59
E eris1515 New member 16/5/06 #71 חחח שתהיה בריא ארתור- מאיפה יש לך וח להעלות את כל זה? אני עדיין לא ראיתי ת'פרק... אני יראה אותו יותר מאוחר... אני הולכת ללמוד למבחן-יש לי מחר מבחן על כל הספרררררר עוד לא התחלתי ללמוד-עפתי
חחח שתהיה בריא ארתור- מאיפה יש לך וח להעלות את כל זה? אני עדיין לא ראיתי ת'פרק... אני יראה אותו יותר מאוחר... אני הולכת ללמוד למבחן-יש לי מחר מבחן על כל הספרררררר עוד לא התחלתי ללמוד-עפתי
A A t z a New member 16/5/06 #67 מעניין אם אני אצליח לשרשר../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif בכל מקרה, תודה רבה!!! תמונות ממש יפות והמעבר בין 38 ל39 ממש מצחיק ואני ממש אוהבת את הבונוסים של אוסקר חמודי
מעניין אם אני אצליח לשרשר../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif בכל מקרה, תודה רבה!!! תמונות ממש יפות והמעבר בין 38 ל39 ממש מצחיק ואני ממש אוהבת את הבונוסים של אוסקר חמודי
R RTur New member 16/5/06 #68 חחחח ../images/Emo6.gif וכן, אוסקר רולז!!! ותמונה 20 ממש חמודה איזה צחוק..
ע עופרי ג New member 16/5/06 #69 תודה ארתוררר../images/Emo24.gif ממש אהבתי את השיחה שלה עם הקבוצה בחדר הלבשה! היא נשמעה כל כך חכמה עם האצבע והאגרוף!
תודה ארתוררר../images/Emo24.gif ממש אהבתי את השיחה שלה עם הקבוצה בחדר הלבשה! היא נשמעה כל כך חכמה עם האצבע והאגרוף!
R RTur New member 16/5/06 #70 גם אני אהבתי חח.. "הגננת מיטל" "..וזה אומר.. שאף אחד לא ילך פה מכות.. אף אחד לא מפברק פציעות.. וכולם מדברים עם כולם - ממש כמו ילדים גדולים.."
גם אני אהבתי חח.. "הגננת מיטל" "..וזה אומר.. שאף אחד לא ילך פה מכות.. אף אחד לא מפברק פציעות.. וכולם מדברים עם כולם - ממש כמו ילדים גדולים.."