המומה!!!!!!

אפרתוש22

New member
המומה!!!!!!

אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!!, לכל מי שמכיר את הסיפור שלי שיקרא את ההודעות האחרונות שלי, חלה התפתחות קטנה- גדולה. אתמול הלכתי לדבר איתו לסגור קצוות, חשבתי קצת בימים האחרונים בצורה מעמיקה על הקשר שלנו הבנתי שלא רק אני אשמה בבעיות שלנו, צריך שניים כדי להרוס את הקשר. דברתי איתו וניסיתי להסביר לו את כל מה שהרגשתי במהלך הקשר בנינו, את כל האשמה שהוא הטיל עלי שאני לא משתנה, ואני שלילית, בעצם הוא נסגר כלפי והתעלם ממני ודחק אותי לפינה שאני התלוננתי בפניו על האדישות שלו. הוא לא הצליח להתמודד אם מה שהייתי אומרת לו כי הוא לא האמין שהוא אדיש וקר. בקיצור דברנו בצורה יפה, בכינו שמחנו התמודדנו, בסיימנו ברגישות ובכאב. ההתפתחות היא שהיום גלשתי לי לי באינטרנט וקפץ לי אתר שניקרא מייקלאב נדהמתי ממה שעיני ראו את תמונה שלו להכרות שהוא מחפש אישה למטרת סקס וכו', שמה מדליק אותו מין אוראלי, שלישיה ומוכן להתנסות.... ראיתי שהזמן שהוא נרשם בו היה לפני חצי שנה שרק התחלנו לגור ביחד, וגם הוא נכנס לאתר אתמול אחרי שהלכתי ממנו. שאלה: מה אני אמורה להסיק מזה???? והאם לפוצץ לו את זה בפנים??? אולי הוא בגד??? חשוב לציין לרגע לא חשדתי בו והיה לי אמונה מלאה בו. אני אמורה לקחת מחר את הדברים שלי מהבית, מה לעשות????

תקשיבי, זה באמת מחורבן

אני לא יודעת אם כדאי להעלות את זה עכשיו כי במילא הקשר ביניכם גמור, אני רק אומרת - קחי את זה לתשומת לבך כדי שעכשיו תדעי בדיוק מי עומד מולך ומה הסיכויים שלכם לחזור להיות ביחד. תקחי את הדברים שלך ואל תדברי איתו או תראי את הפרצוף שלו יותר לעולם... ותשמחי שברוך שפטרנו, במקום מה שהיית קודם שזה במצב של בלבלות ולא לדעת איך להתייחס אליו ואם לנסות לגרום לו לחזור. זה החלק היותר רציונלי, בכל מקרה אם תרצי בכל זאת לפוצץ (אותו) אז אני אומרת שיש לך עילה כי בכל זאת הייתם הרבה זמן ביחד... אבל קחי בחשבון שאת מתעמתת איתו כדי להראות לו שאת יודעת וכועסת ושאת חושבת שהוא חרא של בנאדם, לא כי את רוצה לפתוח פתח בשבילו להסביר ולתרץ לך תירוצים או עוד סיבה להמשיך את הדרמה ביניכם. והעיקר- תסגרי את הדלת על הקשר הזה גם מבחינה נפשית.

jacobri

New member
תעני לו באתר ההכירויות

תשגעי לו את הצורה עד הפיצוץ הבלתי נמנע.

אפרתוש חמודה

ברור לך שאת לא צריכה אותנו כדי שנגיד לך מה לעשות אבל אם אני כבר פה אז הינה מה שאני הייתי עושה: מוחקת אותו מהחיים שלי, מוחקת מהטלפון את המספר שלו, מהתיבת דואר את המייל שלו ומהראש את השם של השמוק. רק לפני זה מסמסת לו שאני מבקשת שמחר בשעה X לא יהיה בבית כי אני באה לקחת את הדברים שלי. חשוב ! לא לענות לטלפונים ולמיילים שלו, הוא לא קיים בשבילך! (אם יש עניינים כלכליים לסגור ביניכם תבקשי ממכר שלך שיעשה את זה בשבילך) כל תקשורת שלך עם הבחור גורמת לך לנזק. את לא צריכה להוכיח אותו על הדברים שעשה (אתר ההכרויות) כי זה ממש כבר לא נוגע לך ואת לא צריכה לחנך אותו. תשמחי שקיבלת שיעור לחיים (בית ספר שלם ממש) ולהבא תדעי לבחור בנזוג שעושה לך טוב ולא רע ותדעי להתרחק בחיים מאנשים שלא מפרגנים לך (קראתי את סיפורך והבחור בפירוש לא מפרגן). יאללה, תצאי לבלות, סיבוב שופינג או משהו כדי לחגוג את זה שנפטרת מהטמבל ואת חופשייה להמשיך בחיים שפויים!

