המוסד-חתיכת שוביניסט מתנשא

המוסד-חתיכת שוביניסט מתנשא ../images/Emo5.gif

דבילון ברמה של גנון.. ואי יצא לי חרוז אז פאנק לא רמה בשבילך? הרי היא מורידה את השפה אך ורק כדי שאנאלפאבית שכמוך יוכל להבין.. אתה מעלה ומוריד כיתות? הרי הגעת ממוסד למפגרים.. לך חפש..נערת ליווי תתאים לך שם-תתן טפיחות בתחת לנשים. מרק.

*pank

New member
למה אימפו צריך נערת ליווי! ../images/Emo48.gif

i love you קוץ!!!

*pank

New member
בל נדבר סרה במת!

ההספד יכלול רק שקרים. פאנק עם דמעות מזוייפות

*pank

New member
אוהבים טפשים גם חיקוי עלוב!

עולה עליך במספר דרגות. האמת היא שאתה מתחיל ליגע אותנו.

המוסד

New member
תראה...

אתה יכול להגדיר שוביניסט בהרבה דרכים אבל אני לא שוביניסט...הטימטום משותף לשני המינים (אתה הוכחה לכך...) ואין קשר בין אם היא בת או בן... דווקא אתה נראה לי שוביניסט אתה הרי לא מאמין שפאנק שהיא בחורה יכולה להגן על עצמה או לענות לי אז אתה במחווה אבירית(שוביניסטית?) אמיצה מגן עליה בחירוף נפש...משום מה זה מריח משוביניזים...בכל אופן אני מקווה שההודעה שלך לא משקפת את יכולת הביטוי שלך...דרך אגב כדאי שגם אתה תתאמן על שלוש נקודות(אם פאנק הצליחה אז גם לך יש סיכוי...)כנראה שגם אתה לא מאמין שפאנק יכולה לכתוב משהו בעל משמעות...לא שאתה הצלחה גדולה...

איזו עליבות מתנשאת,וללא כיסוי.. ../images/Emo5.gif

בסה"כ נמאסת עליה ועלי בהערות "הפטרוניות" שלך אליה וכעת,גם בנסיון הפתאתי שלך לצאת מהמיצר. להבא-שמור לשונך איתה ודבר רק לגופו של נושא ולא לגופה של אישה. אני לא פטרון עליה רק ידיד של אחת,בה פגעת ולא היה לה האומץ להתדרדר לרמה שאותה אתה כן מבין. מרק.

ראו ראו את השוביניזם המיזרחי

מיד מתמלא חימת חיה הגאה להגן על בת זוגתה להוכיח גבריות וברבריות אין קץ להרגיש כי על "אישתי אף אחד לא יתעקש" ולא משנה שאתם המיזרחיים להתייחס לנשותיכם כמו כלבות ונחותות העיקר שאף אחד את כבודה לא יהרוס...

למעלה