המון תודה ליוסי 789

ניגונים

New member
המון תודה ליוסי 789

קיבלתי ממנו המון דברים כלי מטבח, מגבות, שיועברו לנירה יש גם מכשיר טלפון ומשחק שיכול להתאים למועדונית Rush Hour

יוסי 987

New member
בשמחה...

יש עוד הרבה דברים: - נעליים - בגדים (אם אני זוכר נכון) - טלוויזיה 23" שצריכה תיקון (היא פשוט נכבית אחרי 30 דקות) - מכונת כביסה+מייבש משולב (צריך לתקן, התוף לא מסתובב) - מאוורר על עמוד - כסא עבודה - שידה קטנה - שידת מגירות - מגירות פלסטיק - שתי ארוניות לספרים - מיטה זוגית 160x200 - ארונית לנעליים ובעוד כשבוע-שבועיים אני אדע אם גם ארון בגדים, 3 דלתות, גובה 230 ס"מ אם יש מי שיכול לאחסן באופן זמני חלק מהדברים (אלה שנכנסים ברכב פרטי), אני מאוד אשמח. לגבי הדברים הגדולים יותר, אני מוגבל ביכולת ההובלה (מה שנכנס ברכב פרטי בגדול, שלם או מפורק)... תודה יוסי

נירה63

New member
יוסי בוקר טוב.

תודה רבה לך. שאלה: מה גודל של ארונית לספרים? או שידה קטנה. נחוץ לאחת המשפחות בחיפה. האם יכנס לרכב פרטי?

יוסי 987

New member
הגודל של הארונית

הוא רוחב 60 גובה 172 עומק 29 ס"מ. אפשר לפרק אותה די בקלות ואני מאמין שהיא תיכנס ברכב פרטי (אולי לא מאוד קטן). יש עוד ארונית בגובה 162 רוחב 80 עומק 37. כנ"ל לגבי הרכב... הגודל של שידת המגירות (3 מגירות על גלגלים) הוא רוחב 46 עומק 42 גובה 54 ס"מ. גם היא תיכנס ברכב פרטי.

מתרגשת

New member
יוסי, האם אחת מהשידות יכולה להתאים

כמעמד לטלויזיה קטנה?? אם כן אני אשמח לקבל אחת. ומה זאת אומרת מגירות פלסטיק??? האם זה מתאים לילדים בגיל יסודי??

יוסי 987

New member
כן

חוץ מזה שיש לי גם ארונית קטנה שמיועדת לטלוויזיה (חשבתי לעשות בה שימוש אחר אבל אם צריך אתן אותה בשמחה). המגירות פלסטיק מתאימות לילדים, אפשר לשים אותן על שולחן או שידה...

למעלה