המון זמן לא כתבתי...

g a l i 2 6

New member
המון זמן לא כתבתי...

שלום בנות יקרות אמנם הרבה זמן לא כתבתי אבל אני אתכן קוראת ומתעדכנת לפחות פעם בשבוע השבוע קיבלתי את השלילי ה - 14 שלי התחושות מאוד קשות אבל בכל זאת יש בי אופטימיות שקשורה לאנדו ולתהליך כולו אחרי שקיבלתי את השלילי הקודם הייתי בשלב שבו התייעצתי עם כל הרופאים (שולמן, סוריאנו, שטוקהיים) על ניתוח נוסף כי סף הכאב הוביל אותי למצב שבו לא אוכל לעבור טיפולים נוספים כולם אמרו שהם יודעים שאני סובלת אבל בכל זאת ננסה עוד 2 טיפולים וואם לא יצליח אז נדבר על ניתוח וזאת בשל הסיכון שבניתוח בשל המעורבות של המעיים ואז החלטתי שככה אני לא יכולה להמשיך והחלטתי לעשות שינוי - שינוי קיצוני דובר על זה רבות כאן בפורום על תרומתה של התזונה לאנדו אבל אף פעם לא יישמתי ולא ניסיתי אז הלכתי בעקבות המלצה מהמדקרת שלי לנטורפתית שעושה גם עיסוי בטן והוחלט על ניקוי רעלים רציני משמע: ללא קפאין, ללא סוכר, ללא חיטה (למעט לחם שאור), וללא חלב נכון היה נראה לי דרסטי בהתחלה והיה לי הכי קשה להיגמל מהמתוק ומהקפה אבל הצלחתי ולהפתעתי המחזור הגיע לאחר שהפסקתי את הגלולות כדי להתחיל טיפול והכאבים היו מינוריים עד כדי כך שלקחתי רק כדור אחד ליום לא האמנתי, כל יום שעבר אמרתי לעצמי הנה היום בטח יגיע הכאב שאני כל כל מכירה אבל הוא לא הגיע וכך עברתי את הטיפול עם כאבים מינוריים היו לנו עוברים יפייפים מעניין אם יש קשר גם לזה והטיפול אמנם לא הצליח אבל לפחות מצאתי דרך להמשיך את המסע בדרך פחות כואבת לפחות במובן הפיסי אז זהו אני עכשיו שותפה גם לאוכל שמותאם לאנדו וממליצה בחום לכל מי שסובלת מכאבים לשקול את עניין התזונה בצורה זו או אחרת שתהיה אחלה שבת לכולן :)

מצטערת לשמוע על השלילי

שמחה לשמוע על האופטימיות .....ועל השינוי .....ובהחלט מסכימה ששינוי תזונתי יכול להשפיע. מקווה שאת יודעת שיש לנו פינה בפורום בה מתארחת נטורופתית שמייעצת ועונה על שאלות בנושא תזונה נכונה.....את יכולה לקרוא גם ב"הודעות נבחרות" (טאגליינס) כל הפינות שלה שמורות שם...... להמשך מסע פחות כואב ופורה.

זואילי

New member
התגעגעתי ../images/Emo24.gif

כל הכבוד על החוזק והשינוי. תמשיכי לעדכן, ואינשאללה בקרוב - שירשור ההריון שלך

מעיין153

New member
גלי יקרה מצטערת על השלילי

כל הכבוד לך על התזונה , תמשיכי להיות חקה זה יגיע

g a l i 2 6

New member
תודה בנות

אני בהחלט אמשיך עם התזונה למרות שיש ימים שזה קשה ובא לשבור את השגרה אבל התוצאות מדברות בעד עצמן נקווה שהדרך אכן תתקצר מכאן והלאה

../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

- בשביל השלילי
ענקי על השינוי שאת מחוללת בחייך מחזיקה
שבקרוב תפתחי שרשור הריון מופלא

למעלה