המון הצלחה לליאור...

המון הצלחה לליאור...

שברגעים אלה עומד בגבורה תחת מתקפת הבחינה על הביוטופ
בנינו כמה טוב שכל זה כבר מאחורי, אם כי למרות הרושם המוטעה שנוצר לכם אני דוקא מהכיון של המגמה עם הג'ולות , הקולות וכו'... הבנתם???

לא הבנתי...

אכן כן :) כמה טוב שזה מאחוריי, רק שאם הייתה לי עוד הזדמנות הייתי חורשת את הנשמה בתיכון. עכשיו יש לי התלבטות גדולה מה ללמוד רק בגלל העובדה שיש להשלים יותר מדי דברים.

../images/Emo9.gif

תראי, הממוצע שלי-היות ולא למדתי בתיכון בגרוש- לא מאפשר לי ללא מכינה קדם אקדמאית ללכת ללמוד מה שאני רוצה. יש הרבה דברים שהייתי רוצה ללמוד אבל באסה שהממוצע מכתיב לי מה ללמוד ולא אני עצמי. עוד דבר, אצלי זו בעיה, הדגש אצלי זה על מעניין הכסף במקצוע לא ממש משנה לי...עד כדי כך אני מרחפת בנושא הזה

היי ירוקה :)))

1. בנינו לא תמיד צריך ציונים טובים או פסיכומטרי גבוה כדי להיכנס לאוניברסיטה. הרבה יותר חשוב - ויטמין P. יכולה לעזור לך לגבי זה רק תגידי לי איזה אונברסיטה :))) 2. בהחלט מסכימה איתך שנורא חשוב שלא יהיו גורמים מגבילים ואם הפתרון הוא ללכת על מכללה קדם אונברסיטאית- אז לכי על זה! 3. לא אמרתי שרק כסף חשוב! הוא גם חשוב אולי אפילו חשוב מאוד!!!!! אפשר לאהוב מקצוע אבל אח"כ נורא מתסכל שאין כסף או שקשה למצוא עבודה בתחום. לכן כפי שהמלצתי בהתחלה לכיעל משהו שאת אוהבת אבל יודעת שיש בו גם כסף. יכולה לספר לך מנסיוני העגום- שכבר קרה פעם שהיתה לי הצעת עבודה מדהימה. עם עבודה משגעת המון פוטנציאל וכו' שסירבתי כי לא היה בה כסף או שהיתה אלטרנטיבה אחרת הרבה יותר מושכת. מה לעשות ככה החיים!!! אבל מצד שני תמיד יודעת ש"כשאגדל" - זה יחכה לי!!!

בהצלחה לליאור! ויש לי שאלה לכולם

ב"ה מה כולם היו פה במגמת ביולוגיה ???? מה ספרות זה לא טוב????.......

אהמ..

אני בסוף עשיתי מחשבים כי המוסרניקית הגדולה שלי הפחידה אותי שקשה ללמוד לכל החמש יח"ל בבת אחת

שרוך

New member
מה עדיף ?

בס"ד הי לכולם מה קורה אני עכשו מש בעיצומו של תהילך שכנראה יצטרך לבחור מגמה או מחשבים, ביולוגיה או פיזיקה פיזיקה אין לי כזה סיכוי בגלל מתמטיקה ביולוגיה אני לא כל כך מסתדר עם המורים מחשבים הבנתי שזה כזה לכן נשאר לי או ביולוגיה או מחשבים מה אתם הייתם הולכים ? שרוך

פיזיקה ומתמטיקה!? מה הקשר?!

חוץ מזה שהמשותף לשניהם הוא נוסחאות לא נראה לי שצריך להיות גאון במתמטיקה כדי להצליח בפיזיקה. אתה בכלל יודע מה זה פיזיקה?

שרוך

New member
אצלנו זה קשור

בס"ד הי לכולם אצלנו בבית הספר מגמת פיזיקה קשורה למתטיקה וכלן מי שב4 יחידות ומעלה יכול לחשוב על פיזיקה !!! אולי זה לא אצלכם אבל ככה זה אצלנו !!! שרוך

גם אצלנו זה קשור

4 יחידות עם ציון 90 ו5 יחידות זה פיזיקה ברוך כמה יח"ל במתמטיקה? אותי אישית משעמם ביולוגיה וכימיה ומחשבים רק 5 יחל מתמטיקה זה פרויקט שנקרה טכ"מ ושנה שעברה אמרו שיהיה אקולוגיה ולא היה אז בסוף נשאר ספרות... חוץ מזה שאני כל היום בספריה (מאמרי ביקורת ,השאלת ספרים ,....) ויש לי כבר משפט שאומר הרבה ספריה - הבית שלי וספרות זאת המגמה שלי

אליגטור

New member
כחוט השני

אין ספק שפיזיקה=מתימטיקה 5 יחידות. השאלה היא למה בשפה העברית פיזיקה כותבים גם עם ס'? כמו מוזיקה?

רוצים לדעת כמה קיבלתי? כנסו!

בס"ד עכשיו ראיתי את ההודעה וכולי שמחה! תודה לכולכם על התמיכה! רוצים לדעת ציון סופי? 94!!!! מגניב לא?

למעלה