המומלצים

יאאאאא אור!! אל תדברי בשמי!!!

אוסקוט!! חחחחח אני חושבת שמגיע לה ומהיום כולכם שומעיםםםם!??!@$?$ מהיוםםםםםםםם!! בפינת המומלצים תמיד מעניקים משו לווסטריך!!! שיהיה בארוררררררררר!!! ומי שלא מקדיש שיר יצחק (ברשותך חחח) תמחק את ההודעה של מי שלא ירשום!! ואין עירעורים!! זהו גזר דין סופי.. הנוכחים יכולים להמשיך בעיסוקיהם..בכבוד..

וסטרייך

New member
תרשו לי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותודה.

אם אני כבר פה:)

ואני לא הרבה פה... אבל הנה:) מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? שמש/אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? "עדיין מחכה לך" - גידי גוב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין:) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ האמת מה שעשה לי את השבוע היתה ההופעה אתמול משהו שהרס לכם את השבוע- לראות מישו חמוד מתרחק ולא לעשות כלום עם זה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לקבוע תאריך לניתוח ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
לכולם:) מסר לאומה- תהנו מכל רגע:)

../images/Emo140.gifואיייי מאחלת לך המון (הראשונה)

הרבה רפואה שלימה
מקווה שזה יסתדר על הצד הטוב ביותר והמהיר ביותר ללא כל כאבים וסיבוכים.. ותעדכני אותי מה קורה.. כי זה באמת מענין אותי.. תרגישי טוב אחותי!!! אוהבים
חבריי הפורום.. (אני בטוחה שאני מדברת בשם כולם..)

Baiana

New member
מה שמאיה אמרה!!וגם..../images/Emo110.gif

תרגישי הכי טוב בעולם, ושלא יהיה זכר לכאבים!! אם זה מנחם אותך..אז נצרבטתי ממדוזה וזה גם כואב
ו...אולי איתי יבוא אליך לבי"ח חולים עם הגיטרה?
יאללה רפואה שלמה ומהירה!!

למה שאני שכבתי שבועעעעייים!!

בבית חולים לא הצעת לי את הביקור שלך המתוקי הזה והגיטי שלך? פוייה!! אני מקנא

Baiana

New member
אני אמורה להציע???../images/Emo110.gif

זה איתי עושה את הביקורים! לא אני!

Baiana

New member
איף. אתן לא מבינות.../images/Emo110.gif

זה לא אני שמגיעה עם הגיטרה. זה איתי. אז לא אני צריכה לחשוב...

למעלה