המון המון כעס...

המון המון כעס...

כולם כועסים פה! למה? מי מת??? מה קרה??? ככה מנהלים דיונים???

בּאהבה

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifנכון

זה הכעס שבוקע מהיאוש...

כשאתה לא מצליח להעתיק את הגישה שלך למוחם של כל הסובבים אותך ולתכנת אותם כרצונך..

s u p e r mind

New member
הצחקתני...

הרי בטיעונך בעצם האשמת את כל המחב"תים. ואם לא הבנת, רובנו משתתפים בפורום רק למטרות הנאה ושעשוע - את למשל אחת המקורות לכך.

קושקושון! שוב ברחל לאמא?../images/Emo6.gif

עוד פעם אתה מתערב בשיחות של גדולים?... לא יפה... ואח"כ אתה כותב לי על אנשים מצחיקים... מי משמח אותי יותר ממך ילדון?.... מה הייתי עושה בלעדייך?

s u p e r mind

New member
מסכן החתן שיצטרך לסבול

יצור שלא רק מדמם ולא מת... אלא מקרקר כמו תרנגולת שמרטו לה את כל הנוצות.

s u p e r mind

New member
אם כך יש שתי אפשרויות...

או שבעלך מצא בך משהו שמצא חן בעיניו, אך נאלץ לסבול את אופייך המעורער, וקריאות שאת משמיעה כגון "פששששששש", "גררררררררררר" וכדומה או שבעלך, מה לעשות, מצא את בת זוגו שמתאימה לו ב100% - משמע, אתם הזוג שמעיר אותי בבוקר עם קריאות ה"גרררררררררררררררררר" שאתם מפיקים - לפחות יש בכם תועלת.

Brusi

New member
אתם כמו שני ילדים קטנים

שמנסים לשמור על האגו שלהם

אדרת ש

New member
לא לריב ילדים.

הפורום הזה זה רק בשביל שעשועים. אני מבקשת. אחרי המחק לרחוץ פנים ולעלות הביתה

אדרת ש

New member
טמבל.

הלואי ותעסיק את האצבעות שלך בדברים אחרים. אם הם יהיו מתחת למותניך, אז לא תוכל להקליד את השטויות שלך. טמבלוביץ אחד

s u p e r mind

New member
אם כך...

בכדי שאת לא תוכלי להקליד תצטרכי להגדיל לDD (נדמה לי), כי כעת את רואה היטב את המקלדת...

ברוסי...אני מודה

כל משפט שנכתב לסופרמיינד הוא בהכרח ילדותי וחסר תכלית... פשוט על סמך נסיון העבר... זו הדרך היחידה בה הילד מעורר אותי להגיב. אבל אתה צודק, אתאפק להבא...

אדרת ש

New member
אז זה בשביל שעשוע הפורום הזה

הבנתי. אולי אני אלמד אותך להשתעשע אתי בדברים יותר משעשעים. מה דעתך. אני מבטיחה לך שתיהנה יותר מהשעשוע הזה.

אדרת ש

New member
אבל מה זה אתאיזם

אמרתי שאני לא מאמינה. אז למה לי לבנות בניינים בשביל דבר שאינו קיים. טמבל. דפוק בראש אתה.

למעלה