המון שאלות...

gines 5

New member
המון שאלות...

שלחתי קרוב משפחה לקנות אסטוניש למטבח להורדת שומנים מהתנור ומתבניות התנור וכן מהכיריים(זכוכית שחורה). הקרוב חזר עם מוצר של סנו"פורטה", שרק מלקרוא את התוויות הזהירות, הוכנס כלאחר יד לתוך שקית סגורה ולארון תכשירי הניקוי, הכי עמוק שאפשר(חומר משתך(למי שלא יודע - ממיס!), חייבים להשתמש במשקפי מגן בזמן השימוש(ואין לי) ואסור שיגע בעור(ומה עם רסיסים שניתזים ואני לא רואה?!) האם אוכל לנקות שומנים במטבח עם סינטבון חתול? שמעתי שגם שמפו לשיער עושה פלאים. תובנות? שאלתי השניה - אני חולת מרככים. חיפשתי את של קלין, החדש, הלבן, רק כי הניחוח שלו נשאר עוד הרבה אחרי שכיבסתי את הבגדים במרכך אחר לחלוטין. אבל היה רק של בדין הכחול. לא רע. אבל מה - השאיר מין פסים אפורים כהים על הבגדים(כביסה כהה ב -30 מעלות) האם זה מהמרכך? איך זה קורה? ואיך ניתן למנוע בעתיד? תודה.
 

ed99

New member
מרכך: עניתי לך למעלה..

אם את 'חולה' מרככים אז ההסבר שלי ממש מתאים. את בטח משתמשת בכמות גדולה. בקשר לשומנים, לא מכירה את החומר אבל אני משתמשת בסנט מוריץ שגם חריף למדי. עכשיו קניתי מסיר שומנים אורגני, עוד לא השתמשתי בו אבל מניחה שפחות רעיל ונראה לי שזה בא על חשבון הייעילות שלו.
 

gines 5

New member
אד וגלית - רציתי להודות שוב - עשיתי הבוקר שוב

מכונה, הפעם חצי תא מרכך, וחצי תא חומץ. כיף לי שאין כתמים, רק חבל לי על המכונה הקודמת...! אעדכן אחרי שאתלונן טלפונית.
 

gines 5

New member
הרגע סיימתי שיחה עם נציגת שירות של "יוניליבר"

גוללתי בפניה את תלונתי...היא מצידה ביקשה שאקריא לה ברקודים וכאלה...ופתאום אני מגלה שפקק אחד של בדין, מספיק ונדרש ל - 4 ק"ג כביסה, והמכונה שלי בקיבול של 8 ק"ג, ועדיין היו כתמים...! אמרתי לה את זה, היא מבחינתה החלה לגמגם, ואמרה שהם מוכנים לבוא ולקחת את הכביסה, ולנסות להוריד אצלם את הכתמים או שאעשה את זה בבית - לשים את כל הבגדים המוכתמים במכונה ללא מרכך. רק עם אבקה, על אותה הטמפרטורה ואותה התכנית. עצבנה אותי - אז מה היא בעצם אומרת? שהמרכך רק עושה רע לבגדים? גמגמה לי...! ביקשתי פיצוי! הוא בדרך אלי.(שובר...)
 
למעלה