המומה!!!!!!

galitgali1

New member
אם כם

מי אני שאהיה פסימית בשבילך :) אז המון בהצלחה, עכשיו אני כבר בטוחה שתצליחי

אפרתוש22

New member
אין ספק

שעכשיו הכול נראה לי גרוע ואני בקושי מצליחה לתפקד, שלא נדבר על לאכול או לשתות- ברור לי שאני רק מזיקה לעצמי בזה אבל אין לי תאבון לכלום, ואני הכי אוהבת אותו בעולם אבל מתישהו גם זה יגמר.

chenby

New member
אפרת את יודעת מה כיף??

כשאחרי שתתגברי ובאמת תצאי לדרך חדשה, זה גם יהיה עם כמה קילו פחות... אני הורדתי 5 קילו בחודש של אבל על האקס שלי, התגברתי עליו ממש מהר (כי זה היה חודש אינטנסיבי של חפירה ומודעות והתאבלות - ופתאום הרגשתי הקלה ויצאתי מזה) ואני חייבת לציין שכשיצאתי שוב לעולם, הייתי כוסית על - אז יש יתרונות נפלאים בפרידה - מעבר לזה שאת מגלה שהוא לא התאים לך.... :) חן

gilmaor

New member
קצת באיחור

אבל בכל זאת תגובה... אני דווקא לא חושבת שאת כל כך חלשה ובהלקאה עצמית אני חושבת שנפלת על בן אדם חלאה ומבולבל -את אוהבת אותו ובגלל זה לקח לך זמן לראות את זה. ברור שאת עוברת פרידה קשה - יום חזקה, יום חלשה, יום שונאת ,יום אוהבת (הכי בעולם..) אני יודעת שכרגע זה נשמע מעצבן אבל הזמן באמת עושה את שלו, בנתיים תתרכזי בעצמך - אפילו תרשמי לך את כל המסקנות שהגעת אליהם כדי שברגעי משבר תקראי ותזכרי למה עדיף לך לא להיות איתו. תני לו את הכסף על הכלב או שתתני לו את הכלב וותרי על הצלחות או כל דבר אחר שמקשר בניכם , ברור שהוא מחפש להציק לך עכשיו, צאי משם בראש מורם קחי אויר לאט לאט ושיהיה בהצלחה

אפרתוש22

New member
אין לך מושג עד כמה...

הבן אדם חי בסרט שהוא צודק בהכול כאילו שאני לא נפגעתי פה,בנוסף לפרידה גיליתי שבזבזתי איתו שנה וחצי שהוא נמצא באתרים להכרות סקס וסטוצים, הוא שולח לי הודעות שהוא רוצה שאני יעביר לו כסף על הכלב באמצעות אנשים, כאילו שכל הזמן הזה לא נתתי לו את הנשמה ובזבזתי עליו פול כסף על מתנות יום הולדת מהסרטים, וכל הנתינה שלי ושל המשפחה שלי, כול מי שמכיר את הסיפור שלי יודע שהוא צריך להתבייש, רק החברים שלו חושבים שהוא יצא פרייר. אבל בעצם אני יצאתי הפריירית שהייתי עם כלומניק כמוהו... אנשים כאלו כפויי טובה, ועוד ממשיכים להאשים במקום לדעת את הטעיות של עצמם, מה שיש לי לומר פה זה שהוא הפסיד ולא אני, מזל שגילית את הפרצוף האמיתי שלו לפני, בסופו של דבר אני ימצא גבר שידע להעניק לו בדיוק כמו שאני מעניקה אוהבת ותומכת. אני אלמד מהבית ספר הזה שחוויתי ואני רק יהיה חכמה יותר בקשר הבא שיהיה לי... תודה.

חבל שאת לא קוראת

את הטקסט בצורה יסודית. הבחורע מזוכיסטית. אחרת לא הייתה נשארת במערכת שגבר כל הזמן מלקה אותה לא לוקח אחריות ובוגד בה. היא כל הזמן כותבת בפורום ומבקשת ייעוץ למרות שהחבר שלה מתייחס אליה כאל שקופה. קלטתי את האופי שלה ואמרתי לה שתפסיק לחיות באשליות שתמשיך הלאה ותחפש גבר שאוהב אותה. היות שנראה לי שהיא הבחורה שלא יכולה להמשיך הלאה עד שהיא ממצה את כל האופציות ואז היא תוכל להמשיך הלאה הצעתי לה כהתאמה אישית לעשות מעין נקמה מתוקה. אני יודעת שאהבה עצמית היא החשובה מכל אבל הבחורה הזאת לא תירגע עד שהיא תגיע לקרקעית הן בעקבות נקמה הן בגלל השפלה נוספת שהיא תעבור ולכן הצעתי לה את זה כאופציה לא מומלצת. ממליצה לך לקרוא בעיון את תגובתי ולא לקפוץ למסקנות מוטעות בהצלחה!!!!!!!!1

galitgali1

New member
אני לא מכירה את הסיפור

שלך קודם לכן ולכן אני עונה נטו להודעה זו. אם זה עד כדי כך גורם לו אולי לפוצץ לו את הפנים, אז אל תשארי שם. זה עושה לך רע וגורם לך לחשוב על הרבה דברים שליליים, אז למה להיות שם. שוב, לא יודעת מה הסיפור הקודם.

למעלה