המומינים.

גרוק בעיר שלי זה כמו קללה../images/Emo6.gif

זה כמו להגיד איזה טיפש או איזה שמן.. אומרים "אתה כזה גרוק..." חחחחח וזה אפילו מצחיק... אני אוהבת את מומין... כי הוא כזה שמנמן חמודייייי

מסטולית

New member
מומין מומין.... ../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

תמונה גרועה ביותר... במציאות הוא נראה הרבה יותר טוב.... :)

זאת רק אני או ש....

גם אתם פחדתם מהתוכנית הזאת?!?! o_O סלחו לי...אבל אני ממש פחדתי...!!! מאי הזאת ממש הפחידה אותי... והם ממש יצורים...אני לא ידעתי אם הם היפופוטמים או מה זה?! מה הם אמורים להיות?!?! חוצמזה שהייתה לי כותנת שלהם הכי מאאאגניבה בעולם שכל אחד מהם יושב על ענן אחר ואין לי מושג איפה הכותנת הזאת אבל לא משנה... קיצר התוכנית הזאת הפחידה אותי אששש...=(

מסטולית

New member
חחח זאת רק את.... :)

כל כך אהבתי את המומינים!!!! איך אפשר להגיד שהם מפחידים?? את רוצה להרוס לי את הילדות??? גם ככה יש לי ילדות עשוקה חחח... חוץ מהגרוק (כשנהיה לי קר כשראיתי אותה... ברררר
) כולם שם כל כך חמודים!!!! מפחידים הם בטוח לא.... מומין אבא חביב שמנמנן וגדול מומין אמא תמיד מטפלת בכל והפ אנשים טובים.... לא היפופטמים... הם סוסי יאור!!!! :)

את !!!

וגם את מלמעלה !! תתבישו לכם ! לא ראיתן את הפרק שכלאו את המומינים בגן חיות בגלל שהם חשבו שהם סוסי יאור או היפופוטמים !? מומינים הם מומינים...:))) ברור שבעולמנו היבש וחסר הצבעים אין דבר כזה מומינים אבל בעמק יש !!!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאל תשוויצי:)

לי היתה כותנת של שלתיאל קוואק שזה הרבה יותר שווה.. והיו לי פיג'מות של צבי הנינג'ה!

SatLa X

New member
באיזה טיפשים אתם...חיחיחיחחח

ברור שמומין אבא שולט אין יותר חתיך ממנו..!!!! רק חבל שהוא תפוס

טוב אז חברותיי לכותנת..

אז ככה הכותבת שלהם הייתה דבסט אשששש היא הייתה ורודה כזאת הכי מעעעגניבה... =) וסורי...אבל באמת שאין לי מושג מה הם המומנים! והם ממש מפחידים...=/ זה שמטייל כל הזמן עם הכובע כהי הפחיד אותי...הוא ומאי שני יצורים...=( ושלתיאל דאק אם ככה קוראים לו , היתה התוכנית הכי אבל הכייי מפחידה! אני זוכרת שממש פחדתי מהשיר...תמיד סתמתי לעצמי את האוזניים כדי לא לשמוע...אבל בכל זאת הצלחתי...זה לא ממש עזר...*תזכורת* אני עף ויודע גם לשחות...קאווק קאווק שואל מדוע ולמה כך? כי אני ברווז חכם כל כך ואם תשירו לי שיר -אקפוץ ארקוד אשתולל באויר כדי שתשמח (נראה ל?!) בין טיפות המים טוב לי כאן כפליים... טוב לא זוכרת את ההמשך...אבל החומני הקטן הזה שהייתה לו עם המשקפיים היה משהו ביזאר לחלוטין!!!

DaNa BaNaNa1

New member
אם כבר מדברים על שתלתיאל....

אחרי הרבה דיונים ארוכים ועמוקים אני וחברי הגענו למסקנה שהתכנית היא מין הקבלה לשואה.... דולף=אדולף.... וגם היו פרקים ממש מפחידים עם אשכרה הרגשה של סרטי שואה כאלה.... וגם.. מוש השור הוא קומוניסט " מוש אשר עובד וטוב לו.. מוש מוש..." הוא גם אדום... חומר למחשבה ..חחחחח

חחחח ענק ענקקקקקקקקקקק דנה כנסי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא "מוש אשר עובד וטוב לו...." זה מוש השור עובד וטוב לו!!!" חחחח קרעת אותיייי....! ענקקק =)) וכן כן אחותי גם אני תמיד נזכרתי באדולף! =( כואב הלב...באמת!

חחחח ענק ענקקקקקקקקקקק דנה כנסי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא "מוש אשר עובד וטוב לו...." זה מוש השור עובד וטוב לו!!!" חחחח קרעת אותיייי....! ענקקק =)) וכן כן אחותי גם אני תמיד נזכרתי באדולף! =( כואב הלב...באמת!

למעלה