המון זמן....

ענבל241

New member
המון זמן....

בנות יקרות שלי... כבר מעל שנה וחצי שלא כתבתי בפורום וניסיתי להתרכז בטיפולי הפוריות הארוכים והמייגעים שלי... אז ככה, לפני שנה וחצי התחלתי טיפולי פוריות לאחר לפרוסקופיה שבה הוסרה אנדומטריומה "מקסימה" שעל הדרך סתמה את החצוצרה, גרמה להידבקויות בין השחלה למעי ולדוגלס ויותר מהכל...הפריעה לי לקבל את המתנה שלי - ילד. עברתי שני IUI, 3 שאיבות ו-9 החזרות (בפעם האחרונה שכתבתי בדיוק הייתי אחרי IUI ראשון ומתלבטת האם ללחוץ על הרופא שלי להגיע ל-IVF....) טיפלתי בבית חולים בצפון והרופא היה מאוד נחמד. וזהו. אומרים שאנחנו הרופאים הכי טובים של עצמנו והיום גיליתי זאת הכי טוב: במשך כל השנה + שאני עוברת טיפולי הפריה נלחמתי שישנו לי את התוכנית, יחזירו בלסטוציסט, יעשו לי בדיקות נוספות, יבררו אם יש נוזל רע מהחצוצרה הסתומה ו...כלום! אז החלטתי שדי. התפטרתי מהעבודה שלי והחלטתי שאני חייבת להתחיל להתרכז בעצמי, מה שאומר שעלי להחליף רופא ולהקדיש את מירב זמני ומרצי לטיפולים מאחר וכל הרופאים המצוינים נמצאים במרכז ומאחר ואני "צפונית" יהיה עלי לעשות מאמצים וויתורים. הגעתי היום לפרופ' לב-רן וקיבל אותי ד"ר וייסמן קודם כל. הוא עבר על כל התיק, על כל ההפריות והבדיקות והרים לא גבה אחת אלא שתיים. הוא השתומם מכך שלא ניסו לשנות לי את התוכנית טיפול, לא עשו לי בדיקות נוספות ולא חידשו ישנות, לא בדקו אם יש נוזל רע בחצוצרה ולא דיברו איתי על בלסטוציסט לאחר סדרה כה ארוכה ורצופה של כשלונות....בדיוק מה שאני חשבתי במשך כל כך הרבה זמן... אני כותבת לכן היום מתוך התעוררות ודאגה אל אילו מכן שסומכות שהרופאים יודעים הכי טוב מה טוב בשבילנו: לכו עם הראש ועם הלב, אל תסמכו על כל רופא נחמד שהצליח לעזור לזאת ולהיא ולהן. תקראו, תחקרו, תשאלו ותדרשו!!! ואם אתן לא בטוחות שיש מענה מספק, חפשו אלטרנטיבה נוספת!!! אני לא יודעת אם עכשיו אני אצליח אבל אני מאוד מקווה ויודעת שבסוף זה יקרה, אבל אנחנו מוכרחות לעזור לעצמנו כדי שיעזרו לנו!! ב-א-ה-ב-ה!!! ענבל

צודקת

תמיד לסמוך על תחושת הבטן שלך...... ונכון, לא נשארים במקום שלא מקבלים מענה. תרגישי טוב ושיהיה בהצלחה.מחזיקה אצבעות.

snago10

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מחכים לבשורות טובות (שתמיד נעים לקבל...)

למעלה