המומה!!!!!!

אפרתוש22

New member
כמו שרשמתי

הוא נרשם כבר מלפני חצי שנה , שרק עברנו לגור ביחד. זה גורם לי לתהות.... האמת היא שהיום אני מרגישה יותר טוב מזה. קלטתי עם מי הייתי באמת... זהו אני יקח את החפצים שלי, ויתחיל בחיים חדשים. קיבלתי פה אחלה שיעור בחיים.

czar

New member
גם אחרי שניפנף אותך

לא חשבת שהגיע הזמן לקחת את החפצים.....הקבעון הזה מדהים.....למה???????. חיפשת סיבה לבוא לשם שוב?????????...את שומעת מה אני מנסה להגיד לך.... את תלכי לשם שוב....וכמובן שוב שיחות נפש......................ושוב פעם....כמו אישה מוכה....

אפרתוש22

New member
לא בדיוק...

לא פשוט העדפתי לבוא ביום הוא לא נמצא ולארוז את כל החפצים שלי, מדובר פה גם בריהוט ומכשירי חשמל שקניתי, את הבגדים והנעליים כבר לקחתי.

שיעור בדקדוק

עבר- הוא הווה- כבר לא הוא עתיד- בטוח שלא הוא. לטובתך, עזבי את העבר חיי את ההווה ותתחילי לחשוב על העתיד. הוא "פאסה" אם זיין את כול תל אביב או כל ניו יורק-חסר כל חשיבות כרגע. היה.

ועוד בשעור דקדוק

גוף ראשון עתיד יבוא תמיד עם תחילית א לדוגמא "אני אתחיל חיים חדשים ולא - אני יתחיל..."), לתשומת ליבך אפרתוש

sharon harpaz

New member
מה גורם לתהות בזה?!

מה הוא כבר עשה?! נרשם לאתר?! נו אז מה..... קודם כל זה לא מוכיח שהוא בגד בך ודבר שני זה כבר לא משנה, נפרדתם, זה נגמר, גם אם הוא זיין את כל צפון תל אביב בזמן שהייתם יחד זה כבר לא משנה, את מבינה?! תמשיכי הלאה, גם ככה כבר הגעת למסקנה שהוא לא טוב לך, שהוא לא בשבילך ושהוא ילד אז מה עכשיו?! לנבור בעבר?! הלאה, דלגי הלאה !!!

כאילו שאת לא היית נפגעת אם היית

מגלה שחבר שנפרדת ממנו לפני שבועיים במשך חצי השנה האחרונה של הקשר שלכם זיין בחורות אקראיות שפגש באתר סקס

sharon harpaz

New member
נפגעת?!

אולי הייתי נפגעת, אבל לא ביהתי זורקת לו את זה בפנים כי מה יצא לה מזה?! מה זה משנה עכשיו?! גם ככה זה משפיל לגלות שבוגדים בך אז למה להשפיל את עצמך עוד?! אבל האתר לא "קפץ" לה ולא נעליים, היא ידעה איפה ולמה לחפש, זה לא נראה לך תמוה?! ולגבי זיין בחורות אקראיות?! אין לה שום הוכחה שאכן כך הם פני הדברים, זה סה"כ אתר הכרויות, יש הרבה אנשים שפותחים כרטיסים ולא מיישמים כלל את עובדת היותם חברים באתר, יתרה מכך היא ראתה שהוא נכנס אתמול, כלומר אחרי שהם נפרדו, תסכימי איתי שמה שהוא עושה כרגע בחייו זה בעיה שלו ושלו בלבד?! איך היא קישרה את עצמה לזה?!

לא דיברתי על להגיד לו או לא

דיברתי על "מה הוא כבר עשה?! נרשם לאתר?! נו אז מה..... " לא הייתי חושבת שאת, שכולך רגשנית, תרגישי "אז מה" שמישהו שהיית איתו חיפש שותפות למין חצי שנה (חצי שנה!) לפני שנפרדתם. ורק בגלל שהם פרודים שבועיים לא אומר שהיא לא יכולה לומר לו את דעתה לגבי איך שהוא התנהג אליה בזמן שהם היו ביחד, לא אמרתי שזה חובה או מומלץ, רק אמרתי שזה לא יהיה בלי סיבה טובה

sharon harpaz

New member
את שכולך רגשנית....?!

