המון דברים!!!

המון דברים!!!../images/Emo18.gif

יש לי המון דברים גם לשאול וגם להגיד סתם לידע כללי...: אז קודם כל רציתי לשאול מאיפה התמונות המ-ה-מ-מ-ו-ת של ג'יימס ואן דר ביק בגלרייה שלו. הוא כוסון עולמי שם!!!!! דבר שני חשבתי שיהיה ממש מגניב אם ימשיכו את ה"משחק" שהיה שכל אחד שם בהודעה שלו תמונה ואחריה מישהו שם תמונה של אחד מהאנשים שהופיעו בתמונה הקודמת (הסברתי את זה מסובך קצת אבל נראה לי שהבנתם). וקצת דברים שלא ידעתם ואולי כן ידעתם: קר סמית' (ג'ק המושלם)
וג'ושוע ג'קסון (פייסי החמוד)
שניהם ביימו כמה פרקים של הסדרה, בעיקר בעונה השישית והאחרונה!!! אה ועוד שאלה אחת... באחת העונות סצינת הסיום בפרק הסיום היא שדוסון וג'ואי עומדים מול החלון של דוסון בחדר שלו ומתנשקים..איזה עונה זאת הייתה? נראה לי שראשונה אבל אני לא בטוחה... בקיצור יש לנו אחלה פורום ואני עדיין ברעיון שלי שאני רואה שהתקבל בשמחה רבה (לגבי מפגש שנראה בו דוסון)ואני מאוד מקווה שהוא ימשיך ויהיה כזה מגניב... תודה לכל מי שיענה לי על השאלות... רוני

ברור שאני מודעת לזה..

לא אמרתי שצריך תמונות של דוסון...אלא תמונות של כוולם!!! אפילו כתבתי בכותרת של התמונה שזה ג'נסן אקלס. השחקן ששיחק את סי ג'יי בעונה האחרונה!!! והוא מוושלם!!!

וואי סיג'י נראה טוב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הוא גם משחק נורא טוב במלאך שחור... בימי חיינו הפוטניצאל שלו פשוט נאבד איפשהוא...

1Shir

New member
תשובה + שאלה

כן, זה היה פרק הסיום של עונה ראשונה, אבל זה גם היה בסצנת הסיום של עונה רביעית... סתם שתדעי. יש לי בקשה: מי יכולה לתת לי כתובת של אתר תסריטים לסדרה?

למעלה