chenby

New member
בול מה שמיציפיצי אמרה אני הייתי

עושה. נעלמת!!!! יוצאת לו מהחיים סופית. שיהיה קר ואדיש לשלישיה שלו ותמשיכי הלאה... תזכירי לעצמך שאת צריכה להפנים שזהו , זה נגמר, שלא תחזרו יותר, ושאת הולכת להכנס עכשיו לתקופת אבל - תתני כבוד לזמן - תני לבכי לצאת לכל הרגשות, ותתמודדי עם זה, עוד כמה זמן אם באמת תתני לעצמך לעבור את כל שלבי האבל, את תצאי מזה בחורה חזקה יותר, חדשה יותר נקייה יותר להתחלות חדשות בחיים בכלל, ותגידי תודה שכל מה שיש עכשיו כבר לא קשור לחיים שלך. להתנתק. זו הדרך. לא רוצה, שלום, לא תראה אותי. זה מה שעשיתי בפרידה שלי עם האקס, וזה מה שאני ממליצה לך לעשות. והאקס שלי - כמו עוד זר ברחוב היום, אין לי מושג, לא בקשר, לא רואה לא יודעת, וממש לא מטריד אותי... מרגישה הקלה עצומה כל פעם שאני נזכרת בדברים מסויימים בקשר, אז אומרת תודה שאני לא שם. לאט לאט...אבל בטוח. בהצלחה, חיבוק חזק חן.

אם כל הכאב וההלם

נסי להסתכל על המידע שקבלת כמתנה. אפשרי לעצמך כמה ימים להניח נפשית לחפור ולדוש בנושא, זה קשה, אבל מידת המרחק מהסיטואציה תאפשר לך, לראות וללמוד ולבנות מערכת יחסים ממקום אחר.

../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

לגמרי מה שהן אמרו תלכי תברחי מי הוא בכלל? אתר הכרויות סקס? שילך קיבינימט... זה לא בשבילך. יכאב קצת בהתחלה ואח"כ תרגישי קלה כמו נוצה. אנשים כאלו לא משתנים.

Brunetit

New member
קיבלת במתנה

את הגולל שיסגור לך הרמטית את העבר. ואל לך לומר לו מילה בנושא ! בקשי מידיד קרוב שיתלווה אלייך לאסוף את חפצייך מהדירה, אל תחליפי עימו מילה (מבלי לתת הסברים), צאי משם בראש מורם וטירקי אחרייך את הדלת - תרתי משמע. ו... קדימה, לדרך חדשה.

czar

New member
את קרציה ברמות על, ואני מבין אותו

תראי באת לכאן ופעלת ההיפך מכל ההמלצות של כולם, בדיוק ההיפך, את יותר חכמה מכולם והנה לך, ניפנף אותך באלגנטיות. עכשו אחרי שהוא ניפנף מצידך שיתגלה שבגד עם נשים/קטינות/בעלי חיים/חי/צומח/דומם.....את מי קיבינמט זה מעניין. את פשוט לא יכולה להתבגר ולהקשיב לאחרים ולעוף משם, מה את רוצה עוד שיקרה שתביני שהוא לא רוצה לראות אותך לידו.......כאילו מה?????????????????????????????????. את קרציית על, מחפשת סיבות ללכת לדבר איתו. אם יכולי להגדיל עכשו פוטים הייתי צועק בפונטי ענק ----דדדדדדדדדדדדדדיייייייייייייייייייייייי ככככככככככבבבבבבבבבבבבבררררררררררר, תניחי לו ככככככככככככבבבבבבבבבבבבבברררררררררררררררר-----

אפרתוש22

New member
תרגיע....

הנחתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לוווווווווווווווווווווו כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

czar

New member
כן, אני רואה

חלק מהחוכמה בבחירת בן זוג זה לבחור בן זוג שברגע שאומרים די, זה מיד ביי ולא יושבים על אבי העורקים. תתחזקי, שחררי את החגורה הלוחצת על בטנך, תרגישי בהתחלה מוזר אבל אחכ נוח יותר, אלו החיים ואת נמצאת במקום.....בואי נגיד, די קל יחסית לכמה מהסיפורים שהיו כאן רק בחודש האחרון למרות שזה לא ממש איכפת לך.

אפרתוש22

New member
זה לא קל..

אבל הקטע הזה חיזק אותי, אני לא מתכוונת להתעמת איתו, אני פשוט ימשיך האלה.אני יקח את החפצים שלי שהוא לא נמצא בבית ויתחיל בחיים חדשים.

sellavi

New member
אם היית יכול מה????

אוי אוי אוי נקרעתי מקריאת דבריך... להלן ציטוט "אם יכולי להגדיל עכשו פוטים הייתי צועק..." טוב שאתה לא יכול להגדיל חה חה

sharon harpaz

New member
האתר "קפץ לך"?!?!?!

לעניות דעתי אתרים כאלה לא פשוט קופצים, את פשוט חיפשת, לפחות תודי בזה! עכשיו לעניינן שלשלמו כינסת אותנו : מה זה עניינך מה הוא עושה אחרי שנפרדתם?!?!? איך זה נוגע אלייך??? חמודה מהרגע שזה נגמר האדון יכול לעשות גם אורגיות בחמישייה ולך אין אפילו זכות לפתוח אתו את הדיון על זה....

czar

New member
גם אם זה היה בדיעבד.....

אחרי שאין בניהם כלום, הוא לא חייב להסביר כלום.

למעלה