המון זמן לא כתבתי פה...

mother cat

New member
המון זמן לא כתבתי פה...

אין לי ממש הסבר - המון לחץ בעבודה, וכנראה איזה קושי להודות שהכל הולך טוב בינתיים (
)

אז הנה עדכונים חמים משהשטח:
שבוע 26+4
בינתיים עברנו בהצלחה סקירה מאוחרת שהכל היה בא תקין, למרות שהגברת לא הפסיקה לקפוץ ולהשתולל ועשתה לרופאה חיים קשים.
אקו לב עובר תקין (לבן שלי יש מום מאד נדיר אז היינו צריכים את הבדיקה). הרופא ביקש שנעשה שוב אקו בשבוע 30 למקרה שמשהו יתפתח עד אז, ועכשיו אני במריבה עם קופת חולים שלא מוכנים לתת לי טופס 17 לתל-השומר, רק לשניידר

העמסת סוכר 50 תקינה (113 זה תקין, נכון?)
CMV IGM תודה לאל נהיה סופסוף שלילי
יתר בדיקות הדם עד כמה שאני מבינה בסדר.

הייתי אמורה להיות הבוקר במעקב בהיי ריסק בתל-השומר אבל זה נדחה בגלל שביתת האחיות. אני מאד תומכת בהן ובשביתה אז לא נותנת לעצמי להתעצבן מזה...

וזהו - המון צרבות ובחילות. לא מצליחה לישון יותר משעה-שעתיים ברצף. ובגדול מרגישה די איכס. מי אמר ששליש שני אמור להיות קל?

ראיתי כמה וכמה הודעות על לידות בימים האחרונים - איזה כיף לשמוע! המון מזל-טוב לכולן

מקוםבלב

New member
היי לך,

באמת תהיתי מה איתך ואיך מתקדמים הדברים.
אני שמחה שהכל בסדר.
כמו שאני מכירה אותך תצליחי לקבל את הטופס 17 לתל השומר.
מאחלת שימשיך רק בטוב
חיבוק גדול.

ספרקית

New member
ברוכה השבה

ממש אין צורך להסביר את ההיעדרות. אין אצלנו חובת נוכחות

אני שמחה מאוד לשמוע על הבדיקות התקינות. כיף לשמוע שהכל מתקדם כמו שצריך (טפו, טפו, חמסה, חמסה וכולי).

מצטערת לשמוע על הצרבות והבחילות. לא נשמע כיף בכלל. ניסית לעשות שינויים תזונתיים? הבנתי שזה יכול מאוד לעזור במקרה של צרבות.

כמה טיפים שאולי יוכלו לעזור:
* במקום ארוחות גדולות מומלץ לאכול ארוחות קטנות לעתים קרובות, בין 5-7 פעמים ביום.
* לאחר ארוחה יש להמתין כשעתיים לפני שנשכבים במיטה.
* מומלץ לשכב באלכסון, כשחלק הגוף העליון מוגבה על ידי כרית אחת או יותר.
* יש להימנע מאוכל מטוגן, שומני או מתובל מדי.
* לעיתים כוס חלב, יוגורט או כף דבש עם חלב חם יקלו על הצרבת.
בנוסף, קראתי גם שצריך להימנע מלעיסת מסטיק וממשקאות מוגזים.

שיהיה המשך קליל, תקין ובריא. תרגישי טוב.

mother cat

New member
תודה רבה - ניסיתי את רב מה שהמלצת...

כרית אחת??? הצחקת את הצרבות שלי... אני כרגע ישנה על 3 כריות. בהריון הראשון הגעתי ל-5 לקראת הסוף. אני כבר חושבת על הוספת הכרית הרביעית...

אגב דווק מוצרי חלב לא עוזרים - להיפך. הם הופכים בקיבה למאד חומציים ככה שבעצם עושים יותר רע מטוב. אני כבר יודעת שאסור לי לגעת במוצרי חלב (למעט גבינה צהובה שעוד איכשהו בסדר) מבערך 16:00... זה מדכא כי אני שותה תה עם חלב (אנגליה...) וכמעט לא שותה קפה, ככה שאני בעצם נאלצת לותר על שתיה חמה מאחרי הצהריים.

בקיצור - זה הזמן לקנות מניות בחברה שמיצרת טאמס. אני מעלה להם את הרווחים בודאות...

את מצחיקה....

אקו לב בשניידר זה הכי טוב... יש שם את הקרדיולוגים הכיטובים בארץ לילדים (וחלקם אף נחבים למובילים בעולם)

mother cat

New member
אין לי התנגדות עקרונית לשניידר

ואני יודעת שיש שם קרדיולוגים מעולים - ואולי אף הכי טובים בארץ.

אבל - הסיבה לאקו לב זה מום מאד נדיר שיש לבן שלי. כל-כך נדיר שהקרדיולוגים שלו (בתל-השומר) שלחו את התמונות מה-MRIים שעשו לו לארצות הברית וגם שם לא ראו דבר כזה אף פעם... בגלל זה אני מעדיפה שיעשה את האקו אחד הרופאים שכבר ראה את זה (אצל הבן שלי) ויודע מה בדיוק לחפש. קרדיולוג "חדש" שלא מכיר את הסיפור יצטרך להתחיל מלקרא את כל התיק של הבן שלי כדי לדעת מה בדיוק לחפש... חוץ מזה - לפני כחודש כבר עשינו אקו לב עובר אחד בתל-השומר, וזה רק ביקורת חוזרת לראות שכלום לא התפתח. אז לא ברורה לי ההתעקשות הפעם....

למעלה