חושב שזה מקום עם חבלי לידה, אבל הרבה רצון טוב ודיל משתלם. הכי חשוב: הסנדוויצ'ים לטעמי טעימים ומשביעים, וגם מהווים מוצר שונה בנוף הכל כך סטנדרטי של שווארמה/המבורגר ושות'.

למעלה