אני לא כ"כ רגשנית כמו שנדמה לך בעיקר לא אחרי פרידות בדיוק להפך אני דוגלת להשקיע בזוגיות כל עוד היא קיימת אבל אחר כך מבחינתי אין מה להוסיף.... בעיקר אם הוא המחליט... בעיקר אם את מגלה שבגדו בך.... לא חושבת שיש לה מה להוסיף בנושא וזה שהוא נרשם לאתר שוב זה לא מחויב המציאות שהוא בגד בה...

זה סותר את מה שהיית אומרת אז

על העקרון של להילחם על הגבר שלך גם אם מבחינתו הקשר כבר גמור, אני זוכרת עיצות שהיית נותנת פעם לאנשים (עכשיו אולי קצת שינית את דעתך בעקבות ההשתתפות בפורומים). ובכל מקרה אמרתי לך שאם את רוצה להעביר את התחושות והמסרים שלך בצורה נאמנה ולא להישמע רגשנית והסטרית, תעשי משהו עם הסימני פיסוק שלך... הרי סימני פיסוק וסמיילים זאת הדרך היחידה להעביר טון דיבור דרך פורום וזה הרושם שאת מעבירה כשאת כותבת הכל ככה!!! וככה?!?!

sharon harpaz

New member
הכול תלוי בנסיבות.....

אם הקשר נגמר בגלל בעיות מינוריות שניתן לטפל בהן אז יש על מה "להלחם" (ביטוי שאת לא אוהבת כ"כ אבל זה מה שאני מכירה), אני מאמינה תמיד שקשר טוב ומוצלח שאיבד את הגחלת שלו בגלל אי אילו נסיבות שתלויות רק בגמישות של אחד הצדדים היא משהו ששווה לתקן, במקרה של פרידה בעיקר כשהיא מלוכלכת אני דוגלת בשיטת הביצ'יות וכמה שיותר , יותר טוב מבחינתי. במקרה המדובר אין מה לתקן, גם אם בהתחלה חשבתי שהיא הייתה צריכה לדבר איתו (בגלל חוסר במידע וגם בגלל שחשבתי שהיא מישהי אחרת) היום אחרי כל מה שהיא גוללה בפנינו אני מאמינה שהנסיבות אינן שוות את המאמצים, כל מקרה לגופו, אין שום סתירה בין הדברים. לגבי שינוי דעתי עקב כתיבה בפורומים ..אני משתתפת בפורומים כבר הרבה הרבה שנים (בשמות שונים ובאתרים שונים, יש פורומים פרטיים מדיי פשוט..).... כך שדבר לא השתנה. לגבי סימני הפיסוק.... ובכן.... לקחתי לתשומת לבי, אע"פ שהרוב מצליחים היטב להבין את המסרים שלי אני אשתדל לא לכתוב עם יותר מדיי סימני קריאה ושאלה.

אפרתוש22

New member
כמו שרשמתי

הוא נרשם כבר מלפני חצי שנה , שרק עברנו לגור ביחד. זה גורם לי לתהות.... האמת היא שהיום אני מרגישה יותר טוב מזה. קלטתי עם מי הייתי באמת... זהו אני יקח את החפצים שלי, ויתחיל בחיים חדשים. קיבלתי פה אחלה שיעור בחיים.

אפרת זה אמיתי?

