המוכרת המסורה

yohi243

New member
המוכרת המסורה

אני נכנס לאחת החניות את המוכרת בת 30 שיער בלונדיני עד לכתפיים בהירה עניים כחולות מלאה חזה גדול ותחת בולט
לבושה בשימלה קצרצרה שבלי הרבה מאמץ איפשר לראות את החוטיני שנבלע בין הפלחים הגדולים שלך
ניגשת לעזרתי ושואלת אם אני צריך עזרה מיכנסיים ביקשתי את עולה בסולם וכל המערה הלוהטת מתגלה מול עיניי
זיעה קרה החלה להיות לי ובלי הרבה מחשבה העברתי את אצבעותי לחריץ הלחוץ נעמדת לרגע וחשבתי לעצמי הנה באה הסטירה וזה עדיין משתלם
אך נשמעה גניחה קטנה וחיוך ביישני נקלט יורדת מהסולם ומגישה לי את המיכנס ניגש לחדר ההלבשה ואת אחרי
המיכנס הבליט מאוד את החבילה שהייתה מאוד עירנית שואלת בעדינות איך זה עליך אמרתי קצת לחוץ ניגשת אלי המיכנס בסדר רק החבילה קצת לוחצת ומיד נגעת בחבילה שמייד עמדה דום למגע ידך אני רואה פה גבר חם לחשת לי באוזן והיכנסת את ידך לתוך התחתונים מרגיש את ידך מלטפת אותו ואת הבצים ואומרת לי בקול כנס תמדוד את זה ומושיטה לי מיכנס אחר
ניכנס לחדר ההלבשה פושט את מיכנסי ומרגיש את אצבעות ידך נדחפות לחור התחת שלי אני מסתובב ורואה אותך איך ההרגשה להרגיש את האצבע שלי אני לא מספיק להגיד דבר את מושיטה את היד האחרת לזין שלי ודואגת שיעמוד יפה ויד השניה מטפלת בפי הטבעת שלי אני נבוך מאוד את מסובבת אותי שהתחתונים שלי למטה ואצבע שלך נשארת בפי הטבעת חודרת עמוק מכניסה את הזין שלי עמוק לפה שלך ומתחילה למצוץ אני מתחיל לרעוד כולי מהרגשות שעוברות עלי גם מקדימה וגם מאחורה את מתחילה לבעור זורת אותי על השרפרפ הקטן בחדר ההלבשה שהזין עומד מורידה את התחתונים ונצמדת אלי תמצוץ מניאק אמרת לי ומצמידה את ראשי לעבר המערה הלוהטת שלך מרגיש את הכוס הרטוב ונוזל חם החל לרדת ממך אך לא היסתפקת בפעם אחת והתישבת עלי והתחלת להזדיין כאשר אני יושב ואת מתענג הירגשתי כמו אובייקט מיני עד ששוב גמרת אנימקווה שהירגשת מנוצל ורצית לצאת אני הייתי חם מאוד ולגמור עוד לא גמרתי החזקתי אותך בחוזקה והפכתי אותך כך שידיך על השרפרף והתחת הבולט מול הזין שלי והתחלתי לזיין אותך בטירוף רגע לפני שגמרתי הושבתי אותך על השרפרף וגמרתי לך בפרצוף עכשיו שנינו הרגשנו מנוצלים ומרוצים

למעלה