המון תודה

Prophet

New member
המון תודה

יוסי היקר! הדיסקים ללימוד אספרנטו הגיעו לאשכול הפיס ברעננה, והם יהיו לנו לעזר רב ללימוד השפה. המון תודה!! תלמידי צוות אספרנטו, אשכול פיס רעננה

infector

New member
תודה

אני אודה אם תגידו לי איפה אפשר להשיג מדבקה של אספרנטו (כוכב כזה?)

sagxulo

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo154.gifמדבקות לאספרנטו ללא תשלום

saluton! שלום! על אודות המדבקות של אספרנטו: שלח אלי את שמך ואת כתובתך ותקבל אותן לאלתר ללא תשלום! Gxis rete! (להתראות ברשת!) ג'אן פיארו סביו sagxulo

interDist

New member
מה זה צוות אספרנטו?

שמחתי לשמוע שקיבלתם את התוכנה,
עם הקורס ! דרך אגב, האגודה לאספרנטו בישראל מציעה גם קורס ייחודי, שהוא שלושה ספרים המלמדים אספרנטו ישירות באספרנטו החל מאפס! המחבר משתמש בהרבה מאוד תמונות, וכל פעם אוצר המילים גדל. מומלץ. אז מי אתם ומה אתם? מה זה "תלמידי צוות אספרנטו, אשכול פיס רעננה"

interDist

New member
אם אני זוכר נכון

המחיר של כל ספר הוא 40 ש"ח ואם קונים את כולם ביחד, מקבלים הנחה. פרטים מלאים אצל יוסי שמר.

ספרי הלימוד

הספר הראשון עולה 40 ש"ח. השני- כנ"ל. השלישי- 50 ש"ח. כולם ביחד- 120 ש"ח.

לא רק אספרנטו

אם לדייק, אז שלושת הספרים שאתה מדבר עליהם עושים גם שימוש מסוים (אם כי מינורי) בשפה האנגלית.

Eldad S

New member
לא, לא כל כך; הספרים עושים שימוש

הן באספרנטו והן בגרפיקה (ציורים, חיצים וכו'). אם יש מילים באנגלית, מדובר במילים ספורות בלבד, שאולי מופיעות כהערות שוליים בודדות (אם זכרוני אינו מטעה אותי), ולא ממש מפריעות ללימוד אספרנטו באספרנטו, שבו דוגל מחבר ספרים אלה (אלכס קרבל).

הסבר על "צוות אספרנטו" ברעננה וכו'

בקובץ המצורף תוכלו לקרוא משהו מרתק בקשר לפרוייקט באינטרנט שנערך בארץ ושבו נכללו טקסטים בשפה הבינלאומית שלנו!

למעלה