מעניין אותי בת כמה את? אני קוראת את התגובה שלך למה שעשה לך החבר שכל הזמן מטיח בפנייך שאת לא בסדר ושאת צריכה להשתנות והוא המלאך המושלם ולאחר מכן את מגלה שהוא גלש כבר לפני חצי שנה ב"מייקלאב" וגם לאחר שהיית אצלו אמש ואת שואלת ברצינות אם הוא בגד?????????????? מה צריך לקרות עוד כגי שתביני שאת מזוכיסטית שאת עושה צחוק צעמך. נפלת על גבר פרפר רציני שמחפש ריגושים ובקיצור נרקומן של ריגושים והוא מחפש את "המנה" שלו באתר למטרות סקס כבר זמן רב גם בתחילת ההיכרות ביניכם.הוא גם סיכן אותך בנושא מחלות מין שהוא עלול להעביר לך עם ההתפרפרויות שלו... אם את רוצה את השוק כדי להחליט ללכת תבקשי מחברה לגלוש באתר ולהתחיל איתו וכבר תראי כמה הוא משתף איתה פעולה. אני הייתי חוסכת באנרגיות לא אומרת לו כלום. בשביל הקטע הייתי עושה כרטיס קובעת איתו והוא היה בשוק כשהיה רואה אותך מגיעה אבל אם את לא מחפשת נקמות מתוקות תארזי ותפתחי את המיומנות שלך להכיר גברים נאמנים שיודעים להשקיע בקשר שיעריכו אותך כמו שאת.

ואני לתומי חשבתי...

שדוקטורית לאהבה מבינה, שאהבה עצמית היא הבסיס. נקמות מתוקות, פוגעות בראש ובראשונה בהאני האישי.

אפרתוש22

New member
אז ככה..

היום קבלתי ממנו הודעה שהוא מבקש ממני לבוא לקחת את הבגדים שלי ואת מה שאני צריכה ובעצם הוא ארז לי את הבגדים, התעצבנתי על הקטע הזה שהוא נגע לי בחפצים, אז החלטתי ללכת באותו הרגע ולקחת הכול את כל מה ששייך לי, הוא התעצבן שארזתי את כל הצלחות שאמא שלי קנתה לנו, ואמר לי שהוא רוצה את הכלב בחזרה, או שאני יביא לו את הכסף של הכלב. בקיצור זה היה חרא ובמיוחד אני התעצבנתי על מה שגיליתי על האתר, אמרתי לו שאני יודעת על האתר והוא אמר לי שהוא נרשם לפני חצי שנה כשנפרדנו לפרידה קצרה של שבוע ומאז הוא לא נגע בזה- בקיצור זה בכלל לא שינה לי מה שהוא אמר, כי עכשיו אני מרגישה הכי חזקה שיש. ועכשיו אני מתחילה בחיים חדשים, שבהם אני מתכוונת לשנות את עצמי ולהיות חזקה בקשר הבא שיהיה לי ובמיוחד לבנות את עצמי מחדש ולא להיות הבחורה החלשה שהייתה איתו ונתנה לו לדרוך והאשים כל הזמן. תודה רבה על התמיכה.

czar

New member
מצויין

את חזקה כי את מדחיקה, זה ישתנה לך עוד מעט, כן, תהיי חזקה.

galitgali1

New member
אל תהיי

יותר מידי אופטימית שאכזבות כאלו לא יקרו לך, בכל גיל יש הפתעות, בכל מצב ובכל רגע זה יכול לקרות, מה שחשוב זה שאת לא צריכה להיות במקום שלא רוצים אותך, את לא צריכה לשכנע מישהו שחושב שאת לא בסדר, שאת כן בסדר, הכי חשוב זה שתזכרי שאת קודם כל אוהבת את מי שאת ומעריכה את עצמך. אהבה ואכזבה אלו שני דברים כואבים ומאוד קשה להשתחרר מהם, אבל אם תעמידי אל מול עיניך את העובדה שאת מבזבזת זמן ואנרגיות למישהו שלא ראוי לזה - אולי יהיה לך כוח. בהצלחה

אפרתוש22

New member
יהיה בסדר..

אם כל האהבה שבעולם אני ישרוד גם את זה, הזמן יעשה את שלו, וירפא את הפצעים. יהיה לי עכשיו תקופה קשה, תקופה של התחלה חדשה יהי קשה לי להתחיל בקשר חדש כרגע, אבל גם זה יהיה. תודה...

למעלה