המומה... ומבויישת..!!!.

המומה... ומבויישת..!!!.

טוב אני רוצה להתחיל בזה שנכנסתי לחדר כדי לחלוק דעות מסויימות שיש לי לגבי מוזיקה... והיום, נכנסתי בתומי לפורום ואני רואה שההודעה הראשית (המקושרת בסרגל) היא RAPE ME וכן הלאה... נכנסתי ב-ע-צ-ב-י-ם!!! להודעה בתקווה לראות דברי חוכמה כפיצוי לכותרת המטומטמת והילדותית שהופיעה באלגנטיות לא מוסברת כשיחת קישור, ומה אני מוצאת?? פרחה ופריק?? לא הולך יחד? קודם כל פרחה- לא אומרת כאילו שיו!! בתור בחורה שהגיעה מ"ערס לאנד" זה אחד הדברים שלמדתי בגיל מאוד צעיר... דבר שני למה ש"פרחה" (יותר נכון צפונבונית בריטני ספירסית) לא תצא עם פריק??? "פריק" יותר נכון... הרי עכשיו אתם רק מצדיקים שהחיצוניות היא זאת שמעידה על האופי.. כמה פעמים נתקלתי בבחורה שמתלבשת בשחור מתאפרת בשחור שומעת מטאליקה וטוענת "אני לא בלאקרית!!!". סוג המוזיקה שונה? אז בואו נפסול את כל העולם שלא שומע מוזיקה כמוני... אולי מעניין להם ביחד שמעת פעם על זה? וכן שמעתי על מאות מקרים כאלה... ששרדו לא רק יומיים או שבועיים... תתפלאו. יש בנאדם מאחורי הלבוש חמודה...

Sham 69

New member
תתאבדי .. טיפשה..

כן כן .. בלה בלה .. "הסתה לרצח", תדפקו לי באן לעוד איזה חודש מסריח

Bodom-child

New member
לא חבל לך לבזבז

זמן על כתיבת הודעה מטומטמת כזאת ? אולי את צודקת אבל... נו אין לי כוח להגיב

חבר´ה...

קודם כל כדי לא לעשות את אותה טעות פעמיים אני אחסוך מילים גם פה.. אני מבינה שנכנסתי לחדר מלא בילדים קטנים...יכול להיות שבזבזתי זמן על כתיבת ההודעה ההיא אבל יש לי ת´זכות... אז אם תהיה עוד הודעה כזו שתראה לכם מוצדקת "RAPE ME" אני אשב ואכתוב אחת חדשה דנדשה במיוחד בשבילך.

Bodom-child

New member
את לא חושבת שאת

יוצאת מכל העניין כמו ילדה קטנה ששופטת פורום שלם על פי הודעה אחת או שתיים שהיא קראה ?

אבל בכל מקום אפשר למצוא טיפשים

ילדים קטנים כאלה שלא יודעים מהחיים שלהם, הרעיון הוא למצוא את היותר אינטיליגנטים שבהם ולדבר איתם יש פה פול מטומטמים אבל גם אנשים יותר חכמים מזה זה שראית הודעה אחת או שתיים של ילדים קטנים לא צריך לגרום לך לשלול את הפורום לגמרי חוץ מזה שההודעה הראשונה שלך הייתה ממש חסרת כל טעם ופואנטה אז מה אם פרחה לא אומרת שיו!!!

V.W

New member
רק שאלה אחת

מה הקשר לפורום?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????? VW נהנה מריח הקציצות בשר שאימא מכינה

Metal_F

New member
אוווו......מה אני רואה...

