המומינים

matanss9

New member
המומינים

שלום לי קוראים מתן ... אני אוהב מאוד את המומינים ! מת על הסדרה הזאת. בימים אלו בדיוק דוד שלי עובד על אתר שיבנה במיוחד עבורי-המומינים האתר הישראלי, בו תמצאו הרבה מידע על המומינים. הא.... וגם,אני מבקש לא להעתיק ממנו - אם תעתיקו לפחות תכתבו שהעתקם,לא נורא- תעשו כך .. הא ... בימים אלא אני מצייר את המומינים ... ואפרסם כמה תמונות .... ילאה בייי ותשמרו קשר matanomer.boyz.co.il כנסו לכתובת .... ילאה ביי !

porky169

New member
אבל כבר יש אתר רישמי../images/Emo134.gif

למומינים והוא האתר הישראלי הרישמי למומינים עם אישור לכך! זהו האתר של בונוס(טל)

Witchcrafts

New member
מה, אבל איך?

חשבתי שבשביל להפוך אתר לרשמי בנושא שבו הוא עוסק, צריך לבקש רשות מהמקור או משהו (במקרה הנוכחי, מהאתר הרשמי של "המומינים", בפינלנד). ם_ם אתה ביקשת מהחינוכית? יש להם את הזכות לאשר לך? '-'

B o N u s

New member
החינוכית אמרו לי שהם פנו לחו"ל

מאז לא יודע מה קורה X: אבל אני מאמין שהם פנו אליהם ואמרו להם. לא קיבלתי עדיין תגובה מהם אז פתחתי. אם הם יגידו לי שאסור אני אוריד את המומינים "הרשמי" ואני ארשום משהו אחר, בינתיים כבר תכף שנה תעבור.

Witchcrafts

New member
אה, אז לא קיבלת מהם תגובה.

כל העניין הזה ממש מוזר לי; קשה לי להאמין שהם יאשרו לך להיות אתר רשמי, בגלל כל התכנים שמפרים את זכויות היוצרים שלהם. אלא אם כן זה מועיל להם ולאינטרסים שלהם, אך בשביל זה (ובשביל הרשמיות), אתה צריך לקבל מהם אישור. לדעתי, כדאי לך לנסות לברר את העניין בשנית (ולהזהר, כיוון שהם עלולים לכעוס מהתכנים הלא חוקיים). ^^;

B o N u s

New member
אהה :O

1. אני עומד לשים באתר את כל הפרקים שלא יכולים להיות משודרים כמו שבאתר הקוסם מארץ עוץ, למשל, הם שמו באתר את כל הפרקים שלא ניתנים לשידור עקב אי זכויות בערוץ 11. 2. את כל מה שהם יגידו לי להוריד אני אוריד, ואין שם כמעט הרבה. אייקונים, זה לא, 10 פרקים מפעם, זה גם לא, אז אולי רק פרק אחד ושתיים בפינית P-: 3. אוקיי, זה רעיון טוב לפנות שוב 4.

B o N u s

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

רשמי?!?!??!?! בטיפו?!?????????? כדאי לך לשנות מהרר את המילה "רשמי" לפני שאני אומר לחינוכית להסיר לך ת'אתר. תודה

Witchcrafts

New member
קורה שטועים ומתבלבלים,

אין צורך בתקיפה, העלבה וכד'.
הוא לבטח חשב ש-"רשמי" זו סה"כ תוספת ולא משהו קריטי ובעל משמעות. (-:

B o N u s

New member
נכנסתי זה סתם אתר של דמויות מצוירות לא? $-:

למה ניר אמר שהוא כתב 'רשמי' למומינים?

Witchcrafts

New member
מסתבר שכן,

ולא כתוב שם שמדובר באתר רשמי. אי הבנה או משהו. אז מלכתחילה מוטב שלא להתעצבן, לא? P-:

למעלה