המון תודות

המון תודות ../images/Emo141.gif

ברצוני להודות מכל הלב לחברים שהשתתפו איתנו בסדנא המרתקת בת השבוע שעסקה ב"בונקאי ג'וטסו" (אמנות היישום) של האנשי מק'קארטי במסגרת פעולות האקדמיה הבינלאומית לאמנויות לחימה. תודות מקרב לב לשיהאן גליסקו (IKA) ולצוות הבכירים שלו, לסנסאי ערן ברנשטיין (KUNIBA KAI) ולתלמידו המסור סנסאי דודו, לסנסאי רונן אליהו ולתלמידיו (WJJKO), לאנשי ג'ו ג'יטסו מגע מלא לתלמידי "שורין ריו" ובמיוחד למאיה ונילי וכמובן למאסטר, ג'סיקה מנדל נציגת הטאי קוון דו. כמו תמיד, זה מעשיר, מרתק ומאד מהנה להתאמן וללמוד בצוותה. מקווים להמשך עשייה, מתוך אותה התלהבות ותענוג שבבשיתוף פעולה. תודה בשמי ובשם כל תלמידי. בידידות רבה - רוני קלוגר

crane

New member
תודה רבה לקנצ'ו קלוגר וקיושי מקארתי

השתתפתי באימון שהועבר ביום שישי ונהניתי מאוד. קיושי מקארתי הוא אדם חם ולבבי, מרצה בחסד ובעל חוש הומור. הוא הפגין ידע רב ונתן הרצאה מאלפת ומענינת. אני חושב שהמסר החשוב ביותר שקיבלתי מהסמינר היה לגשת אל הקאטה בראש פתוח ולבחון אותה בכל זוית אפשרית, ולא להתקבע על מראית הטכניקה. בצירוף מקרים מוזר, המורה שלי דיבר באימון אתמול על אותו נושא (אם כי מזוית אחרת, טכניקה ולא קאטה) מבלי שידע על הסמינר. לבסוף, אני רוצה להודות לקנצ'ו קלוגר על האירוח והזמנה הפומבית להשתתף. היה יפה לראות שהוא דואג ללמד ולתקן את האורחים בדיוק כמו את חניכיו. אני מצפה לסדנאות דומות בעתיד (ואם אפשר בקשה קטנה- להודיע זמן רב יותר מראש).

מעריך את הפרגון שלכם!!!

רוני קלוגר, אני ממש מעריך את הגישה שלך, והכבוד ההדדי שאתה מפגין, ולא בפעם הראשונה לשיטות אחרות שמתארחים אצלך - יישר כוח!!!

תודה רבה לך קאנצ'ו

אני מבקש להודות לך קאנצ'ו קלוגר על ההזדמנות שהענקת לנו להתאמן עם מורה בסדר גודל של האנשי מק'קארטי. אין ספק שאתה היחיד שמביא כ"כ קרוב אלינו מורים "ענקים" שכאלה. נהננו כרגיל מביה"ס המיוחד שלך והאוירה הנעימה המאפיינת אתכם תמיד. BUDO אמיתי !!! תודה רבה--אוסו ! ערן ברנשטיין.

קאוס

New member
מצטרף לברכות

כשרואים מה קורה כאן בין השיטות השונות, בולטת עוד יותר הגישה החיובית של רוני קלוגר וחבריו. נעים לקרוא ולדעת שאפשר גם גישה ידידותית, חיובית תוך שיתוף פעולה. כל הכבוד לכם.

למעלה