לגבי הכותרת: בעת שההודעה ההיא נכתבה, הייתה מעין אופנה שכזו (שהסתבמה בי ובטאיה) לכתוב כותרות שלא קשורות לתוכן ההודעה. שמות של שירים, היה סוג נורא נפוץ של האופנה הזאת. שירים מוכרים. אם את לא מכירה, Rape Me שייך לאלילי נעוריי, הלא הם נירונה. הבהרנו את זה, הלאה. אני מתנצלת שאינני יודעת באיזה סוג של סלנג משתמשת פרחה, ובאיזה משתמשת "צפונבונית בריטני ספירסית", אבל אני חושבת שהמסר השתמע מההודעה גם ככה. *אנחנו* לא מצדיקים שהחיצוניות מעידה על האופי. ההודעה הזאת נכתה מפרספקטיבה של צפייה אובייקטיבית על החברה. החברה שלנו, שופטת על פי הבגדים, לכן היה לי הצורך לבדוק אם זו רק המסקנה שלי, או שזה אכן תופעה חברתית. עוד משהו, בחורה שמתלבשת/מתאפרת בשחור ושומעת מטאליקה - בטח שהיא תגיד לך שהיא לא בלאקרית. אולי בגלל העובדה שמטאליקה זה לא ת´ראש מטאל, והיא אוהבת צבע שחור? לפי התיאור הזה שלך, אותם הבחורות המקיפות אותך הן אותן הבחורות המקיפות את כולנו, הלא הן ה*בלאקריות-מאגניבות-מרושעות* שעדיין שרועות בחבלי גיל ההתבגרות, ולא ממש החליטו מה הן מנסות להיות. למה את טיפשה? אני לא מפרטת הודעות שלי שלי לפרטי פרטים, כי אני רגילה שאנשים מבינים את הרעיון שעומד מאחוריהן. ההודעה הזאת באה כתגובה לתופעה חברתית כלשהי. לא מתוך דעה או עמדה אישית. מן הסתם יש בנאדם מאוחרי הבגד, כמו שיש רעיון מאחורי הודעה. אבל כמו שלא כל החברה שלנו מספיק חכמה כדי להתמודד עם העובדה שיש אנשים מאורחי הבגד, ככה את לא מספיק חכמה כדי להבין שיש רעיון מאחורי ההודעה.

והפואטנה...

ברור שאם תבואי ותשאלי "האם זה הגיוני שפריק ופרחה יהיו יחד??" אז יש לך כוונה מאוד ברורה לגבי השאלה שלך - האם פריק ופרחה יכולים להיות יחד!! ואני מצטערת מאוד שהשאלה ניראתה לי חסרת טעם ומסגירה מאוד לגבי דעות של החברה בארץ, אז החלטתי להגיב, כן.. להגיב להודעה איך שהרגשתי באותו הרגע, ולא ישירות אליך כי הנושא בכלל הרגיז אותי ולא את, את היית הטריגר שיפעיל את העצבים הקצרים שלי בנושאים האלה...הכללות, סטיגמות וכדומה...וההודעה שלך היתה -שיא- ההכללות. ראיתי גם את התגובות להודעה שעוד יותר הצדיקו את השאלה והודיעו ברישמיות שדבר שכזה הוא חטא!! לגבי הכותרת- לא הייתי מודעת לעובדה שקיים כזה שיר, הכותרת היא הדבר העיקרי שהביא אותי לקרוא את ההודעה במטרה להגיב לכותרת שלדעתי פוגעת. יכול להיות שזו רגישות חזקה מדאי מצידי, או חוסר רגישות שלך כלפי אנשים שלא יכולים לראות את המילים האלה... אני לא חושבת שהרעיון בפורום הזה הוא הודעות נסתרות, לא הבנתי את המסר שלך והייתי צריכה פרוש, לא רואה בזה טיפשות ולכן החלטתי להציב את ההודעה שאכן גרמה גם להסבר. המטרה שלי בהודעה לא היתה לרדת עליך או על הידע שלך בפרחות (לא מתגאה בידע שלי), רק תגובה מטופשת לנושא שלדעתי הוא מטופש.

Metal_F

New member
בהחלט..

לא טיפשות, רק הטחה בפני הפורום לפני בדיקת כל העובדות. (הייתי עצבנית בעת כתיבת ההודעה, מה אפשר לעשות). טלגבי הכותרת שיכולה להיות פוגעת... מה לעשות? חופש ביטוי. פעם הבאה אני אשים אותה במרכאות שיבינו שזה ציטוט.

מתה על נירוונה...

חלילה לא אמרתי כלום נגד נירוונה.. תקראו את ההודעה כמו שצריך ותבינו. ולגבי ההודעה- חופש הביטוי נכון מאוד, את יכולה להשתמש בזה ואת יכולה גם לחשוב שניה, ואם לחשוב שניה מפריע.... אז תראי שיש תגובות גם לא מעודדת בהודעות כאלה. חופש הביטוי... מה לעשות.

†zLiLi

New member
בקשר לבעיה שלך עם ההודעה הראשית

סליחההההההה אבל יש לך בעיה עם נירוונה?!!?!?!!??!! טוב זה הכל להיום תודה, תנהגו בזהירות, וצחצחו שיניים לפחות פעמיים ביום

למעלה