המון המון מזל.......

tn1000s

New member
המון המון מזל.......

יום שבת בבוקר יוצא לרכיבה כאשר על המותניים פאו'ץ שמכיל מסמכים סגריות טלפון.... רכיבה על כביש מהיר באזור ה170 פתאום אני מרגיש משהו עף... שולח את היד לאחור הפאו'ץ איננו נוסע למחלף הקרוב כדי לחזור חזרה ולחפש... ראוי לציין ברכיבה מאוד מהירה 220+ ולפני שאני עולה על הכביש שבו הרגשתי שהפאו'ץ עף אני עוצר לוודא שאכן הוא עף ואז חושך בעיניים הפאו'ץ תלוי על הוינקר האחורי בין האגזוז לצמיג.... לא רוצה לדמיין מצב שהוא נכנס לג'אנט במהירות שרכבתי אז תודה למלאך השומר שלי... וחבר'ה תוסיפו לצ'ק ליסט לפני רכיבה לבדוק את כל האביזרים הנתלים נצמדים נקשרים וכו

../images/Emo5.gifשמחה שיצאת מזה בשלום...זה כ"כ

מסוכן...

Great Blue

New member
הכחול בטיול לילי לירושלים

הגיע לעיר הבירה, וחזר לפתח תקווה שם גילה כי הפאוץ' (הכחול) נעלם, טיסה מהירה לאורך הדרך גילתה אותו שוכב במרכז הכביש בכניסה לירושלים, יותר משל משכל, חשבו שזה מטען וכולם ברחו משם...

OMERTLLF

New member
עזוב אותך

אני מכיר מישהו שנכנס לו תיק גב שלם אז יצאו המון ניצוצות ועשן וגם כמה חלקי פלסטיק אבל לא נורא

medwow

New member
אצלך זה היה כמעט, אצלי זה קרה

יום ראשון בבוקר בדרך לצבא על בנדיט 400. לא מבין למה לאופנוע קשה למשוך מ 140 ולא רק זה גם כשאני עוזב את המצערת אז האופנוע נבלם בצורה חזקה. עוצר בצד מסתכל על האופנוע, חושך בעיניים
. המנעול שהיה מעוגן עם רשת לזנב של האופנוע (אין סבל או משהו דומה) השתחרר ונכנס בין הגלגל לכנף האחורית (ואין שם הרבה מקום). נזקים: 1 דאנלופ חדש שבוע על הכביש 1 מנעול קריפטונייט שכל הגומי שעוטף אותו נשחק\נקרע 1 אגו

WRROOOMM

New member
עזבו אותכם, אני פעם נסעתי וכל

האופנוע נכנס לי לג'נט אחורי ומשך אותי גם ביחד עם התיק גב וגם פאוץ', ואז התעוררתי . בבית חולים. מכה חזקה בראש, עד היום.

Enforce

New member
אמנם באוטו..

אבל פעם תידלקית בהוד השרון ושכחתי את מכסה הדלק על גג האוטו, במורשה עצרתי ת'אוטו, יצאתי החוצה, סגרתי את המכסה ששכב לו על גג האוטו ונסעתי לי..

גרמי

New member
הנה זמן לסיפור נוסף ../images/Emo13.gif

אני קורא לסיפור "5 דקות של חוסר מזל" הונדה Steed 400 קאסטום שכור בקפריסין (אחרי שיום אחד סבלנו בנסיעת כביש ארוכה על XR250). אני וזוגתי (אשתי כחוק נכון ליום קודם לארוע) רוכבים עם קסדות, אבל כשמגיעים לכבישים ריקים מתנועה במעלה ההרים - הסרנו אותם (מקבל את כל ההטפות שלכם מראש
) וקשרנו אותם מאחור. מדי פעם בדקתי אחורה לוודא שהם לא נפלו, ובאחת הבדיקות, משקפי השמש שלי עפו על הכביש. האטתי וירדתי לשוליים כדי לעצור בצד, והשוליים היו בשיפוע קל מאוד (שלא מזיז לי כשאני על הדו"ש שלי) וגרם לקאסטום להחליק ולהטמין את שנינו על השול במהירות 0. אחרי שהרמנו את האופנוע ובדקנו שלמות איברים, התחלתי ללכת אחורה להביא את המשקפיים, ואז בא מיצובישי פג'רו מהסיבוב - עם הצמיג ישר על המשקפיים
ריסק לי אותם למיליון חתיכות.... אז חזרתי לאופנוע והמשכנו לרכב, ואחרי 200 מטר הכביש הופך לשביל כורכר, וככה רכבנו על קאסטום 10 ק"מ על שביל...
וזה לא נגמר כאן - אחרי שהחזרנו את האופנוע, טיילנו בעיר עוד קצת ברגל, וגילינו שאם היינו הולכים עוד 100 מטר כשחיפשנו אופנוע להשכיר, היינו יכולים לקחת DR Big או סופר טנרה בלי שום בעיה!!!!

למעלה